Her ay her ay biktim!

Yaşadığınız durum tam anlamıyla premenstrüel sendroma uygun, bunu yaşıyor olmanız her ay düzenli olarak yumurtladığınızı gösterir, yani bedeninizin sağlıklı olduğunu, üretken olduğunuzu. Doğum kontrol hapları yumurtlamayı durdurdukları için bu durumu yaşamanıza engel olurlar. Bu durum hormonlardan kaynaklanan psikiyatrik bir durumdur, Çocuğunuzu bu nedenle elinizden almazlar Endişe etmeyin. Ancak bu durum üstelik sosyal olarak desteklerden uzak kalmış olmanız hayatınızı oldukça etkiliyor mutlaka doktora gidin. Eğer kullanmanıza engel bir durum yoksa hem de korunmak istiyorsanız doğum kontrol hapı önerirler büyük olasılıkla. Doğum kontrol hapından fayda göremezseniz psikiyatri hekimine gitmenizi mutlaka öneririm, düşük doz antidepresanlar bile oldukça etkili oluyor pms semptomlarının azaltılmasında. Geçmiş olsun, sağlıklı günler dilerim

bu dönemde art niyetli de düşünülebiliyor. yıl gectikce artiyor. olumsuz ne varsa uzerinize cekiyorsunuz. troidlerinizede bir baktirin. troidde cok sıkar bu dönemlerde.

endokrolonoji ve kadin dogum mutlaka kontrolden gecin.

dogal birseyler derseniz melisa cayı için. ama oncelik hormonlariniza baktirmak olsun. dogum yaptiginizdan hormonlar arapsaçına dönüyor malesef.

bende de oluyor pms ama seninki baya ağırmış. en son reglimden önce eşime bağırdım çağırdım (haklı olduğum fakat bu kadar abartılı tepki vermemem gereken bir konu iken) eşim dinledi dinledi en son adet olucan sen bi iki güne dedi. bir an durdum düşündüm ve gülmeye başladım sarıldım barıştık

kadın doğuma yada psikiyatriye bir git canım ya çok gergin oluyorum de. çocuğunu almaları korkusu varsa çocuğunla olan bölümlerden bahsetme. yurtdışında duyuyoruz gerçekten böyle şeyler sen temkinli davran. eşinle olan bölümden bahsedersin sadece.

Dogum kontrol hapindan da cekinmiyorum degil aslinda. Kimyasal herseyden cekiniyorum malesef. Ama agir geciriyorum, yalniz basina güclü olmaya calismak yormus beni bunu anladim. Ayni sekilde hamileligimin ilk 3 ayi cehennem gibiydi. Hormonlardan dolayi yine sanirim. Aslinda iyi birsey ama herseyin fazlasi zarar. Hormonun da fazlasi zararmis. Ben kadin dogum doktororuna gidecegim ama öyle eli bos yollarlar beni gibime geliyor. Burada hicbirseyi ciddiye almiyorlar. Ölmedigim sürece hersey normalmis gibi. Neyse doktor doktor gezecegim gerekirse. Tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…