Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende bu ay ilk femara kullananlardanım ve pko var artık olmucak korkusu beni çok kötü sardı sanırım yoruluyorum yavaştan :KK43: gerçekten sabır ve dua ile bekliyorum herşeyden önce tabiki herşeyin hayırlısı ama gönül dinlemiyor bugun aşırı duygusallık var üzerim :KK43:
Olur bazen duygusallık , zaman zaman bende de oluyor olur olmaz herşey zoruma gidiyor bağıra bağıra ağlayasım geliyor , ama bakarsan yıllarca uğraşan var diyorum surda kaç ay oldu ki diyorum. Hayırlısını istiyoruz , yok efendim hayırlısıysa olsun diyoruz ama bi yandanda niye olmuyo diye takıyoruz . hayırlısı değildir henüz demiyoruz

Olur bazen duygusallık , zaman zaman bende de oluyor olur olmaz herşey zoruma gidiyor bağıra bağıra ağlayasım geliyor , ama bakarsan yıllarca uğraşan var diyorum surda kaç ay oldu ki diyorum. Hayırlısını istiyoruz , yok efendim hayırlısıysa olsun diyoruz ama bi yandanda niye olmuyo diye takıyoruz . hayırlısı değildir henüz demiyoruz

evet demiyoruz maalesef ama işte uzun zaman olunca benim artık hani dinletemiyorum bazen kendime bende o moddayım bağıra bağıra aglasam rahatlıcakmış gibiyim isyan asla etmem rabbim ol demedikce yapacak birşeyim yok ama işte hep ama ama :KK43:

evet demiyoruz maalesef ama işte uzun zaman olunca benim artık hani dinletemiyorum bazen kendime bende o moddayım bağıra bağıra aglasam rahatlıcakmış gibiyim isyan asla etmem rabbim ol demedikce yapacak birşeyim yok ama işte hep ama ama :KK43:
bn de hep o moddayım çok bunalımdayım çevremde konuşacak anlayacak kmse de yok çok agresifim bu ara

İnş daha fazla beklemeden sağlıkla hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin Rabbim .

oh ne güzel tarihleriniz yakın benim daha reglin 2. günü :temizlik: bu ayı iyi değerlendirmem lazım.yazın misafirdi oydu buydu baya rastgele geçti..bu ay her günü değerlendirecem bıkmazsak:KK73:

• Beğen
Reactions: H E
kızlar dün ovulasyon sipariş etmiştim bugün geldi hemen. nasıl uygulamam gerekir tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum
Merhaba canım, ben de yeni kullanmaya başladım. Araştırmalarım sonucu öğrendiğime göre saat 2 gibi sıvı almayı tamamen bırakıyorum saat 4’te yapıyorum. Bugün 3.kez yapacağım bakalım daha çift çizgi yok tahminen Pazartesi yumurtlama günüm çünkü. (2.çizgi koyu değil yani)

Son düzenleme:
oh ne güzel tarihleriniz yakın benim daha reglin 2. günü :temizlik: bu ayı iyi değerlendirmem lazım.yazın misafirdi oydu buydu baya rastgele geçti..bu ay her günü değerlendirecem bıkmazsak:KK73:
Bizde öyle yapıcaz :deli:
Dün azcık aramız limonıydı . Ben uyumaya gittim . Hemen kaldırdı gönlumu aldı . Artık küs kalmak yasak diyor :oops: :KK70:

X