- 22 Aralık 2011
- 410
- 512
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
aynen tatlımmBizde öyle yapıcaz
Dün azcık aramız limonıydı . Ben uyumaya gittim . Hemen kaldırdı gönlumu aldı . Artık küs kalmak yasak diyor
bende aynı şekilde yaptım ama hiç koyu çizgi yakalayamadım ,sizlerle bu ay tekrar deniyim,evde öle boş boş duruyorlar onlarla zaman geçiririm artıkMerhaba canım, ben de yeni kullanmaya başladım. Araştırmalarım sonucu öğrendiğime göre saat 2 gibi sıvı almayı tamamen bırakıyorum saat 4’te yapıyorum. Bugün 3.kez yapacağım bakalım daha çift çizgi yok tahminen Pazartesi yumurtlama günüm çünkü. (2.çizgi koyu değil yani)
:) ben hala urfa yemekleri yaparım eşimde urfalı biz burda yaşıyoruz hiç buranın yemeklerini tadmadık. Memleketim gözümde tütüyor valla :)Urfanın yemekleri çok güzeldir gezip gir mek istediğim yerlerden biridir heleki balıklı gölü çok merak ederim
Kız ben de hergün yaptım şimdide diyorum hergün yaptım diye tutmazsa ya birde sperm kalitesi düşüp teoh ne güzel tarihleriniz yakın benim daha reglin 2. günübu ayı iyi değerlendirmem lazım.yazın misafirdi oydu buydu baya rastgele geçti..bu ay her günü değerlendirecem bıkmazsak
her yolu deniyoruz canım ,işimizi sağlama alıyoruzKız ben de hergün yaptım şimdide diyorum hergün yaptım diye tutmazsa ya birde sperm kalitesi düşüp te
Aynen canım cinsiyetini bile belirlemişim kafamda :) bu kadar çok bekleyince sağlıkla olsunda gerisi kolay diye düşünüyorum artıkBebeğin ismi bile hazır kendisini bekliyorsun degilmi tatlim
Vallaa bizde bebeği düşünerek yapmadık hergün şeyyy sanırım kendi kudurukluğumuzdanher yolu deniyoruz canım ,işimizi sağlama alıyoruzişte her gün her gün sıkıcı olabilir diye düşünmekteyim bitek umarım birbirimizden bıkmayız
hahaha süperrsiniz işte buuuVallaa bizde bebeği düşünerek yapmadık hergün şeyyy sanırım kendi kudurukluğumuzdanaman dedim inş kalitesiz sperm olmaz hiç birikmiyor bir gün kalıp ta . ama sıkılmazsınız bence haa banyo yapmaktan bıkılıyo hemde çokkk
Beni de Ekler misiniz 6 ekimGüzel anne adayları anne olmak isteyenler rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın gelin DERTLESELIM fikir alışverişi yapalım birlikte BATLARI bekleyelim herkesin çift çizgi görmesi dileği ile bayanlar buyrun topigime
BAT TARIHLERI
1.Zeze _skcn 26eylul
2. @hiranur3419 2ekim
3.@gizemya 4ekim
4. @tugceyunuslu 5ekim
5.Chester15 6ekim
6. @Nbhtt 7ekim
7.kardelen_08 8 EKIM
8. @Aytenazmi 9 Ekim
9. @Umutumut82 12ekim
10. @H E 13ekim
11. @eymecik 14ekim
12. @kitap dostu 14ekim
13. @Alyam52 14ekim
14. @Balgozlu55 15ekim
15.Anneyimbenanne35 17 ekim
16. @Vahvah85 18ekim
17.wiha02 . 18 ekim
18. @Jklyyy 19 ekim
19. @begonya23456 19ekim
20.mimarice 19ekim
21. @17platon17 20 ekim
22.nyks_42 22ekim
23. S srplmtmtk 23ekim
24. @Valensiya 25 ekim
Tabiki tatlim h.gBeni de Ekler misiniz 6 ekim
Hoşbulduk teşekkürlerTabiki tatlim h.g
Ooo süper hemen gelmiş. Canım benim adetim bittikten hemen sonra kullanmaya başladım. Ola ki erken yumurtluyorsam diye. Dikkat etmen gereken şey testi yapmadan önce 2-3 saat sıvı alımını kes. Ben öyle yapıyorum. Sabah ilk idrarlada olmuyor. YouTube da birgebeningunluğu var. Ovulasyon testiyle ilgiyle videoları var istersen bi izle. Aklına bişey takılırsa sor söylerim.kızlar dün ovulasyon sipariş etmiştim bugün geldi hemen. nasıl uygulamam gerekir tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum
Benim bugünkü yaptığım biraz koyulaşmıştı düne göre en azından bakınca net görünüyor:)) birkaç güne olur herhalde yumurtlama o yüzden bu birkaç gün her günü değerlendirmeyi düşünüyorum bakalım olacak mı bu ay:))bende aynı şekilde yaptım ama hiç koyu çizgi yakalayamadım ,sizlerle bu ay tekrar deniyim,evde öle boş boş duruyorlar onlarla zaman geçiririm artık
Ben de o videoları izleyip yaptım:) bugün 10.gün hafiften koyulaşmaya başladı önceki 2 gün çok silikti. Bugün değerlendirdik 3 gün daha değerlendirmeyi düşünüyorum üst üste olmasa içim rahat etmiyor olunca da acaba kalitesizleşiyor mu diyorum ama o videoda kalitesizleşmez demişti ben de ona uyuyorum bakalım:)Ooo süper hemen gelmiş. Canım benim adetim bittikten hemen sonra kullanmaya başladım. Ola ki erken yumurtluyorsam diye. Dikkat etmen gereken şey testi yapmadan önce 2-3 saat sıvı alımını kes. Ben öyle yapıyorum. Sabah ilk idrarlada olmuyor. YouTube da birgebeningunluğu var. Ovulasyon testiyle ilgiyle videoları var istersen bi izle. Aklına bişey takılırsa sor söylerim.
Bugün benimde 10. Günüm benimki de hafiften koyulaştı ama iyice koyulaşmasını bekliyorum. Zaten İnstagramdan resmini de yollarım o bayana devam et dedi. Aynen bende iyice koyuluğu yakalayınca üst üste değerlendircem. Valla şekilden irkile giriyoruz ya Allah hayırlısını versin :)Ben de o videoları izleyip yaptım:) bugün 10.gün hafiften koyulaşmaya başladı önceki 2 gün çok silikti. Bugün değerlendirdik 3 gün daha değerlendirmeyi düşünüyorum üst üste olmasa içim rahat etmiyor olunca da acaba kalitesizleşiyor mu diyorum ama o videoda kalitesizleşmez demişti ben de ona uyuyorum bakalım:)
çok tşk ederm cnm tmm izleyeceğimOoo süper hemen gelmiş. Canım benim adetim bittikten hemen sonra kullanmaya başladım. Ola ki erken yumurtluyorsam diye. Dikkat etmen gereken şey testi yapmadan önce 2-3 saat sıvı alımını kes. Ben öyle yapıyorum. Sabah ilk idrarlada olmuyor. YouTube da birgebeningunluğu var. Ovulasyon testiyle ilgiyle videoları var istersen bi izle. Aklına bişey takılırsa sor söylerim.
Hayırlısı olsun kuzucummmm insallah tutar bebeginBenide eklermisiniz ekim ayına bat 13 ekim ilk defa bu ay başladık biraz heyecanlıyım 4 yıllık evliyim kısmetse ilk çocuğumuz olucak
Güzel sonuçlarla gelirsin inşallah canımAnladım canm benim bugün 4. Gün ilacın yarın bitiyor çarşamba kontrol var