- 30 Haziran 2018
- 211
- 275
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Amin canım herkesin inşallah. Cok agır geliyor şimdiden. Allahım yıllarca bekleyene sabır versinHoşgeldin canım,burda en azından kimseyle konuşamadıklarımızı konulup,çevreden görmediğimiz desteği birbirimize verip motive ediyoruz,Allah hepimizin yüzüne baksın,dönemlerimiz aynı benimse reglim bittikte n sonra 8. Ayımız olacak bat 19 ekim tahlil test filan yaptırdınız mı bi sıkıntı var mı ?
Off kuzum hiç sorma ilk ay istiyorum diye Bir doktora gittim Bi baksın bosa kürek cekmeyelim malum yas da yüksek diye hiç bir sey yapmadan gönderdi.
İkinci ay bir doktora gittim esime de bana da test yaptı amh düşük çıktı ama simdilik gebeliğe engel degil dedi tam sınırda. Eşime de test yapmıştık eşime normal dedi bana klomen verdi ama klomen bana yaramadı 3.5 cm oldu yumurta ki zaten iyi gelişen yumurtalarm vardı gereksiz yere klomen ve catlatma ignesi verdi
Sonra başka doktora gittim aynı sonuçlarla o da bana sen de sıkıntı yok sıkıntı eşinde dedi
Eş kişisinin moral motivasyon yerlerde tabi erkeklik gururu haline getirdi
2 aydır da doktırsuz deniyoruz ama sonu yok
Bu ay incir kürü ve keçiboynuzu kürü yapıyoruz yani daha 1 hafta oldu onu da deneyelim dedim
Çünkü diğerlerini denedik
İşte böyle bizim hikayemizde
Sen neler yaptın canım.
Bi ara herkesin hikayesini okuyacağım topiktebzaten dışarıdan takip ediyordum