Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum senin bat tarihin neydi

Ben hazirandan beri postlardayım çok hamile gördüm girdigim yerlerde ama umudumu yitirmedim insallah sende bende isteyen herkeste hamile kalır hoşgeldin buarada kuzum

Mrb kizlar benide eklerseniz sevinirim bat 12 ekim .bu ay 3.klomen kullanişım.pazartesi günki yumurta takibine göre tahminen carsamba günü aşılama yapilacak.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
H.g tatlım insallah güzel haberlerle gelirsin aşılamami yaptriyosun yoksa klomen tedavisimi

Ben tahlil sonuclarimi saracogluna mail attim fsh yuksek 15 ve erken menopoz demisti doktor.hatta baya agir konustu cocugun olmaz falan baya canim sikildi insan doktorlardan nefret ediyo bende saracogluna basvurdum tahlillerime gore hayit tohumu verdi ve aksamlarida testere disli aslan pencesi ictim cok sukur dustu fsh im zaten bu otlar hormonlari dengeliyo zararli bisey degil denemekte fayda var ve en onemlisi inanç ben doktorada dedim ben normal yolla hamile kalicam kizlar sizde inanin okadar cokki basaran

Inşallah kuzum insallah herşey gönlünce olsun

Sali gunu yumurta takibi icin gitcem doktora eger uygun gorurse catlatma ignesi yapılacak insallah olumlu sonuc alirim benim gibi catlatma ignesi olacak olan varmi nelere dikkat edilmesi gerekiyor ben simdi bal corek otu ve tarcin karisimi yiyorum sabahlari yumurtalarim olsun diye

Bende vurulcam kuzum ama çarşambamı yoksa cumamı belli değil yumurtaların gelişimine bağlı ama ilaçtan sonra ilk kontrolüm çarşamba ilacın yarın bitiryor

Günaydın tatlimmm iyyim sukurr insallah her ay her gün yeni umutlarla uyaniyoruz insallah karşılığını buluruz canm

amin inşallah,siz eylül ayı topiğinde de vardınız dimi,ilk bebişiniz olmayacak sanırım,bizim ilk olacak inşallah bu duyguyu tatmaktan mahrum kalmayız..benim bat 19 ekim J Jklyyy ile aynı, listeye ekleyebilir misin canım

Tabii eklerim canım benim evet eyluldede vardım temmuzdada vardım vardım geçen sene ekimde ilk ekim topigime girmistim ama e yıl olcak olmuyor ilk olmayacak bizimki evet ama sanki ilk olcak gibi heyecanimiz bekleyisimiz isteğimiz var rabbim herkese tattirsin sanada insallah kuzum

H.g tatlım insallah güzel haberlerle gelirsin aşılamami yaptriyosun yoksa klomen tedavisimi

Sagolasin canim Allah hepimizin yuzunu guldürsun.şöyle anlatiyim.ben 34 yasindayim genc kizligimdan beri regl hep duzendizdi 1 kere histiroskopi oldum ve infertilite teshisi kondu.5 yil once evlendim dügünden 2 ay once sogan kurü yaptim.ve evlenir evlenmez hamile kaldim.simdi oglum 4 yasinda kardes istiyor.gecen yil bir düsügüm oldu.otarihten beride hamile kalamadim.3 ay obce klomen ve ovitrelle tedavisine basladim.1.ay 31mm tek yumurta 2.ay 20mn tek yumurta ile tutmadi.bu 3.ayım dün kontrole gittim 4 tane 10mm kadar yunurta var.bu ay infolic combide kullandim.ayrica sabah aksam bal tarcin corekotu yiyorum gunde 4 5 tanede kuru incir.bakalim bu ay aşılama dedi doktor pazartesi tekrar yumurta kontrolü var

Meme kanseri tedavisinde kullaniliyormus ben femara +gonal f iğnesi kullanmıştım basım kasıklarım çok agrmisti o ay
burda sizin ne için kullandığınızı anlamadım ama ,annem meme kanseriydi ameliyat ve tedavisinden sonra kesintisiz femara kullanıyor,başka fonksiyonları da varmış demek bende burda görünce şaşırmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…