- 30 Haziran 2018
- 211
- 275
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Amin canım herkesin inşallah. Cok agır geliyor şimdiden. Allahım yıllarca bekleyene sabır versinHoşgeldin canım,burda en azından kimseyle konuşamadıklarımızı konulup,çevreden görmediğimiz desteği birbirimize verip motive ediyoruz,Allah hepimizin yüzüne baksın,dönemlerimiz aynı benimse reglim bittikte n sonra 8. Ayımız olacak bat 19 ekim tahlil test filan yaptırdınız mı bi sıkıntı var mı ?
Ayyy seninle yaslarımızda aynıymış deneme sürelerimiz deAynn öyle kuzum bi kafamızdan atabilsek,sürekli kendimizi dinliyoruz,bende de yaş 32 maalesef keşke 2 sene beklemeseydik diyorum hep ama nasip zamanı var demek,ben hiç hamile kalmadım 8. Ay olacak eşimde biraz problem var Allah yardımcımız olsun
memleket urfa, adanada yaşıyorum :)Kizlarrr nerelerde yasiyosunuz memleketler neresi uyanin hadi canlar @kardelen_08wiha02 J Jklyyy B Balgozlu55 @Alyam52 @eymecik @Valensiya @nyks_42 @Aytenazmi @17platon17 @gizemya
ben 30 ov+2 gebelik+1 ultra erken gebelik testibnde 30 lu aldım. beş tane de gebelik testi var
H g tatlım insallah son bekleyisimiz olur klomen işe yaramıyor kuzum ya ben 3 AY kullndm şimdi femara kullanıyorum çok etkili ilacmisAnneyimbenanne35 canım ben geldim yine bir ayda yine gozlerimiz bat tarihlerinde geldim 23 Ekim benim yeni bat klomen kullanacagim bu ay
Femara ne icin canım doktor mu veriyorH g tatlım insallah son bekleyisimiz olur klomen işe yaramıyor kuzum ya ben 3 AY kullndm şimdi femara kullanıyorum çok etkili ilacmis
İstanbul atasehir canımKizlarrr nerelerde yasiyosunuz memleketler neresi uyanin hadi canlar @kardelen_08wiha02 J Jklyyy B Balgozlu55 @Alyam52 @eymecik @Valensiya @nyks_42 @Aytenazmi @17platon17 @gizemya
İnş inşHanımlar hadi inşallah gelsin bebişlerimiz .Hayırlı geceler
Kuzum bizde 3. Ay da gittik kontrole testlerimizi yaptırdık,eşimde ileri hız düşük,bu da etkiliyor oldukça tabi,biraz incir kürü biraz keçiboynuzu,vitaminler derken biraz daha bekledim olur diye ama düzenli yapamadık bunlrı yaz döneminde,o zaman doktorum ürolog görün bide demişti,bu ay ürolağa getirmek istiyorum onu daha haberiAyyy seninle yaslarımızda aynıymış deneme sürelerimiz de
Esin de ne gibi bir sıkıntı var canım
Tabiki eklerim kuzum insallah hepimize uğur getirir bu topicikkkAnneyimbenanne35 benide ekleyiver belki uğur getirir .. Bat eylül 26
Bende ise yaramıştı o zaman tüplerim tikaliymis zaten şuan sırayla gideceğiz klomen sonra femara femara yi da kullandım bu arada ben ağır bı ilaç ama klomen e göre daha etkili bakalım ona sıra gelmeden hayırlı siyla olur inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarimiZH g tatlım insallah son bekleyisimiz olur klomen işe yaramıyor kuzum ya ben 3 AY kullndm şimdi femara kullanıyorum çok etkili ilacmis
Inşallah kuzum evet agir bir ilacmis ama ne gibi ahir etkiliyorBende ise yaramıştı o zaman tüplerim tikaliymis zaten şuan sırayla gideceğiz klomen sonra femara femara yi da kullandım bu arada ben ağır bı ilaç ama klomen e göre daha etkili bakalım ona sıra gelmeden hayırlı siyla olur inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarimiZ
2 sene önce ataşehir kucukbakkalkoye gelmistim ataşehir çok güzel bir yerİstanbul atasehir canım
Evet tatlım oda kaliteli yumurta üretiyor hamile kalma olasılığı artiyor devlet ödemiyor yani ama etkili olduğundan her eczanede bulunmuyor bende bu ay basladim bugün 4. Gününüm yarın bitiyor çarşamba yumuş kontrolleri varFemara ne icin canım doktor mu veriyor
Urfanın yemekleri çok güzeldir gezip gir mek istediğim yerlerden biridir heleki balıklı gölü çok merak ederimmemleket urfa, adanada yaşıyorum :)