Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bugün ben doktora gittim doktor hiçbir sorun olmadığını söyledi yumurtanin daha kaliteli olması icin komen ve dostinex verdi 11.günü gelmemi söyledi yumurta takibi yapılacak sanırım bu ay tutmazsa iğneye başlanılacak denildi 1 buçuk yıllık evliyim

H.g bebeğim insallah bu topikte hamile kaliriz

Rabbim hepimize hayırlısını versin inşallah.

Bende 1 yildir evliyim bir dusuk ve bir kimyasal gebelik yasadim.tekrar istiyoruz bebek rutin kontrollerde fsh imin 15 oldugunu ogrendim ve cocugun olmaz dedi doktor.bir ay hayit tohumu kullandim fsh 10 a dustu farkli bir doktora gittim simdi yumurta takibim var yumurtalarim olursa catlatma ignesi olucam insallah bu ay hamile kalirim

H.g kuzummm insallah kalırsın ve kaliiriz

hayıt tohumunu bende düşündüm ama emin olamadım fsh 10,07 benmde

Ben 6 yıllık evlıyım .
Bugune kadar hiiiççç çocuk düşünmedik . Kondom ile korunduk.
Artık kedilerime bir kardeş gelsin isteiyorum . Normalde Aralıkta yapmaya karar vericektik ama annem çok ısrar etti beklemeyın zaten hemen olmayabılır dedi. Bizde onun gazıyla ilk defa bu ay başlıcak denemelere ...
Kan testi verdım değerlerimde sıkıntı varmı dıye sadece demırım düşük çıktı. Doktorda demir+folik asit verdi . Diğer değerlerim güzelmiş . 1 sene deneyın olmazsa gelın dedi. İnşşaallah çok uzun sure beklemez bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…