Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken gebelik testleri falan var ama açıkcası ben pek inanmıyorum onlara. Adet tarihini beklemek en sağlıklısı bence. Belirti falan var mı peki ?
gün içerisinde gelip giden bir bulantı ve kokuya duyarlılık hali var kendimde farkettiğim ama iş yerinde stresli bir dönemden geçiyorum ondan midem bulanıyor olabilir mi bilemiyorum, bir de deliksiz uyku bir haftadır ki sürekli uyanan biriyim gerçi onu da işe bağlıyorum çok yoruluyorum diye olabilir

Amin inşallah Çok teşekkür ederim ilginiz için :) Çok heyecanlı bir dönemdeyim hemen anlayayım istiyorum sürekli kendimi dinliyorum , beklemem en doğrusu sanırım, çünkü negatif bile çıksa gününden erken test yaptım varsa da çıkmadı deyip kendimi kandırma ihtimalim çok yüksek :)
Hoşgeldin ne gibi belirtilerin var ?

gün içerisinde gelip giden bir bulantı ve kokuya duyarlılık hali var kendimde farkettiğim ama iş yerinde stresli bir dönemden geçiyorum ondan midem bulanıyor olabilir mi bilemiyorum, bir de deliksiz uyku bir haftadır ki sürekli uyanan biriyim gerçi onu da işe bağlıyorum çok yoruluyorum diye olabilir
Bazen psikolojik de olabiliyor herşey. En iyisi mi sabredip beklemek :)

:KK48: yazmışsın görmemişim. Geçen hafta benimde çok midem bulantı ama bebek aklımın ucundan geçmedi ve kaslarım çok ağrıdığı için ilaç kullandım inşallah bşey olmaz:KK51:

Genç ama çok umutsuz ve cevresindeki hamilelerin görünce geç kalmış hissediyor o_O
Yok canım sende olur mu daha gez toz eğlen tadını çıkart , ben 1 senelik evliyim 27 yaşındayım daha yeni düşünüyorum, senin yaşında anne olmayı istemezdim :KK53::KK53::KK53: keyfime düşkünümdür biraz

Merhabalar herkese
Bende hoşgeldin istiyorum :63::KK45:
Öğlen yazmıştım batımı kimsecikler görmedi
9 aydır deniyoruz
Haziran da bir kimyasal yaşadım
Dün aşılama oldu
Her ay olduğu gibi heyecanla ve stresle bekliyorum
BAT 4 ekim
Herkese bol şans allah rast getirsin inş
Aminnnnn :super: Güzel haberler gelirde sıralamaya başlarız listeye hamişleri :anneadayı::KK200:

X