- 13 Nisan 2017
- 1.027
- 1.032
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Geçmiş mesajları okudum ben altndğ anlamışım sen aliağa yazmışsın yakın değilmişiz bizAynen öyle oldu valla))
H.g bebeğim insallah bu topikte hamile kalirizKizlar bugün ben doktora gittim doktor hiçbir sorun olmadığını söyledi yumurtanin daha kaliteli olması icin komen ve dostinex verdi 11.günü gelmemi söyledi yumurta takibi yapılacak sanırım bu ay tutmazsa iğneye başlanılacak denildi 1 buçuk yıllık evliyim
5 ay bitti benimde yarın hormon testim var nasip bakalım.evet heyecanla bekliyorum bu ay da.. 3 aydır bekliyorum bende
Inşallah canım ya rabbim hepimize nasib etsinAyyy ne güzel ya inşalalh hediyeni verirsin eşine canm
Rabbim hepimize hayırlısını versin inşallah.Kızlar ben femara kullanıyorum size geçmişi anlatayım 10 yıllık evliyim 3 tane çocuğum var büyüğü 9 yaşında ortanca 7 küçüğüm 4 yaşında ilk kızıma tedavi ile hamile kaldım oğluma normal yol ile küçük kızıma normal hamile kaldım 2 normal bir Sezeryan doğumum var şimdi ailecek bir tane daha istiyoruz Rabbim ne verirse kabulümüzdür Yeter ki sağlıklı olsun oğlum erkek kardeşi olsun çok istiyor tek kaldığı için tabii her şeyi takdiri ilahi sağlıklı olsun yeterli iki kızım var 2 de oğlum olsun isterim tabii ki ama nasip Normalde kolay hamile kalırdım ama 3 yılda olacak hamile kalamadım çok istediğimiz için sanki ilk olacakmış gibi hepimizde bir heyecan bir istek fazlasıyla var büyük kızımdan tutunda küçük kızıma kadar eşim oğlum hepsi çok istiyor Her ay adet olduğum zaman ailecek çok kötü oluyoruz genelde eşim ve ben çok kötü oluyoruz eşim gözümün içine bakıyor Ne zaman hamileyim diyeceğim diye Oğlum her gün anne kardeşim olacak mı oğlum Senin kardeşin var ya diyorum Anne ablam onunla oynuyor Ben tek kaldım diyor Rabbim herkesin gönlüne göre versin Benim de inşallah gönlüne göre verir ben hemen hamile kalırım sandım ama Kalamadım E eşim de de bir problem yok bende de rahim filmi çektirdim 3 ay Klomen kullandım kendi haline de çok bıraktım ama olmadı pes etmedim isyan etmedim hep istedim yine de istiyorum �nşallah bir tane daha olur şimdi doktorum f Ee ma ra verdi Çok etkili bir ilaçmış devlet ödemiyor pahalı bir ilaç ama çok etkili bir ilaç inşallah hamile kalırım Bu da olmazsa aşılamaya gideceğim Her şey nasip kısmet �nşallah gerek kalmaz Ama Rabbim hayırlısını versin Bana da sizlere de isteyen herkese de hayırlı birer evlat versin
iyi haberler ile gelirsin umarım :)5 ay bitti benimde yarın hormon testim var nasip bakalım.
İnşallah herşey normal değerinde çıkar.5 ay bitti benimde yarın hormon testim var nasip bakalım.
H.g kuzummm insallah kalırsın ve kaliirizBende 1 yildir evliyim bir dusuk ve bir kimyasal gebelik yasadim.tekrar istiyoruz bebek rutin kontrollerde fsh imin 15 oldugunu ogrendim ve cocugun olmaz dedi doktor.bir ay hayit tohumu kullandim fsh 10 a dustu farkli bir doktora gittim simdi yumurta takibim var yumurtalarim olursa catlatma ignesi olucam insallah bu ay hamile kalirim
hayıt tohumunu bende düşündüm ama emin olamadım fsh 10,07 benmdeBende 1 yildir evliyim bir dusuk ve bir kimyasal gebelik yasadim.tekrar istiyoruz bebek rutin kontrollerde fsh imin 15 oldugunu ogrendim ve cocugun olmaz dedi doktor.bir ay hayit tohumu kullandim fsh 10 a dustu farkli bir doktora gittim simdi yumurta takibim var yumurtalarim olursa catlatma ignesi olucam insallah bu ay hamile kalirim
inş canım çok sağoliyi haberler ile gelirsin umarım :)
amin canım inşallah.İnşallah herşey normal değerinde çıkar.
Allah iyiliğini versin yok kiz altındağ değil aliaga[/QUOTE]Geçmiş mesajları okudum ben altndğ anlamışım sen aliağa yazmışsın yakın değilmişiz bizfarlar görmüyo artık
Ben buralardayım mesainin bitmesini bekliyorum :)Huhu herkes dağıldı mı ?
aynen bnde . ne iş yapıyrsun ?Ben buralardayım mesainin bitmesini bekliyorum :)
Memurum, sen?aynen bnde . ne iş yapıyrsun ?