Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sen kullandın mı canım markanın bı onemı var mı evet yumurtlama gunu ve sonrasında 3 gun soyluyorlar hep ınsallah ya
İnşallah canım ben bu ay ilk defa kullandım ve sanırım hamile kaldım daha kan vermedim henüz. Ben laboquick diye bir test seti aldım canım. Eczanelerde daha pahalı, internetten aldım ben

yaaa ınsallah melegın sana gelmıstır evet hep onu soyluyorlar kapıda odeme varmı ınternette canım
Blmiorm ki canım gittgidiyor dan aldım ben sanırım kartla aldım ben. Bir de instaggramın varsa @birgebeningünlüğü diye bir sayfa var orada testi nasıl uygulayacağın ne yapacağını açıkça anlatıyor ordaki hanım. Testi aldıktan sonra o yöntemleri izleyebilrsn inşallah hayırlısı olsun canım

Blmiorm ki canım gittgidiyor dan aldım ben sanırım kartla aldım ben. Bir de instaggramın varsa @birgebeningünlüğü diye bir sayfa var orada testi nasıl uygulayacağın ne yapacağını açıkça anlatıyor ordaki hanım. Testi aldıktan sonra o yöntemleri izleyebilrsn inşallah hayırlısı olsun canım
yaaaa ınanmıyorum bu bır ısaret galıba =))) bugun bı yerden yonlendırıldım tesadufen bıraz once bakıyordum o sayfaya ınstagramdan evet vıdeolarınıda gordum benım bu ay kesın kesın ovulasyon testı almam lazım=)))))

yaaaa ınanmıyorum bu bır ısaret galıba =))) bugun bı yerden yonlendırıldım tesadufen bıraz once bakıyordum o sayfaya ınstagramdan evet vıdeolarınıda gordum benım bu ay kesın kesın ovulasyon testı almam lazım=)))))
Bence de vardır herşey de bir hayır kuzum:) Allah nasip eder yeter ki sen dua et Allah hepimizin kalbine göre versin canım

Meraba kızlar , bende 6+2 haftalık düşük yapmıştım 2 ay önce, şuan korunmuyorum inşallah benim de duam sizler gibi tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat Rabbimden. Bana kalırsa ovulasyon testlerini kullanarak çok stres yapmayın kendinize. Çünkü ben öyle yapmıştım ve o ay tutmadı. Günaşırı ilişki ve stres olmadan oluruna bırakmak en doğru olanı aslında. Sabır ve dua..

Meraba kızlar , bende 6+2 haftalık düşük yapmıştım 2 ay önce, şuan korunmuyorum inşallah benim de duam sizler gibi tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat Rabbimden. Bana kalırsa ovulasyon testlerini kullanarak çok stres yapmayın kendinize. Çünkü ben öyle yapmıştım ve o ay tutmadı. Günaşırı ilişki ve stres olmadan oluruna bırakmak en doğru olanı aslında. Sabır ve dua..
Aslında stres yapmadan kullanabiliriz canım şöyle düşün o senin hamile kalmana etki etmiyor sadece doğru zamanı bulabilmene yardımcı gerisi Allah a kalmış. Adet düzensizliği veya ilişkilerde düzensizlik olabiliyor zamanı iyi değerlendirebilmek için güzel bir yöntem çok strese girmeyin tabiki Allah ol derse olur yoksa sen ne yaparsan yap nafileee..

Güzel anne adayları anne olmak isteyenler rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın gelin DERTLESELIM fikir alışverişi yapalım birlikte BATLARI bekleyelim herkesin çift çizgi görmesi dileği ile bayanlar buyrun topigime :emir_bebek::anne::anneadayı::KK200::nazar::KK36:
BAT TARIHLERI

1. @Zeze _skcn 26eylul

2. @hiranur3419 2ekim

3. @rainbow4607 4ekim

4.@gizemya 4ekim

5. @tugceyunuslu 5ekim

6. @gzmdncr33 6ekim

7. @giustizia_ 6ekim

8. @Nbhtt 7ekim

9. kardelen_08 kardelen_08 8 EKIM

10. @Aytenazmi 9 Ekim

11. @Umutumut82 12ekim

12. @DenizZkabugu 13ekim

13. @H E 13ekim

14. @eymecik 14ekim

15. @kitap dostu 14ekim

16. @Alyam52 14ekim

17. @Balgozlu55 15ekim

18. Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35 17 ekim

19. @Vahvah85 18ekim

20. @wiha02. 18 ekim

21. @Jklyyy 19 ekim

22. @begonya23456 19ekim

23. @mimarice 19ekim

24. @17platon17 20 ekim

25. arkeolog0635 arkeolog0635 20ekim

26. nyks_42 nyks_42 22ekim

27. @srplmtmtk 23ekim

28. @Valensiya 25 ekim
Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35 benim ki de 28 eylül ekler misiniz?

Kızlartest pozitifmi akıntı krem geliyo

Eklentiler

• 20180923_002630.jpg
    20180923_002630.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 46
İnofolic içinde inozitol ve folikasit bulunduruyor. Folikasit Bizim her zaman kullandığımız normal bir folikasit. Tek dozda 100 mg folikasit var. Asıl yumurtlama için faydalı olan madde inozitoldür. İnozitol yumurtlamayı sağlayıcı ve yumurtayı geliştirici bi etkiye sahip. Yani sanırım daha büyük ve daha çok yumurta oluşmasını sağlıyor. Bunu eski konulardan buldum bi bayan yazmış @ZelGN belki bizlere tecrübesini yazar hesabını kullanıyorsa?

X