Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizim de ileri hız düşük canım. %30 Du ileri hızımız.
Ben de bazen cok umutsuz oluyorum.

kızlar bi bakar mısınız kürtajdan sonra 16.gün yani 21 eylülde başladım ov testine bugün az önce yaptığım en üstteki böyle çıktı baya silikleşmiş acaba yumurtladım mı yoksa vücuttan beta atılmadığı için mi öyle koyu çıktılar? beta 1 hafta önce 40 çıkmıştı kanama başladı 5 gün sürdü bitti adet oldum yani. off kafam karışık ya

Eklentiler

• Screenshot_20180924-135814.png
    152,5 KB · Görüntüleme: 33
Canım daha yumurtlamamışsın. Testlerine devam et bakalım.

canım T cizgısı C çizgısınden daha koyu olacak ya da aynı koyulukta olacak yanı C kontrol cızgısı onun bı onemı yok onemlı olan T cızgısının koyu olması umarım anlatabılmısımdır canım

merhaba arkadaslar benide ekleyin pek umudum olmasada bat.11 ekim bende geçen ay kimyasal gebelik yasadım 30 yasındayım 6 yasında kızım var 1 yıldırda 2. istiyorum olmuyor malesef oysaki evlendiğim ilk ay hamile kalmıştım eşimin sperm testi gayet iyi ama benim testlerim biraz kötü cıktı adetin 4.günü testlerim
tsh.2,5
fsh.13
lh.8
e2.128
prolaktin.30
doktor prolaktin için dostinex verdi. sonra bende saracoglu sitesini aradım testlerimi yolladım bana testere dişli aslan pençesi,hayıt tohumu,soguk pres çorek otu yağı gönderdiler bunların yanında soğan suyu içmemi onerdiler umarım bi faydasını gorurum bu bitkilerden baya umutsuz kişiler kendiliğinden hamile kalmıs bakalım kısmet rabbim herseyin en iyisini bilir

Kızlar benim sonucuda bi bakın doktor herşey normal ama amh sonucunu bekliycez dedi niye dedi ki

FSH 11.56
LH:4.19
E2:41,62
PRL:20,30
TSH:1,42

Kızlar benim sonucuda bi bakın doktor herşey normal ama amh sonucunu bekliycez dedi niye dedi ki

FSH 11.56
LH:4.19
E2:41,62
PRL:20,30
TSH:1,42
canım sonucların cok kotu diil bence 2 ay hayıt tohumu ve testere dişli aslan pencesi kullanırsan gayet iyi sonuc alırsın ayrıca amh testini fsh yuksek olunca istiyolar

kızlar elınde fazladan ovulasyon testi olup gonderebılecek olan var mı ?
kuzum niyetim öyleydi ,set halinde baya fazlaca ovu testi almıştım,bir ay kullandım zaten yumurtlamayaı yakalayamadım onda da,eğer dedim hamile kalırsam bunları göndercem lazım olan birine,ama malesef hala deniyoruz,bu ay da tekrar ovu takibi yapmayı planlıyorum.bakalım nasip,inşallah daha gerek kalmaz hiçbirimize

olsun canım sen onu kullan sana şans getırsın =)))ınsallah

canım sonucların cok kotu diil bence 2 ay hayıt tohumu ve testere dişli aslan pencesi kullanırsan gayet iyi sonuc alırsın ayrıca amh testini fsh yuksek olunca istiyolar
ikisini birlikte istemişti doktor. özel olunca para için işte. Bu bitkiler ne işe yarıyor. kafam çok karıştı FSH il LH önemli sanırım ama değeri kaç olmalı ?

cnm fsh 4 ile 8 arasında olursa iyi diğer degerlerin bence gayet iyi bu kurler hormonları dengeliyo yuksekse dusuruyo dusukse yukseltıyo dengeye getiriyo hiç bir sıkıntısı olmayan da içebilir bunların yanında bide sogan suyu iç eşindede sıkıntı olmasada soguk press keçi boynuzu içirt folik asitini iç allahın izniyle hemen hamile kalırsın cnm

ikisini birlikte istemişti doktor. özel olunca para için işte. Bu bitkiler ne işe yarıyor. kafam çok karıştı FSH il LH önemli sanırım ama değeri kaç olmalı ?
Fsh 10 dan düşük olmalıymış benimde 10.07 çıkmıştı yumurta rezervleri boşalmaya başlıyormuş.. Ne kadar yüksek çıkarsa o kadar şansın düşüyormuş

folik asit kullanıyorum. Dediklerini de deniycem canım çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…