- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
aynen öyle , benimde çikolata kisti geçmişim var , ameliyat oldum . Geçtiğimiz şubat ayında falanda tekrar minik kist oluşmuş patlamışlar hattadestek şart olabiliyor bazen
Değerlerime baktırdım, değerlerim normal çıkıyor bir sorun yok diyor doktor. Sadece folikasit verdi. Onu kullanıyordum bitti. Bu inofolik gebeliği de kolaylaştırıyormuş o yüzden kullanmak istiyorum.yine de bir testlerini yaptır bakalım değerlerin nasıl gelecek doktor takviye olarak verir zaten inofolic i
inş. :) benimde var küçük bi kistim ama ovülasyon döneminde olan bir kismiş zararı yok dedi doktorumaynen öyle , benimde çikolata kisti geçmişim var , ameliyat oldum . Geçtiğimiz şubat ayında falanda tekrar minik kist oluşmuş patlamışlar hattainşallah çok uğraştırmadan hamiş kalıverelim
Araştır sende istersen. Ovulasyon testiyle de takip yapıyorum bu ay.
Ayy çok şükür yoksa cidden zorlaştırıyor, bir de çikolata kisti mi en belasıinş. :) benimde var küçük bi kistim ama ovülasyon döneminde olan bir kismiş zararı yok dedi doktorum
öyle diyorlar inş. benimde sizinde olur bu ayDeğerlerime baktırdım, değerlerim normal çıkıyor bir sorun yok diyor doktor. Sadece folikasit verdi. Onu kullanıyordum bitti. Bu inofolik gebeliği de kolaylaştırıyormuş o yüzden kullanmak istiyorum.
Bak bak hatta ovulasyon testiyle yumurtlama günlerini kesin takip et derimbir bakim onlara bende
Doğrudur evet baya var budaası çok kalabalıklaştı pahalilasti ya ama çok güzel.bir yer izmirin aliaga menderes karsiyakasini çok seviyormO tarafta çok göçmen var ya ondan dedim
Eee artık İzmirlisin sen erzurumlu yokDemi ben aslen erzurumluyum ama 6 yaşından beri izm.irdeyim 20 yıl oldu burdayım
İnşallah hayırlısıyla. Ne zamandır deniyorsunuz?öyle diyorlar inş. benimde sizinde olur bu ay
yaklaşık 3 aydırİnşallah hayırlısıyla. Ne zamandır deniyorsunuz?
Aynen öyle oldu vallaEee artık İzmirlisin sen erzurumlu yok
siz kaç aydır istiyorsunuzyaklaşık 3 aydır
Benim 28/30 günden kist patlamasından sonra 21 e düştü reglim bu normal mi ki ?Bak bak hatta ovulasyon testiyle yumurtlama günlerini kesin takip et derim
5-6 aydır istiyoruz bizde. İnsan sabırsızlanıyor işte.siz kaç aydır istiyorsunuz
evet adet günün yaklaştıkça stres oluyor insan. hatta psikolojik belirtiler bile yaşayabiliyorsun..5-6 aydır istiyoruz bizde. İnsan sabırsızlanıyor işte.
Doktora gittin mi tekrar? Hani normal mi değil mi bilmiyorum. Kontrollerini ihmal etme bence.Benim 28/30 günden kist patlamasından sonra 21 e düştü reglim bu normal mi ki ?
Psikolojik olarak karnımı bile şiş görüyorum ben gerisini sen düşünevet adet günün yaklaştıkça stres oluyor insan. hatta psikolojik belirtiler bile yaşayabiliyorsun..