Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
onun deger araligini hic bilmiyorum . bence kurden zarar gelmez tabi dr ya danismak lazim . mesela incir kuru prolaktini artiriyor cok ona dikkat etmek gerek
ben bu testi yaptırdıktan 1 ay sonra hamile kaldım canım doktor bana dediki birşey yok hormonların düzenli belliki günlerini tutturamıyosunuz. neyse dedik kafa olarak rahatladım sanırım ertesi ay hamile kaldım ama kalbi durdu. kalp durmasının sebebi anomali bozukluklarıymış bende bugün öyle gezinirken bal tarçın çörek otunun estradiol hormonunu yükselttiğini okudum korktum. yumurta fazlalştırıyo yanlış değilsem korkuyorum hormonlarımı bozmaktan ondan dedim bakayım anlayan var mı sınırda mı değil mi diye

ben bu testi yaptırdıktan 1 ay sonra hamile kaldım canım doktor bana dediki birşey yok hormonların düzenli belliki günlerini tutturamıyosunuz. neyse dedik kafa olarak rahatladım sanırım ertesi ay hamile kaldım ama kalbi durdu. kalp durmasının sebebi anomali bozukluklarıymış bende bugün öyle gezinirken bal tarçın çörek otunun estradiol hormonunu yükselttiğini okudum korktum. yumurta fazlalştırıyo yanlış değilsem korkuyorum hormonlarımı bozmaktan ondan dedim bakayım anlayan var mı sınırda mı değil mi diye
folik asit kullan muhakkak canim . beslenmene de ayni sekilde cok dikkat et
insallah en kisa zamanda hamile kalip sagsalim bebegini kucagina alirsin

folik asit kullan muhakkak canim . beslenmene de ayni sekilde cok dikkat et
insallah en kisa zamanda hamile kalip sagsalim bebegini kucagina alirsin
kullanıyorum canım. gynoferro sanol atıyorum içinde demir+folik asit+b12 takviyesi var ekstradan folik asit almıyorum içinde günlük ihtiyacı karşılıyomuş süt falan da tüketmeye başladım hiç içmezdim b12 çok düşük iğnesini vurduruyorum bi çaba sarfediyorum allahım boşa çevirmesin gayretlerimizi

X