Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende aynı şekilde yaptım ama hiç koyu çizgi yakalayamadım ,sizlerle bu ay tekrar deniyim,evde öle boş boş duruyorlar onlarla zaman geçiririm artık

her yolu deniyoruz canım ,işimizi sağlama alıyoruz işte her gün her gün sıkıcı olabilir diye düşünmekteyim bitek umarım birbirimizden bıkmayız
Vallaa bizde bebeği düşünerek yapmadık hergün şeyyy sanırım kendi kudurukluğumuzdan aman dedim inş kalitesiz sperm olmaz hiç birikmiyor bir gün kalıp ta . ama sıkılmazsınız bence haa banyo yapmaktan bıkılıyo hemde çokkk

hahaha süperrsiniz işte buuu sorma hel saç kurutma ve fönleme kısmı beni benden alıyor

Beni de Ekler misiniz 6 ekim

kızlar dün ovulasyon sipariş etmiştim bugün geldi hemen. nasıl uygulamam gerekir tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum
Ooo süper hemen gelmiş. Canım benim adetim bittikten hemen sonra kullanmaya başladım. Ola ki erken yumurtluyorsam diye. Dikkat etmen gereken şey testi yapmadan önce 2-3 saat sıvı alımını kes. Ben öyle yapıyorum. Sabah ilk idrarlada olmuyor. YouTube da birgebeningunluğu var. Ovulasyon testiyle ilgiyle videoları var istersen bi izle. Aklına bişey takılırsa sor söylerim.

bende aynı şekilde yaptım ama hiç koyu çizgi yakalayamadım ,sizlerle bu ay tekrar deniyim,evde öle boş boş duruyorlar onlarla zaman geçiririm artık
Benim bugünkü yaptığım biraz koyulaşmıştı düne göre en azından bakınca net görünüyor:)) birkaç güne olur herhalde yumurtlama o yüzden bu birkaç gün her günü değerlendirmeyi düşünüyorum bakalım olacak mı bu ay:))

Ben de o videoları izleyip yaptım:) bugün 10.gün hafiften koyulaşmaya başladı önceki 2 gün çok silikti. Bugün değerlendirdik 3 gün daha değerlendirmeyi düşünüyorum üst üste olmasa içim rahat etmiyor olunca da acaba kalitesizleşiyor mu diyorum ama o videoda kalitesizleşmez demişti ben de ona uyuyorum bakalım:)

Bugün benimde 10. Günüm benimki de hafiften koyulaştı ama iyice koyulaşmasını bekliyorum. Zaten İnstagramdan resmini de yollarım o bayana devam et dedi. Aynen bende iyice koyuluğu yakalayınca üst üste değerlendircem. Valla şekilden irkile giriyoruz ya Allah hayırlısını versin :)

çok tşk ederm cnm tmm izleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…