- 3 Mayıs 2018
- 4.602
- 4.715
- 33
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Bebeğin ismi bile hazır kendisini bekliyorsun degilmi tatlimHb canım
Kuzum senin bat tarihin neydiCanım Aralık’tan Mart’a kadar dra gitmedim baktık olmuyor kalktım gittim benden hormon testi eşimden spermiyogram istedi sonuç fena değildi doğal yoldan hamile kalabilirsin daha önce de Doğum yapmışsın rahim hatırlar 2 aya hamile kalırsın dedi o ay yumurta destekleyici iğne ve çatlatma iğnesi verdi olmadı öbür ay sadece yumurta takibi yaptı olmadı sonraki ay rahim filmi çekti o ay kimyasal yaşadım temmuz ağustos da yine aynı şekilde geçti
Tabi yaş kriteri çok önemli 36 yaşındayım o yüzden beklemek istemedik aslında bence geç bile kaldık
Ahh canım ya çok isteyip sürekli düşünmek bizim bize iyi gelmeyen
Ben hazirandan beri postlardayım çok hamile gördüm girdigim yerlerde ama umudumu yitirmedim insallah sende bende isteyen herkeste hamile kalır hoşgeldin buarada kuzumMerhaba kızlar. Aylardır forumu takip ediyorum. Her ay su postlara yazmak istedim ama hüsrana ugrarım diye korktum (ki hep negatifi gördüm)
Bu ay totem yapayım ben de katılayım aranıza kabul ederseniz
Yasım 32 7 aydır deniyoruz gelmedi Bi türlü esek sıpası
Beklemek çok zor, düşünmeyeyim diyorum ama aklım hep orada ergenler gibi
Benimde 14 Ekim bat günü
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
H.g tatlım insallah güzel haberlerle gelirsin aşılamami yaptriyosun yoksa klomen tedavisimiMrb kizlar benide eklerseniz sevinirim bat 12 ekim .bu ay 3.klomen kullanişım.pazartesi günki yumurta takibine göre tahminen carsamba günü aşılama yapilacak.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Inşallah kuzum insallah herşey gönlünce olsunBen tahlil sonuclarimi saracogluna mail attim fsh yuksek 15 ve erken menopoz demisti doktor.hatta baya agir konustu cocugun olmaz falan baya canim sikildi insan doktorlardan nefret ediyo bende saracogluna basvurdum tahlillerime gore hayit tohumu verdi ve aksamlarida testere disli aslan pencesi ictim cok sukur dustu fsh im zaten bu otlar hormonlari dengeliyo zararli bisey degil denemekte fayda var ve en onemlisi inanç ben doktorada dedim ben normal yolla hamile kalicam kizlar sizde inanin okadar cokki basaran
Bende vurulcam kuzum ama çarşambamı yoksa cumamı belli değil yumurtaların gelişimine bağlı ama ilaçtan sonra ilk kontrolüm çarşamba ilacın yarın bitiryorSali gunu yumurta takibi icin gitcem doktora eger uygun gorurse catlatma ignesi yapılacak insallah olumlu sonuc alirim benim gibi catlatma ignesi olacak olan varmi nelere dikkat edilmesi gerekiyor ben simdi bal corek otu ve tarcin karisimi yiyorum sabahlari yumurtalarim olsun diye
Aminn insallah guzel bebek haberleri alirizzgünaydın kızlarnasılsınız? yeni gün yeni umutlarrr,Alllah hepmizin gönlündekini tez zamanda nasip etsin
Bana ilac vermedi doktor normal takip ediyo hadi insallahh ikimizde hamis olalimm canimBende vurulcam kuzum ama çarşambamı yoksa cumamı belli değil yumurtaların gelişimine bağlı ama ilaçtan sonra ilk kontrolüm çarşamba ilacın yarın bitiryor
Günaydın tatlimmm iyyim sukurr insallah her ay her gün yeni umutlarla uyaniyoruz insallah karşılığını buluruz canmgünaydın kızlarnasılsınız? yeni gün yeni umutlarrr,Alllah hepmizin gönlündekini tez zamanda nasip etsin
Inşallah canisi insallah olalım bu topikten haziran 2019 annelerine direkt geçiş yapalım hepimiz insallahhhhBana ilac vermedi doktor normal takip ediyo hadi insallahh ikimizde hamis olalimm canim
Günaydın tatlimmm iyyim sukurr insallah her ay her gün yeni umutlarla uyaniyoruz insallah karşılığını buluruz canm
Tabii eklerim canım benim evet eyluldede vardım temmuzdada vardım vardım geçen sene ekimde ilk ekim topigime girmistim ama e yıl olcak olmuyor ilk olmayacak bizimki evet ama sanki ilk olcak gibi heyecanimiz bekleyisimiz isteğimiz var rabbim herkese tattirsin sanada insallah kuzum
H.g tatlım insallah güzel haberlerle gelirsin aşılamami yaptriyosun yoksa klomen tedavisimi
Meme kanseri tedavisinde kullaniliyormus ben femara +gonal f iğnesi kullanmıştım basım kasıklarım çok agrmisti o ayInşallah kuzum evet agir bir ilacmis ama ne gibi ahir etkiliyor
burda sizin ne için kullandığınızı anlamadım ama ,annem meme kanseriydi ameliyat ve tedavisinden sonra kesintisiz femara kullanıyor,başka fonksiyonları da varmış demek bende burda görünce şaşırmıştımMeme kanseri tedavisinde kullaniliyormus ben femara +gonal f iğnesi kullanmıştım basım kasıklarım çok agrmisti o ay