Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yine de bir testlerini yaptır bakalım değerlerin nasıl gelecek doktor takviye olarak verir zaten inofolic i
Değerlerime baktırdım, değerlerim normal çıkıyor bir sorun yok diyor doktor. Sadece folikasit verdi. Onu kullanıyordum bitti. Bu inofolik gebeliği de kolaylaştırıyormuş o yüzden kullanmak istiyorum.

aynen öyle , benimde çikolata kisti geçmişim var , ameliyat oldum . Geçtiğimiz şubat ayında falanda tekrar minik kist oluşmuş patlamışlar hatta inşallah çok uğraştırmadan hamiş kalıverelim
inş. :) benimde var küçük bi kistim ama ovülasyon döneminde olan bir kismiş zararı yok dedi doktorum

evet adet günün yaklaştıkça stres oluyor insan. hatta psikolojik belirtiler bile yaşayabiliyorsun..
Psikolojik olarak karnımı bile şiş görüyorum ben gerisini sen düşün
Bu ayı iyi değerlendirmek istiyorum inşallah. Diğer aylar yumurtlamayı yakaladım, yakalayamadım, tatildi gelen gidendi derken pek verimli olamadı. Bu ay hepimizin yüzü güler inşallah.

Kızlar ben femara kullanıyorum size geçmişi anlatayım 10 yıllık evliyim 3 tane çocuğum var büyüğü 9 yaşında ortanca 7 küçüğüm 4 yaşında ilk kızıma tedavi ile hamile kaldım oğluma normal yol ile küçük kızıma normal hamile kaldım 2 normal bir Sezeryan doğumum var şimdi ailecek bir tane daha istiyoruz Rabbim ne verirse kabulümüzdür Yeter ki sağlıklı olsun oğlum erkek kardeşi olsun çok istiyor tek kaldığı için tabii her şeyi takdiri ilahi sağlıklı olsun yeterli iki kızım var 2 de oğlum olsun isterim tabii ki ama nasip Normalde kolay hamile kalırdım ama 3 yılda olacak hamile kalamadım çok istediğimiz için sanki ilk olacakmış gibi hepimizde bir heyecan bir istek fazlasıyla var büyük kızımdan tutunda küçük kızıma kadar eşim oğlum hepsi çok istiyor Her ay adet olduğum zaman ailecek çok kötü oluyoruz genelde eşim ve ben çok kötü oluyoruz eşim gözümün içine bakıyor Ne zaman hamileyim diyeceğim diye Oğlum her gün anne kardeşim olacak mı oğlum Senin kardeşin var ya diyorum Anne ablam onunla oynuyor Ben tek kaldım diyor Rabbim herkesin gönlüne göre versin Benim de inşallah gönlüne göre verir ben hemen hamile kalırım sandım ama Kalamadım E eşim de de bir problem yok bende de rahim filmi çektirdim 3 ay Klomen kullandım kendi haline de çok bıraktım ama olmadı pes etmedim isyan etmedim hep istedim yine de istiyorum �nşallah bir tane daha olur şimdi doktorum f Ee ma ra verdi Çok etkili bir ilaçmış devlet ödemiyor pahalı bir ilaç ama çok etkili bir ilaç inşallah hamile kalırım Bu da olmazsa aşılamaya gideceğim Her şey nasip kısmet �nşallah gerek kalmaz Ama Rabbim hayırlısını versin Bana da sizlere de isteyen herkese de hayırlı birer evlat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…