- 3 Mayıs 2018
- 4.602
- 4.715
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Canım idrari fazlamı olmuş ne günün geçtimiTest yaptim cnm bakarmisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım idrari fazlamı olmuş ne günün geçtimiTest yaptim cnm bakarmisin
Tekrar dene istersen arkadaşım, ya test bozuk ya da idrar fazla gelmiş dedikleri gibi emin olursunTest yaptim cnm bakarmisin
Bn anlmiyom valla kuzumkızlar hormon tahlilinden anlaysn var mı
tamam canımBn anlmiyom valla kuzum
canim yaz sonuclari anliyorum birazkızlar hormon tahlilinden anlaysn var mı
canim yaz sonuclari anliyorum biraz
fsh kac canim o onemli bayasertbest t3 - 3.39
serbest t4 - 1.51
tsh - 1.64
lh - 3.73
estradiol - 43.53
prolaktin - 7.58
testesteron- 43.50
bak tarçın çörek otu yapıyorum da bir zararı olmaz değil mi ?
yazdidin degerlerden testesteronu bilmiyorum ama digerleri cok iyi .sertbest t3 - 3.39
serbest t4 - 1.51
tsh - 1.64
lh - 3.73
estradiol - 43.53
prolaktin - 7.58
testesteron- 43.50
bak tarçın çörek otu yapıyorum da bir zararı olmaz değil mi ?
o yazmıyo ki sağlık ocağındaki doktor dedi ona bakılmıyo ama içindeki yanlış değilsem tsh de aynı işlemş görüyomuş demiştifsh kac canim o onemli baya
testesteron erkeklik hormonu canımyazdidin degerlerden testesteronu bilmiyorum ama digerleri cok iyi .
onun deger araligini hic bilmiyorum . bence kurden zarar gelmez tabi dr ya danismak lazim . mesela incir kuru prolaktini artiriyor cok ona dikkat etmek gerektestesteron erkeklik hormonu canım
ben bu testi yaptırdıktan 1 ay sonra hamile kaldım canım doktor bana dediki birşey yok hormonların düzenli belliki günlerini tutturamıyosunuz. neyse dedik kafa olarak rahatladım sanırım ertesi ay hamile kaldım ama kalbi durdu. kalp durmasının sebebi anomali bozukluklarıymış bende bugün öyle gezinirken bal tarçın çörek otunun estradiol hormonunu yükselttiğini okudum korktum. yumurta fazlalştırıyo yanlış değilsem korkuyorum hormonlarımı bozmaktan ondan dedim bakayım anlayan var mı sınırda mı değil mi diyeonun deger araligini hic bilmiyorum . bence kurden zarar gelmez tabi dr ya danismak lazim . mesela incir kuru prolaktini artiriyor cok ona dikkat etmek gerek
folik asit kullan muhakkak canim . beslenmene de ayni sekilde cok dikkat etben bu testi yaptırdıktan 1 ay sonra hamile kaldım canım doktor bana dediki birşey yok hormonların düzenli belliki günlerini tutturamıyosunuz. neyse dedik kafa olarak rahatladım sanırım ertesi ay hamile kaldım ama kalbi durdu. kalp durmasının sebebi anomali bozukluklarıymış bende bugün öyle gezinirken bal tarçın çörek otunun estradiol hormonunu yükselttiğini okudum korktum. yumurta fazlalştırıyo yanlış değilsem korkuyorum hormonlarımı bozmaktan ondan dedim bakayım anlayan var mı sınırda mı değil mi diye
şu an bende kullanıyorum inofolic hatta 2. kutuya geçeceğim pko yok bende de.. umarım destek olur hamile kalmamızaBen de kullanıyorum canım doktor verdi pko yok bende ama yumurtlamaya yardımcı oluyomuş ki kullandıgım ay hamile kaldım kimyasal da olsa
2. kutuya geçerken ara verdin mi ?şu an bende kullanıyorum inofolic hatta 2. kutuya geçeceğim pko yok bende de.. umarım destek olur hamile kalmamıza
kullanıyorum canım. gynoferro sanol atıyorum içinde demir+folik asit+b12 takviyesi var ekstradan folik asit almıyorum içinde günlük ihtiyacı karşılıyomuş süt falan da tüketmeye başladım hiç içmezdim b12 çok düşük iğnesini vurduruyorum bi çaba sarfediyorum allahım boşa çevirmesin gayretlerimizifolik asit kullan muhakkak canim . beslenmene de ayni sekilde cok dikkat et
insallah en kisa zamanda hamile kalip sagsalim bebegini kucagina alirsin
Yok hayır zaten henüz başlamadım ama doktorum da ara ver gibi bişi demedi2. kutuya geçerken ara verdin mi ?
Buradan bir üye adeti bittikten sonra sadece 10 gün kullanmış da o yüzden sordum.Yok hayır zaten henüz başlamadım ama doktorum da ara ver gibi bişi demedi
Evet onu okumuştum ama bilemiyorum doktorumun dediği şekle göre kullanıyorumBuradan bir üye adeti bittikten sonra sadece 10 gün kullanmış da o yüzden sordum.