Her ay her ay biktim!

Melisa Çayı ve papatya çayı içbilirsiniz biraz da olsun sizi rahatlatır.Biraz da kendi kendinizi telkin edin ,derin nefes Alın,açık hava yürüyüşleri yapın.Mesela regli Döneminde yürüyüş yapmak beni rahatlatır.

Cocuguma yalniz baktigim icin dinlenemiyorum ve bir kizginsam aglamalarla on kizgin olabiliyorum. Dis cikarma dönemi bir de geceye kadar agladi gecen gece, ben de agladim. Cevap verecek gücüm kalmamisti. Konusmak istiyor ama ben konusamiyorum agliyorum. O kadar caresizdim, esim vardiyali calisiyor gece yoktu yanimda.
Kendimi toparlamak istesem de buna zaman bulamadim.
Papatya cayi haricinde önerebileceginiz baska cay var mi?

Cogu zaman yürümeye calisirim fakat bu son dönemimde eve kapandik sicaktan cocugumda hic durmadi uyumadi agladi ben sustukca. Benim icin cok üzücü bir durumdu.
Beni zaten en cok etkileyen cocuguma gülümseyememem o anlarda. Hala da üzülüyorum bu duruma kendimi suclu hissediyorum =(

bende aşırı sinirli oluyorum 1 kaç gün bogazımı sıkıyorlar sanki çatacak yer arıyrom eşime kardeşlerime sarıyorum

bende aşırı sinirli oluyorum 1 kaç gün bogazımı sıkıyorlar sanki çatacak yer arıyrom eşime kardeşlerime sarıyorum

Ayni o durumdan daha bugün ciktim. Ya agliyorum ya da cok sinirli oluyorum. Verseler elime dünyayi yakarim öyle bir sinir, cesaret gözü karalik oluyor.
Ama simdi o kimdi tanimiyorum. Bu degisimler insani cok yoruyor.

Demir eksikligim var ama arada hap kullaniyorum. Halsizlik yapiyordu. Arada aklima geldikce kullaniyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum zaten. Bu son dönemde istahim da hic yoktu. Adet öncesi vücut kendini bitirmeye programliyor sanki..

sorma bende de oluyor kanım çekiliyor resmen. hem fiziksel hem ruhsal. her şeye bağrıyorum. bazen regl adı altında bilinçsizce mi abartıyorum diyorum ama yok. her şey tuhaf geliyor erkek arkadaşıma saydırıyorum resmen. hakaret dışı yani uzuunca yazıyorum isyan dolu falan. ergenlik mi ruhumda var bilemiyorum.vücudumdan terler akıyor sıkıntı sıkıntı sıkıntı. çok ağır yaşıyorum, acaba pko ile alakası var mı diyeceğim ben de var çünkü

Doğum kontrol hapı kullandınmı? hormon düzenleyıcı etkısı var

Canım ne yapıp ne edip kendini toparlamalısın çocuğun için.Cocuğunun en güzel anlarını heba etme onunla oyunlar oyna,beraber yürüyün ,koşun.. Birazda kendi doktorumuz olmalıyız.

Ayni o durumdan daha bugün ciktim. Ya agliyorum ya da cok sinirli oluyorum. Verseler elime dünyayi yakarim öyle bir sinir, cesaret gözü karalik oluyor.
Ama simdi o kimdi tanimiyorum. Bu degisimler insani cok yoruyor.
bende aynıyım çok kötü oluyor insan allah yardımcımız olsun işimiz zor

Pko ne bilmiyorum. Bende var mi onu da bilmiyorum. Aynen hem ruhsal hem bedensel etkiliyor beni. Bazen siddetli oluyor bu seferde oldugu gibi..

tam bunu yazacaktim. Malesef bu sendrom az biliniyor ama cok yaygin. Bende de son zamanlarda basladi. Kendi icime kendimi sigdiramiyorum bir gün oncesi falan. Doktora gittim. Antidepresan verdi ama henüz ben bir sonuc elde edemedim. Belki daha etkisini gösterecektir, yada oyle umuyorum. Bide neden onceden olmadi hic dedim doktor normal oldugunu, 30lu yaslara ozgu oldugunu anlatti. 25-35 yas arasinda goruluyormus sadece.

Canım ne yapıp ne edip kendini toparlamalısın çocuğun için.Cocuğunun en güzel anlarını heba etme onunla oyunlar oyna,beraber yürüyün ,koşun.. Birazda kendi doktorumuz olmalıyız.

Normalde zaten cocugumlayim hep. anlarini kacirmiyorum hep yeni birseyler ögretiyorum. O gün elinde kitapla kus gösterip ses cikariyordu benden de istedi. Gercekten o sesi cikaramadim gözümden yas geldi. Insanin nesesi gider de bu kadar mi gider ya..
Sevkate ihtiyacim vardi resmen. Cocuguma o an yetemedim zaten icim aciyor.. Normalde zaten cok ilgili bir anneyim sükürler olsun. Arada su hallerim gelmese hersey o kadar güzel ki..

Pko ne bilmiyorum. Bende var mi onu da bilmiyorum. Aynen hem ruhsal hem bedensel etkiliyor beni. Bazen siddetli oluyor bu seferde oldugu gibi..

polikistik over sendromu. yumurtalıklardaki ufak kistler. ben de vardı ama bi süredir ultrasona girmedim bilemiyorum suan ne durumdalar resmen saldım kendimi . bi de bugün ilk günüm benm az önce afakanlar geldi yine boynum bile terliyor şu havada başımdan aşağısı sanki alev almış hiçbi uzvum normal değil. fiziken böyle olunca davranıslara da yansıyor bence

Isin garibi kendimi bildim bilei böyleyim zaten. 15 16 yasindan beri hatirladigim kadariyla su an 24 yasindayim. Ama bütün belirtiler tutuyor yas haricinde

bu duruma bile mi antidepresan veriliyor çok garip resmen her şeyde verilen ilaç gibi olmuş fiziken yaşanılanların ruhsal yansıması bence direk psikolojik olmasa gerek ya. ben 21yaşındayım ama bu pms denen zıkkımın içerisindeyim sanki. 25-30 yaş mıymış

Bir sene önce dogum yaptim ve öncesinde sürekli doktor bakiyordu rahmime bebek icin. Olsaydi öyle birsey fark edilirdi herhalde. Gerci hamilelik disinda hic kontrol ettirmedim. Bir baktirmam lazim galiba. Ama bir sikayetim yok bu konu haricinde.

Canım Ailene yakın mısın? sanki kendini yalnız hissediyorsun gibi Şevkat istedim dedin ya ordan aklıma geldi veya eşin o dönemde sana karşı nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…