- 3 Mayıs 2018
- 4.602
- 4.715
- 33
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Anladım canm benim bugün 4. Gün ilacın yarın bitiyor çarşamba kontrol varMeme kanseri tedavisinde kullaniliyormus ben femara +gonal f iğnesi kullanmıştım basım kasıklarım çok agrmisti o ay
Ya kızlar benim her sabah adet olacakmış gibi sancım oluyor uyanacakken . sonra uyanınca geçiyor bişi anlamadım
Eger klomen kullandiysan ilk kullandigim ayda benimde sabahlari aynisi olup geciyordu.
batın yakınmış baya senin olabilir inşallah kuzumYoo henüz hiç bişi kullanmadım daha
Ayy inş bebiş tutunuyordur . Allahım nooooluur
Yoo henüz hiç bişi kullanmadım daha
Ayy inş bebiş tutunuyordur . Allahım nooooluur
İnş ya ne kadar bekliyorum adeti deaekte içten içe hep umut doluyuzEvet ayni zamanda hamilelik belirtisi insallahhhh
Amin canım inşmerhaba kızlar umarım herkez hayırlı haberler alır bebişlerinize kavuşursunuz benim bat 30 eylül veya 1 ekim gibi
Amin canım inş
Olur bazen duygusallık , zaman zaman bende de oluyor olur olmaz herşey zoruma gidiyor bağıra bağıra ağlayasım geliyor , ama bakarsan yıllarca uğraşan var diyorum surda kaç ay oldu ki diyorum. Hayırlısını istiyoruz , yok efendim hayırlısıysa olsun diyoruz ama bi yandanda niye olmuyo diye takıyoruz . hayırlısı değildir henüz demiyoruzbende bu ay ilk femara kullananlardanım ve pko var artık olmucak korkusu beni çok kötü sardı sanırım yoruluyorum yavaştangerçekten sabır ve dua ile bekliyorum herşeyden önce tabiki herşeyin hayırlısı ama gönül dinlemiyor bugun aşırı duygusallık var üzerim
Olur bazen duygusallık , zaman zaman bende de oluyor olur olmaz herşey zoruma gidiyor bağıra bağıra ağlayasım geliyor , ama bakarsan yıllarca uğraşan var diyorum surda kaç ay oldu ki diyorum. Hayırlısını istiyoruz , yok efendim hayırlısıysa olsun diyoruz ama bi yandanda niye olmuyo diye takıyoruz . hayırlısı değildir henüz demiyoruz
bn de hep o moddayım çok bunalımdayım çevremde konuşacak anlayacak kmse de yok çok agresifim bu araevet demiyoruz maalesef ama işte uzun zaman olunca benim artık hani dinletemiyorum bazen kendime bende o moddayım bağıra bağıra aglasam rahatlıcakmış gibiyim isyan asla etmem rabbim ol demedikce yapacak birşeyim yok ama işte hep ama ama
İnş daha fazla beklemeden sağlıkla hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin Rabbim .evet demiyoruz maalesef ama işte uzun zaman olunca benim artık hani dinletemiyorum bazen kendime bende o moddayım bağıra bağıra aglasam rahatlıcakmış gibiyim isyan asla etmem rabbim ol demedikce yapacak birşeyim yok ama işte hep ama ama
İnş daha fazla beklemeden sağlıkla hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin Rabbim .
Merhaba canım, ben de yeni kullanmaya başladım. Araştırmalarım sonucu öğrendiğime göre saat 2 gibi sıvı almayı tamamen bırakıyorum saat 4’te yapıyorum. Bugün 3.kez yapacağım bakalım daha çift çizgi yok tahminen Pazartesi yumurtlama günüm çünkü. (2.çizgi koyu değil yani)kızlar dün ovulasyon sipariş etmiştim bugün geldi hemen. nasıl uygulamam gerekir tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum
Bizde öyle yapıcazoh ne güzel tarihleriniz yakın benim daha reglin 2. günübu ayı iyi değerlendirmem lazım.yazın misafirdi oydu buydu baya rastgele geçti..bu ay her günü değerlendirecem bıkmazsak