Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 7BA9F5C6-B6D0-4BB8-90F9-CB27BF747986.jpeg
    7BA9F5C6-B6D0-4BB8-90F9-CB27BF747986.jpeg
    49,3 KB · Görüntüleme: 25
Haklısın, insan bi yerden sonra sıkılıyor yoruluyor artık doktordan. Ama sonra keşke gitseydim dememek için kendini ihmal etmemelisin.
tşk ederim en iyisi gitmek evet. haftaya gideyim olmazsa. hiç gitmek istemiyorum. dr.lar hiç rahatlatıcı konuşmuyor. daralıyorum. orda hastanede bekleyen hamile bayanları gördükçe üzülüyorum.

tşk ederim en iyisi gitmek evet. haftaya gideyim olmazsa. hiç gitmek istemiyorum. dr.lar hiç rahatlatıcı konuşmuyor. daralıyorum. orda hastanede bekleyen hamile bayanları gördükçe üzülüyorum.
Evet çok haklısın, benim de boğazım düğümleniyor ama kaçış var mı. Başka doktora git. Ya en azından bi kan tahlili yapılır değerlerini öğrenmiş olursun en azından. Lütfen ihmal etme

Güzel anne adayları anne olmak isteyenler rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın gelin DERTLESELIM fikir alışverişi yapalım birlikte BATLARI bekleyelim herkesin çift çizgi görmesi dileği ile bayanlar buyrun topigime :emir_bebek::anne::anneadayı::KK200::nazar::KK36:
BAT TARIHLERI

1. @hiranur3419 2ekim

2.@gizemya 4ekim

3. @tugceyunuslu 5ekim

4. @Nbhtt 7ekim

5. kardelen_08 kardelen_08 8 EKIM

6. @Aytenazmi 9 Ekim

7. @H E 13ekim

8. @eymecik 14ekim

9. @Alyam52 14ekim

10.@Balgozlu55 15ekim

11 Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35 17 ekim

12. @wiha02. 18 ekim

13. J Jklyyy 19 ekim

14. @begonya23456 19ekim

15. @17platon17 20 ekim

16. nyks_42 nyks_42 22ekim

17. @Valensiya 25 ekim
6ekim

desteğin için tşk ederm cnm. sen ne zamndr istiyorsn
Biz burada bunun için varız canım. Birbirimizi anlıyoruz, aynı şeyleri yaşıyoruz. 5-6 aydır istiyoruz canım. Ama insanoğlu sabırsız işte hemen olsun istiyor. 2 yıldır evliyiz. İnsanların sorularından da imalarından da sıkıldım artık. Zaman geçtikçe içimi korku kaplıyor haliyle ya olmazsa diye. Hayırlısı diyorum artık. Ama mücadeleyi de bırakmıyorum tabi :)

Canım bizimde 8.ay olacak,aşılamayı doktor mu gerekli gördü,siz mi talep ettiniz?bende düşünmek isterim bizde de sıkıntı var ama doktora gittiğimizde daha erken dedi
Canım Aralık’tan Mart’a kadar dra gitmedim baktık olmuyor kalktım gittim benden hormon testi eşimden spermiyogram istedi sonuç fena değildi doğal yoldan hamile kalabilirsin daha önce de Doğum yapmışsın rahim hatırlar 2 aya hamile kalırsın dedi o ay yumurta destekleyici iğne ve çatlatma iğnesi verdi olmadı öbür ay sadece yumurta takibi yaptı olmadı sonraki ay rahim filmi çekti o ay kimyasal yaşadım temmuz ağustos da yine aynı şekilde geçti
Tabi yaş kriteri çok önemli 36 yaşındayım o yüzden beklemek istemedik aslında bence geç bile kaldık
Ahh canım ya çok isteyip sürekli düşünmek bizim bize iyi gelmeyen

Biz burada bunun için varız canım. Birbirimizi anlıyoruz, aynı şeyleri yaşıyoruz. 5-6 aydır istiyoruz canım. Ama insanoğlu sabırsız işte hemen olsun istiyor. 2 yıldır evliyiz. İnsanların sorularından da imalarından da sıkıldım artık. Zaman geçtikçe içimi korku kaplıyor haliyle ya olmazsa diye. Hayırlısı diyorum artık. Ama mücadeleyi de bırakmıyorum tabi :)
aynen cnm. geçen ay kimyasal olayından sonra eşimin ailesi her şeyime bir kulp buluyor . sanki ben de bir eksik var da olmamış gibi. çevrem de keza öyle . hala yok mu diyenler. çalışıyordum işimi bıraktım rahat olayım diye. daha da evde stres oluyorum . eşimle birbirimize yansıtmamaya çalışıyoruz ikimiz de . ama ikimiz de üzüntü, hüsran vb. duygular içindeyiz. rabbim inş hepimizin yüzünü güldürsün

aynen cnm. geçen ay kimyasal olayından sonra eşimin ailesi her şeyime bir kulp buluyor . sanki ben de bir eksik var da olmamış gibi. çevrem de keza öyle . hala yok mu diyenler. çalışıyordum işimi bıraktım rahat olayım diye. daha da evde stres oluyorum . eşimle birbirimize yansıtmamaya çalışıyoruz ikimiz de . ama ikimiz de üzüntü, hüsran vb. duygular içindeyiz. rabbim inş hepimizin yüzünü güldürsün
Çok cahil düşüncesiz insanlar var. Öyle bir süreç ki bu insan herşeyi kafasına takar oluyor. Sende eksiklik falan yok. Hayırlısı böyleymiş. İnsanlar hayırlısını istemeyi bilmiyor bir de. Olsun da nasıl olursa olsun. Ben çalıştığım halde bu kadar takıyorsam evde olan hayli hayli takar. İnşallah bu ay hepimizin için hayırlısı olur da iyi haberler veririz birbirimize.

Çok cahil düşüncesiz insanlar var. Öyle bir süreç ki bu insan herşeyi kafasına takar oluyor. Sende eksiklik falan yok. Hayırlısı böyleymiş. İnsanlar hayırlısını istemeyi bilmiyor bir de. Olsun da nasıl olursa olsun. Ben çalıştığım halde bu kadar takıyorsam evde olan hayli hayli takar. İnşallah bu ay hepimizin için hayırlısı olur da iyi haberler veririz birbirimize.
aminnn inş. her zaman dua ediyorum elimden gelen başka bişey yok.

Merhaba kızlar. Aylardır forumu takip ediyorum. Her ay su postlara yazmak istedim ama hüsrana ugrarım diye korktum (ki hep negatifi gördüm)
Bu ay totem yapayım ben de katılayım aranıza kabul ederseniz :KK49:
Yasım 32 7 aydır deniyoruz gelmedi Bi türlü esek sıpası:emir_bebek:
Beklemek çok zor, düşünmeyeyim diyorum ama aklım hep orada ergenler gibio_O
Benimde 14 Ekim bat günü
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah :dua:

Merhaba kızlar. Aylardır forumu takip ediyorum. Her ay su postlara yazmak istedim ama hüsrana ugrarım diye korktum (ki hep negatifi gördüm)
Bu ay totem yapayım ben de katılayım aranıza kabul ederseniz :KK49:
Yasım 32 7 aydır deniyoruz gelmedi Bi türlü esek sıpası:emir_bebek:
Beklemek çok zor, düşünmeyeyim diyorum ama aklım hep orada ergenler gibio_O
Benimde 14 Ekim bat günü
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah :dua:
Hoşgeldin canım,burda en azından kimseyle konuşamadıklarımızı konulup,çevreden görmediğimiz desteği birbirimize verip motive ediyoruz,Allah hepimizin yüzüne baksın,dönemlerimiz aynı benimse reglim bittikte n sonra 8. Ayımız olacak bat 19 ekim tahlil test filan yaptırdınız mı bi sıkıntı var mı ?

• Beğen
Reactions: H E
Canım Aralık’tan Mart’a kadar dra gitmedim baktık olmuyor kalktım gittim benden hormon testi eşimden spermiyogram istedi sonuç fena değildi doğal yoldan hamile kalabilirsin daha önce de Doğum yapmışsın rahim hatırlar 2 aya hamile kalırsın dedi o ay yumurta destekleyici iğne ve çatlatma iğnesi verdi olmadı öbür ay sadece yumurta takibi yaptı olmadı sonraki ay rahim filmi çekti o ay kimyasal yaşadım temmuz ağustos da yine aynı şekilde geçti
Tabi yaş kriteri çok önemli 36 yaşındayım o yüzden beklemek istemedik aslında bence geç bile kaldık
Ahh canım ya çok isteyip sürekli düşünmek bizim bize iyi gelmeyen
Aynn öyle kuzum bi kafamızdan atabilsek,sürekli kendimizi dinliyoruz,bende de yaş 32 maalesef keşke 2 sene beklemeseydik diyorum hep ama nasip zamanı var demek,ben hiç hamile kalmadım 8. Ay olacak eşimde biraz problem var Allah yardımcımız olsun

X