Her ay her ay biktim!

Ben aslinda ilac kullanmama taraftariyim ama mecbur olursa illaki. Ben kendimi bildim bileli böyleyim. Yaslanmis hissettim simdi kendimi. O dönemlere cok erken girdim galiba

Isin garibi kendimi bildim bilei böyleyim zaten. 15 16 yasindan beri hatirladigim kadariyla su an 24 yasindayim. Ama bütün belirtiler tutuyor yas haricinde
sizinki sonradan olmamis demek ki yapiniz boyle. Ben hic kanadigimi bile farketmeden gecirir giderdim ne guzel. Son 1 yildir azaba döndü.

Canım Ailene yakın mısın? sanki kendini yalnız hissediyorsun gibi Şevkat istedim dedin ya ordan aklıma geldi veya eşin o dönemde sana karşı nasıl?

Malesef cok uzaktayim. Herhangi bir destegim ya da arkadasim dahi yok burada. Bir tek esim ama o da hakli bazen idare edemiyor beni o da hassas bir insan. Güclü dururum, herseyin üstesinden gelirim ama bu dönemlerde malesef elimden birsey gelmiyor. Yalniz olsam da kendi kendimi telkin ederim. ama hormonlara laf geciremiyorum

e toplumun her bireyi birer potansiyel ruh hastasi modern dunyada. O yuzden doktorlar da hakli ne yapsinlar.

sizinki sonradan olmamis demek ki yapiniz boyle. Ben hic kanadigimi bile farketmeden gecirir giderdim ne guzel. Son 1 yildir azaba döndü.

Iki üc gün kanama olurum zaten o hic sorun olmaz ne bir agri ne de baska birsey. Ama psikolojik kismi zaten yetiyor insana. Cok yipratici bir sürec

Premenstural sendrom vardır sizde bi doktora görünün.
Gerci benim de gitmem lazim doktora bi türlü vakit ayiramadim. Benimki de premenstural yeme bozukluğu bence. Adetten 1.5 hafta once başlıyor ve adetin 2. gunune kadar devam ediyor. Ya yemegim sey kalmıyor sadece tatli cikolata da degil aşırı derecede yemek yiyorum patlayana dek. Metabolizmam hızlı calismasa kimbilir kac kilo olmuştum

Benzeri var bendede var.Dün töbe haşa isyan edecek hale geldim ağla ağla içim kurudu.O sinirin etkisiyle ilişkim bitti gerçi olacağı varmış ama kıvılcımı ben attım.Yani aşırı sinir ve tükenme duygusu filan oluyor.Eski sevgilim gözünü seveyim melisa çayı filan iç derdi ama denemedim.Bitkisel çaylar işe yarayabilir.

Caylara baslama zamanimiz gelmis de geciyor halimize bak =(

Ah canım ya ailenden sevdiklerinden uzak olmak ve sürekli mücadele etmek seni yıpratmış gibi ve o dönemler daha da hassaslaşıyorsun bir doktora görünmekte sana iyi gelir en azından sebebini anlar rahatlatsın.

Benimki de onceden sizinkine benzer asiri sinirlilik ve herseye aglama sekilindeydi. Sonradan nasil olduysa yeme bozukluğuna dönüştü ( bence ).

Benimki de onceden sizinkine benzer asiri sinirlilik ve herseye aglama sekilindeydi. Sonradan nasil olduysa yeme bozukluğuna dönüştü ( bence ).
Kendime bakmasam hicbirsey yiyesim gelmiyor. Cocuguma baktigim icin enerjik olmam gerekiyor diye yiyorum sürekli. Ama öncesinde de tam aksine hic doyamazdim bu dönemlerde. simdi de hic yiyesim gelmiyor. Ama henüz bu durum sikayet edilecek bir boyutta degil. Yiyorum ac olmasam bile sorun olmuyor

Sizin de tam tersi olmuş benimkinin. Her iki durumda normal degil. Bi doktora gitmeliyiz kesin

banada oluyor malesef dr a gitmedim yeterince romatizna ilacı kullandımve bıktım ilaçtan acayip bi sinir halindeyim ilk hamileliğimden beri böyle bazen sudan sebeblerle aglıyorum esimle tartışıyorum çocugumu kırıyorum istemeyerek nedeni ne bilmiyorum normalde uysal yumuşak başlıyımdır seni anlıyorum

Sizi anlıyorum. En azından anladığımı düşünüyorum. O dönemde en ufak bir sıkıntıda sanki dünyanın tüm yükü senin sırtında ya da içinden çıkamıyorsun ufacık bir sorunun. Hele ki o ağlama nöbetleri... Size arada bir rezene çayı, sık sık hayıt tohumu çayı içmenizi öneririm. Hayıt ın hormonları muhteşem bir şekilde düzenleyici etkisi vardır. Araştırabilirsiniz :)

benim kaynanamda kullaniyo pasiflora. cok memnun. memnunuz. tek kendine cektirmiyo cunki agresif olan. cevresindekilere de cektiriyor. Allah yardım etsin.

Bende böleyim yaw eşim biliyor artık hiç laf yetiştirmez banaçocuklarımada elimden geldiğince o halimi belli etmemeye çalışıyorum
Limon Melisa iyi dediler ama hiç işe yaramadı

Bence o bitki çayı bu bilmemne kürü yerine,ilk iş psikiyatriden bir randevu.Bir derdinizi anlatma ve gerekli ilacı kullanmaya başlama.Bu kadar basit inanın.Karın ağrısını geçiren doktor gibi,gerçekten ruhi ağrıları geçiriyor.Çözümü başka şeylerde aramak,eşittir doktora gitmek yerine kocakarı ilaçları kullanmak.Deneme tahtasına dönersiniz o olmadı bide bunu içiyim o olmadı bide bunu yiyim diye diye.Gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…