- 12 Eylül 2018
- 870
- 1.261
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
İnşallah canım ben bu ay ilk defa kullandım ve sanırım hamile kaldım daha kan vermedim henüz. Ben laboquick diye bir test seti aldım canım. Eczanelerde daha pahalı, internetten aldım bensen kullandın mı canım markanın bı onemı var mı evet yumurtlama gunu ve sonrasında 3 gun soyluyorlar hep ınsallah ya
yaaa ınsallah melegın sana gelmıstır evet hep onu soyluyorlar kapıda odeme varmı ınternette canımİnşallah canım ben bu ay ilk defa kullandım ve sanırım hamile kaldım daha kan vermedim henüz. Ben laboquick diye bir test seti aldım canım. Eczanelerde daha pahalı, internetten aldım ben
Blmiorm ki canım gittgidiyor dan aldım ben sanırım kartla aldım ben. Bir de instaggramın varsa @birgebeningünlüğü diye bir sayfa var orada testi nasıl uygulayacağın ne yapacağını açıkça anlatıyor ordaki hanım. Testi aldıktan sonra o yöntemleri izleyebilrsn inşallah hayırlısı olsun canımyaaa ınsallah melegın sana gelmıstır evet hep onu soyluyorlar kapıda odeme varmı ınternette canım
yaaaa ınanmıyorum bu bır ısaret galıba =))) bugun bı yerden yonlendırıldım tesadufen bıraz once bakıyordum o sayfaya ınstagramdan evet vıdeolarınıda gordum benım bu ay kesın kesın ovulasyon testı almam lazım=)))))Blmiorm ki canım gittgidiyor dan aldım ben sanırım kartla aldım ben. Bir de instaggramın varsa @birgebeningünlüğü diye bir sayfa var orada testi nasıl uygulayacağın ne yapacağını açıkça anlatıyor ordaki hanım. Testi aldıktan sonra o yöntemleri izleyebilrsn inşallah hayırlısı olsun canım
Bence de vardır herşey de bir hayır kuzum:) Allah nasip eder yeter ki sen dua et Allah hepimizin kalbine göre versin canımyaaaa ınanmıyorum bu bır ısaret galıba =))) bugun bı yerden yonlendırıldım tesadufen bıraz once bakıyordum o sayfaya ınstagramdan evet vıdeolarınıda gordum benım bu ay kesın kesın ovulasyon testı almam lazım=)))))
amin canım kesınlıkle bu sayfaya denk gelmem o sıteyı gormem kesınlıkle tesaduf degıl ınsallahBence de vardır herşey de bir hayır kuzum:) Allah nasip eder yeter ki sen dua et Allah hepimizin kalbine göre versin canım
Aslında stres yapmadan kullanabiliriz canım şöyle düşün o senin hamile kalmana etki etmiyor sadece doğru zamanı bulabilmene yardımcı gerisi Allah a kalmış. Adet düzensizliği veya ilişkilerde düzensizlik olabiliyor zamanı iyi değerlendirebilmek için güzel bir yöntem çok strese girmeyin tabiki Allah ol derse olur yoksa sen ne yaparsan yap nafileee..Meraba kızlar , bende 6+2 haftalık düşük yapmıştım 2 ay önce, şuan korunmuyorum inşallah benim de duam sizler gibi tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat Rabbimden. Bana kalırsa ovulasyon testlerini kullanarak çok stres yapmayın kendinize. Çünkü ben öyle yapmıştım ve o ay tutmadı. Günaşırı ilişki ve stres olmadan oluruna bırakmak en doğru olanı aslında. Sabır ve dua..
Güzel anne adayları anne olmak isteyenler rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın gelin DERTLESELIM fikir alışverişi yapalım birlikte BATLARI bekleyelim herkesin çift çizgi görmesi dileği ile bayanlar buyrun topigime
BAT TARIHLERI
1. @Zeze _skcn 26eylul
2. @hiranur3419 2ekim
3. @rainbow4607 4ekim
4.@gizemya 4ekim
5. @tugceyunuslu 5ekim
6. @gzmdncr33 6ekim
7. @giustizia_ 6ekim
8. @Nbhtt 7ekim
9.kardelen_08 8 EKIM
10. @Aytenazmi 9 Ekim
11. @Umutumut82 12ekim
12. @DenizZkabugu 13ekim
13. @H E 13ekim
14. @eymecik 14ekim
15. @kitap dostu 14ekim
16. @Alyam52 14ekim
17. @Balgozlu55 15ekim
18.Anneyimbenanne35 17 ekim
19. @Vahvah85 18ekim
20. @wiha02. 18 ekim
21. @Jklyyy 19 ekim
22. @begonya23456 19ekim
23. @mimarice 19ekim
24. @17platon17 20 ekim
25.arkeolog0635 20ekim
26.nyks_42 22ekim
27. @srplmtmtk 23ekim
28. @Valensiya 25 ekim
H.g kuzum eklerim tabiiiAnneyimbenanne35 benim ki de 28 eylül ekler misiniz?
bn de aldım yrn uygulayacam o bayanı da dinledim adetten 5 gün sonra uygulayın diyor. inş fayda görürümamin canım kesınlıkle bu sayfaya denk gelmem o sıteyı gormem kesınlıkle tesaduf degıl ınsallah
hamilelik testi mi bu cnm ? ovulasyon mu?Kızlartest pozitifmi akıntı krem geliyo
Hamilelik bthcghamilelik testi mi bu cnm ? ovulasyon mu?
Şu an merak içinde yim sordum varmi yokmu diye ins kanda veririm tesekkur ederimbnce tekrarlamalısın testi . en garantisi kan ver . testle uğraşma.
inş vardr gebelik cnm. bn geçen ay kmyasal yaşadm o yüzden güvenmiyorum o testlere artık ondan kan ver ddim. inş sağlıklı bir gebelik vardr sende. hayrlısı ile.Şu an merak içinde yim sordum varmi yokmu diye ins kanda veririm tesekkur ederim
Pozitifmi sence ins kimyasal hepimiz yaşadık üzülme arkası güzel oluyoinş vardr gebelik cnm. bn geçen ay kmyasal yaşadm o yüzden güvenmiyorum o testlere artık ondan kan ver ddim. inş sağlıklı bir gebelik vardr sende. hayrlısı ile.