Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım herkesin inşallah. Cok agır geliyor şimdiden. Allahım yıllarca bekleyene sabır versin
Off kuzum hiç sorma ilk ay istiyorum diye Bir doktora gittim Bi baksın bosa kürek cekmeyelim malum yas da yüksek diye hiç bir sey yapmadan gönderdi.
İkinci ay bir doktora gittim esime de bana da test yaptı amh düşük çıktı ama simdilik gebeliğe engel degil dedi tam sınırda. Eşime de test yapmıştık eşime normal dedi bana klomen verdi ama klomen bana yaramadı 3.5 cm oldu yumurta ki zaten iyi gelişen yumurtalarm vardı gereksiz yere klomen ve catlatma ignesi verdi
Sonra başka doktora gittim aynı sonuçlarla o da bana sen de sıkıntı yok sıkıntı eşinde dedi
Eş kişisinin moral motivasyon yerlerde tabi erkeklik gururu haline getirdi
2 aydır da doktırsuz deniyoruz ama sonu yok
Bu ay incir kürü ve keçiboynuzu kürü yapıyoruz yani daha 1 hafta oldu onu da deneyelim dedim
Çünkü diğerlerini denedik
İşte böyle bizim hikayemizde
Sen neler yaptın canım.
Bi ara herkesin hikayesini okuyacağım topiktebzaten dışarıdan takip ediyordum

Ayyy seninle yaslarımızda aynıymış deneme sürelerimiz de
Esin de ne gibi bir sıkıntı var canım

Ayyy seninle yaslarımızda aynıymış deneme sürelerimiz de
Esin de ne gibi bir sıkıntı var canım
Kuzum bizde 3. Ay da gittik kontrole testlerimizi yaptırdık,eşimde ileri hız düşük,bu da etkiliyor oldukça tabi,biraz incir kürü biraz keçiboynuzu,vitaminler derken biraz daha bekledim olur diye ama düzenli yapamadık bunlrı yaz döneminde,o zaman doktorum ürolog görün bide demişti,bu ay ürolağa getirmek istiyorum onu daha haberi Yok ama,bir de yine regl olduğumu duyunca moral yerlerde tabi daha bişey diyemedim,ben başka tedavi görmedim bende herhangi bi sıkıntı yokmuş,adetin 3. Günü hormon testlerimi filan yaptırdım,bitek tiroidim biraz yüksek çıkıyordu her zaman onun için ilaca başladım,kürleri de 3 ay kullanmak lazım en az düzenli olarak canım ona dikkat edin tez zamanda bebişlerimiz olur umarım,umudumu hakikaten kaybediyorum bazen sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor

Mrb kizlar benide eklerseniz sevinirim bat 12 ekim .bu ay 3.klomen kullanişım.pazartesi günki yumurta takibine göre tahminen carsamba günü aşılama yapilacak.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

H g tatlım insallah son bekleyisimiz olur klomen işe yaramıyor kuzum ya ben 3 AY kullndm şimdi femara kullanıyorum çok etkili ilacmis
Bende ise yaramıştı o zaman tüplerim tikaliymis zaten şuan sırayla gideceğiz klomen sonra femara femara yi da kullandım bu arada ben ağır bı ilaç ama klomen e göre daha etkili bakalım ona sıra gelmeden hayırlı siyla olur inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarimiZ

Inşallah kuzum evet agir bir ilacmis ama ne gibi ahir etkiliyor

Femara ne icin canım doktor mu veriyor
Evet tatlım oda kaliteli yumurta üretiyor hamile kalma olasılığı artiyor devlet ödemiyor yani ama etkili olduğundan her eczanede bulunmuyor bende bu ay basladim bugün 4. Gününüm yarın bitiyor çarşamba yumuş kontrolleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…