- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Ahh kuzum umutsuz olma valla benden sonra evlenenlerin çocukları var,aynı dönemde hamilelik kararı aldıklarımız Doğum yapmak üzere bizde hala beklemedeyiz,en kötüsü kimseye derdini anlatamamak ve hala bebiş yokmu baskısı yapan çevre,rabbim hayırlı ve tez zamanda nasip eder inşallahGenç ama çok umutsuz ve cevresindeki hamilelerin görünce geç kalmış hissediyor
Canım bizimde 8.ay olacak,aşılamayı doktor mu gerekli gördü,siz mi talep ettiniz?bende düşünmek isterim bizde de sıkıntı var ama doktora gittiğimizde daha erken dediMerhabalar herkese
Bende hoşgeldin istiyorum
Öğlen yazmıştım batımı kimsecikler görmedi
9 aydır deniyoruz
Haziran da bir kimyasal yaşadım
Dün aşılama oldu
Her ay olduğu gibi heyecanla ve stresle bekliyorum
BAT 4 ekim
Herkese bol şans allah rast getirsin inş
O zaman sana an hoşgeldin :) öncelikle geçmiş olsun. BAT a da az kalmış. İnşallah hayırlısıyla olur bu ay.Merhabalar herkese
Bende hoşgeldin istiyorum
Öğlen yazmıştım batımı kimsecikler görmedi
9 aydır deniyoruz
Haziran da bir kimyasal yaşadım
Dün aşılama oldu
Her ay olduğu gibi heyecanla ve stresle bekliyorum
BAT 4 ekim
Herkese bol şans allah rast getirsin inş
Hadi inşallah ilk güzel haberi senden alırız hayırlısıylaKızlar bende beyaz akıntı da olmaya başladı 2 gündürayyy olsun yaaa
O çevrenin ağzına kürekle vurasım geliyor artık. Yahu sanane sanane. Sende iyice tembel çıktın diyen bile oldu bana.Ahh kuzum umutsuz olma valla benden sonra evlenenlerin çocukları var,aynı dönemde hamilelik kararı aldıklarımız Doğum yapmak üzere bizde hala beklemedeyiz,en kötüsü kimseye derdini anlatamamak ve hala bebiş yokmu baskısı yapan çevre,rabbim hayırlı ve tez zamanda nasip eder inşallah
Ben faydasini gordum saracoglunun sitesinden aldim sabah aksam bir cay bardagi suya bir cay kasigi koyup 3 dk kaynatip ictim birebir saracoglunun tarifihayıt tohumunu bende düşündüm ama emin olamadım fsh 10,07 benmde
Insallah kuzum son ayımız olurtek temennimiz buMerhaba kızlar,Ağustos’tan,Eylül’e ,Eylül’den Ekime,şansımızı deniyoruz,ekim uğrumuz olsun,2019 gelmeden göbüşlerimiz dolsunbenim bat 19 ekim,son listemiz olur inşallah
bnm de 8 ay oldu. aşılama içn erken henüz dr.lar öyle diyor hepCanım bizimde 8.ay olacak,aşılamayı doktor mu gerekli gördü,siz mi talep ettiniz?bende düşünmek isterim bizde de sıkıntı var ama doktora gittiğimizde daha erken dedi
bu dediğiniz nedir?inofolic combi
Araştırdığım kadarıyla özellikle pko hastalarına verilen bir ilaç. Folik asit ve başka vitaminlerde var içinde. Yumurtlamayı kolaylaştırıyormuş. Eczaneden aldım bugün içtim bakalım. İsterseniz doktorunuza bi danışın, ben sormadım biraz araştırma yapıp kullanmaya karar verdim.bu dediğiniz nedir?
bn de okudum araştırdım şimdi. bu ilacı kullandıktan sonra baya hamile kalan olmş. acaba bn de mi alsam dr. a inanın gitmek istemiyorum. geçen ay kimyasal yaşadım. tekrar gitmedim kontrole.Araştırdığım kadarıyla özellikle pko hastalarına verilen bir ilaç. Folik asit ve başka vitaminlerde var içinde. Yumurtlamayı kolaylaştırıyormuş. Eczaneden aldım bugün içtim bakalım. İsterseniz doktorunuza bi danışın, ben sormadım biraz araştırma yapıp kullanmaya karar verdim.
Bende deneyebilirim aslında sen fayda görmüşsün.. Bakalım 1 hafta daha bekleyim de bakalım bebiş geliyor mu gelmiyor muBen faydasini gordum saracoglunun sitesinden aldim sabah aksam bir cay bardagi suya bir cay kasigi koyup 3 dk kaynatip ictim birebir saracoglunun tarifi
Valla bende okuyup edince umutlandım. Ha kafamıza göre kullanmak ne kadar doğru tartışılır. Ama üstündede yazıyor ilaç değildir takviye edici gıdadır diye. Ayrıca geçmiş olsun sanada. Kimyasaldan sonra değerlerin normale dönmüş mü bi gidip baktırsan iyi olur aslında. Hem doktora da sormuş olursun ilacı.bn de okudum araştırdım şimdi. bu ilacı kullandıktan sonra baya hamile kalan olmş. acaba bn de mi alsam dr. a inanın gitmek istemiyorum. geçen ay kimyasal yaşadım. tekrar gitmedim kontrole.
Bekleyebilirsen bir kaç gün bekle derim. Eğer varsa da silik de olsa çıkar herhalde.merhaba kızlar, benim bugün adet günümdü ama olmadım karın ağrımda olmadı hiç,sadece bazen batmalar hissediyorum. bide öğlen peçeteye kıvamlı kahverengi bi akıntı geldi okadar. normalde adet zamanında bende direk kanama olurdu kahverengi hiç olmamıştı ve günüm şaşmazdı, test yapmaya korkuyorum çıkmazsa diye:/ sizce hamilemiyimdr ?
aslında gitsem çok iyi olur ama gitmedim, gitmek de istemiyorum .Valla bende okuyup edince umutlandım. Ha kafamıza göre kullanmak ne kadar doğru tartışılır. Ama üstündede yazıyor ilaç değildir takviye edici gıdadır diye. Ayrıca geçmiş olsun sanada. Kimyasaldan sonra değerlerin normale dönmüş mü bi gidip baktırsan iyi olur aslında. Hem doktora da sormuş olursun ilacı.
aldığın ilacın fotosunu atabilir msn cnm farklı renkleri mevcutValla bende okuyup edince umutlandım. Ha kafamıza göre kullanmak ne kadar doğru tartışılır. Ama üstündede yazıyor ilaç değildir takviye edici gıdadır diye. Ayrıca geçmiş olsun sanada. Kimyasaldan sonra değerlerin normale dönmüş mü bi gidip baktırsan iyi olur aslında. Hem doktora da sormuş olursun ilacı.