- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Benım paydos 6,30 daHuhu herkes dağıldı mı ?
Hadi bakalım inşallah hayırlısıyla fazla bekletmeden hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder size de. İyi ki aralığa kadar beklememişsiniz, ne olacağı belli olmuyor çünkü.Ben 6 yıllık evlıyım .
Bugune kadar hiiiççç çocuk düşünmedik . Kondom ile korunduk.
Artık bir kedilerime bir kardeş gelsin isteiyorum . Normalde Aralıkta yapmaya karar vericektik ama annem çok ısrar etti beklemeyın zaten hemen olmayabılır dedi. Bizde onun gazıyla ilk defa bu ay başlıcak denemelere ...
Kan testi verdım değerlerimde sıkıntı varmı dıye sadece demırım düşük çıktı. Doktorda demir+folik asit verdi . Diğer değerlerim güzelmiş . 1 sene deneyın olmazsa gelın dedi. İnşşaallah çok uzun sure beklemez bizi
Ev borcumuz oldugu için riske atmak istemedım . 6 yıldır hep birşeylerın peşinden koştuk eşimle çok zor zamanlarımız oldu. o zorluklara bırde bebeğimiz göğüs germesın dedik ..Hadi bakalım inşallah hayırlısıyla fazla bekletmeden hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder size de. İyi ki aralığa kadar beklememişsiniz, ne olacağı belli olmuyor çünkü.
Burdayım bennnnn bi çamaşır katlayıp geldm tatlmHuhu herkes dağıldı mı ?
H.g tatlım insallah bebeğin seninlerdir bat tarihi açıklaması şöyle beklenen veya baslangic adet tarihi demek kuzum ogun gelince en gec 1 hafta geçince testte çık ar kimilerinki erkendollenir adet gününe 2 3 gün varken çıkar ama tavsiyem bekle günün gecsin sonra yap.Hanımlar Merhaba,
3,5 yıllık evliyim daha önce hiç bebek denememiştik, bu ayki ovülasyonda denedik 8-16 eylül arası iki günde bir şeklinde. Öncesinde kan ve idrar testi yaptırdım tahliller normal sağlık ocağı doktoru birşey söylemedi ama folik aside başladım (folic plus)., henüz gebelik olup olmadığını bilmiyorum,Ne zaman anlaşılır onu da bilmiyorum açıkçası ben bu sürecin çok yabancısıyım. Bat tarihi nedir örneğin? Bir de regl günüm 29 Eylül, o günü beklemeden öğrenmemin bir yolu var mıdır? Teşekkür ederim.
Benım paydos 6,30 daO saate kadar buralardayım
BAT beklenen adet tarihi demek yanı 29 eylül . Bence en doğru sonuç adetin geçince evde test yapmanHanımlar Merhaba,
3,5 yıllık evliyim daha önce hiç bebek denememiştik, bu ayki ovülasyonda denedik 8-16 eylül arası iki günde bir şeklinde. Öncesinde kan ve idrar testi yaptırdım tahliller normal sağlık ocağı doktoru birşey söylemedi ama folik aside başladım (folic plus)., henüz gebelik olup olmadığını bilmiyorum,Ne zaman anlaşılır onu da bilmiyorum açıkçası ben bu sürecin çok yabancısıyım. Bat tarihi nedir örneğin? Bir de regl günüm 29 Eylül, o günü beklemeden öğrenmemin bir yolu var mıdır? Teşekkür ederim.
Boşver çevrene bakma. Sonuçta çocuk demek masraf demek. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla evladınız olur.Ev borcumuz oldugu için riske atmak istemedım . 6 yıldır hep birşeylerın peşinden koştuk eşimle çok zor zamanlarımız oldu. o zorluklara bırde bebeğimiz göğüs germesın dedik ..
Zaten yaşlarımız daha kçük . Ama şuan çevremızde herkes çoluk çocuk sahıbı oldu biz sap gibi kaldık
Hanımlar Merhaba,
H.g tatlım insallah bebeğin seninlerdir bat tarihi açıklaması şöyle beklenen veya baslangic adet tarihi demek kuzum ogun gelince en gec 1 hafta geçince testte çık ar kimilerinki erkendollenir adet gününe 2 3 gün varken çıkar ama tavsiyem bekle günün gecsin sonra yap.
MerhabaHanımlar Merhaba,
geçmiyor günler :)BAT beklenen adet tarihi demek yanı 29 eylül . Bence en doğru sonuç adetin geçince evde test yapman
Anladım inşallah bu hafta su gibi geçer çok merak ediyorum bir de ilk teşebbüsüm olduğu için ekstra heyecanlanıyorum :)Merhaba
Bizlerde hiç birşey bilmiyorduk, zamanla burada öğrendik. SAT; son adet tarihi, BAT ise beklenen adet tarihi demek. Bence adet tarihini bekle öyle test yap. Hemen idrara geçmiyor, testte de negatifi görünce insan umutsuzluğa düşüyor.
Tabi ki çocuğu sırf çevreye bakarak istemıyorum . Hormonel olrak sanırımartık istiyorum çünkü artık çocuk gördüğümde etkilenıyorum . E birde Allaha şükür evliliğimiz oturdu . Evimizi aldık .Boşver çevrene bakma. Sonuçta çocuk demek masraf demek. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla evladınız olur.
Heyecanını anlayabiliyorum. Bekliyorsun, gözünün içine bakıyorsun ya o yüzden geçmez günler :)Anladım inşallah bu hafta su gibi geçer çok merak ediyorum bir de ilk teşebbüsüm olduğu için ekstra heyecanlanıyorum :)
Sormayın aynen öyle :)Heyecanını anlayabiliyorum. Bekliyorsun, gözünün içine bakıyorsun ya o yüzden geçmez günler :)
Rabbim o eksiğinizi de tamamlar inşallah. Bende pek sıcak bakan bir insan değildim ama dediğin gibi insan görünce etkileniyor. Hele istemeye istemeye denedim şimdide aklımdan çıkmıyor :)Tabi ki çocuğu sırf çevreye bakarak istemıyorum . Hormonel olrak sanırımartık istiyorum çünkü artık çocuk gördüğümde etkilenıyorum . E birde Allaha şükür evliliğimiz oturdu . Evimizi aldık .
Bir eksiğimiz evladımız gibi .
az kalmış bizim taaa ekimin ortası biz napakgeçmiyor günler :)
Allah hayırlısıyla kucağınızı doldursun inşallah :)Tabi ki çocuğu sırf çevreye bakarak istemıyorum . Hormonel olrak sanırımartık istiyorum çünkü artık çocuk gördüğümde etkilenıyorum . E birde Allaha şükür evliliğimiz oturdu . Evimizi aldık .
Bir eksiğimiz evladımız gibi .