Akşama gelene kadar güzeeeel diye düşünürken akşamı okudum kör oldumKızlar iyi akşamlar bugün baya yoğun bir gündü
Bugünki menüm
Sabah
1 yumurta tavada
Bir dilim çavdar ekmeği
Şekersiz çay
Arada
Yarım armut
Öğle
Tarhana çorbası
Yarım tabak barbunya
Yoğurt
Öğleden sonraki ara yok vaktim hiç olmadı
Ve akşam saldırı
Akşam
Taze fasulye
köfte patates biber kızartması
1bardak Fanta
Ekmek beyaz hem de baya
Yenmekten sonra şekersiz çay
bir küçük hobi çikolata
Akşama gelene kadar güzeeeel diye düşünürken akşamı okudum kör oldum
Tamam cnm al gönderiyorumsen o canavarı yolla bana ben döverim onusen nasılrollanın içine girersin diye
cnm benim sorunum akşam saldırmak zaten onu bir cozsem gerisi gelecekAkşama gelene kadar güzeeeel diye düşünürken akşamı okudum kör oldum
rollacım tabiki akşam yemeklerinde herkes sofrada oluyor ve okadar yemek oluncada yemek durumunda kalıyorsun eminim ama ikindi ara öğünü yapmaya çalışırsan akşam saldırmaların azalır bugün taze fasülye salata ayran 1dilim ekmek süper menü olurdu ama sen yetmemiş kızartma yetmemiş fanta yetmemiş bide çikulata yemişsin bacımTamam cnm al gönderiyorum
cnm benim sorunum akşam saldırmak zaten onu bir cozsem gerisi gelecek
Çok acıkmistim cnm ya dayanamadımrollacım tabiki akşam yemeklerinde herkes sofrada oluyor ve okadar yemek oluncada yemek durumunda kalıyorsun eminim ama ikindi ara öğünü yapmaya çalışırsan akşam saldırmaların azalır bugün taze fasülye salata ayran 1dilim ekmek süper menü olurdu ama sen yetmemiş kızartma yetmemiş fanta yetmemiş bide çikulata yemişsin bacım
peki yemekleri senmi yapıyorsun eve gidince yani eve gelip yemek pişme süren varmı ?Çok acıkmistim cnm ya dayanamadım
Ara yapmaya da hiç vaktim olmadı
Cnm ben sabah 9 gibi evden çıkıyorum çoğu zaman sabah çıkmadan pisiriyorum yada akşam gelince pratik şeyler yapıyorum akşam 18. 20 gibi evde oluyorum ama bugün akşam yemeğini teyzemde yedik birazda ondan fazla kacirdimpeki yemekleri senmi yapıyorsun eve gidince yani eve gelip yemek pişme süren varmı ?
Hülüşüm dönnnnn artıkkkkkmerhaba herkese
günlük deyince sadece Hülya abla yaptıklarını yazıyor sanıyordum...
Selam Aebenim hızına yetişemiyoruz bu hafta,maşallahSelam güzeller ,
Yogun bir beni bekliyor .
Oh oh menülerde ne güzel iştah açıçı
Hülyaaa naber kız nasılsın?yok kalabalığız burdamerhaba herkese
günlük deyince sadece Hülya abla yaptıklarını yazıyor sanıyordum...
Selam benden de,kahvaltıdan sonra uyuyakalmışımSelamay Günaydıni geçmiş de selam diyim dedim
Günaydıııın sana da,kolay gelsin :)Günaydın herkese,
Sabah kahvaltı 10.30 da :1ymk kaşığı sucuklu yumurta, 3dilim etimek, 2dilim beyaz peynir, 1tatlı kşgı bal,3 bardk şekersiz çay,
Bugün yatılı misafirim var vakit bulursam Akşm yemegi mi de yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?