Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken gebelik testleri falan var ama açıkcası ben pek inanmıyorum onlara. Adet tarihini beklemek en sağlıklısı bence. Belirti falan var mı peki ?
gün içerisinde gelip giden bir bulantı ve kokuya duyarlılık hali var kendimde farkettiğim ama iş yerinde stresli bir dönemden geçiyorum ondan midem bulanıyor olabilir mi bilemiyorum, bir de deliksiz uyku bir haftadır ki sürekli uyanan biriyim gerçi onu da işe bağlıyorum çok yoruluyorum diye olabilir

Hoşgeldin ne gibi belirtilerin var ?

Bazen psikolojik de olabiliyor herşey. En iyisi mi sabredip beklemek :)

yazmışsın görmemişim. Geçen hafta benimde çok midem bulantı ama bebek aklımın ucundan geçmedi ve kaslarım çok ağrıdığı için ilaç kullandım inşallah bşey olmaz

Genç ama çok umutsuz ve cevresindeki hamilelerin görünce geç kalmış hissediyor
Yok canım sende olur mu daha gez toz eğlen tadını çıkart , ben 1 senelik evliyim 27 yaşındayım daha yeni düşünüyorum, senin yaşında anne olmayı istemezdim keyfime düşkünümdür biraz

Aminnnnn Güzel haberler gelirde sıralamaya başlarız listeye hamişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…