Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Akşama gelene kadar güzeeeel diye düşünürken akşamı okudum kör oldum

Tamam cnm al gönderiyorum
cnm benim sorunum akşam saldırmak zaten onu bir cozsem gerisi gelecek
rollacım tabiki akşam yemeklerinde herkes sofrada oluyor ve okadar yemek oluncada yemek durumunda kalıyorsun eminim ama ikindi ara öğünü yapmaya çalışırsan akşam saldırmaların azalır bugün taze fasülye salata ayran 1dilim ekmek süper menü olurdu ama sen yetmemiş kızartma yetmemiş fanta yetmemiş bide çikulata yemişsin bacım

Çok acıkmistim cnm ya dayanamadım
Ara yapmaya da hiç vaktim olmadı

peki yemekleri senmi yapıyorsun eve gidince yani eve gelip yemek pişme süren varmı ?
Cnm ben sabah 9 gibi evden çıkıyorum çoğu zaman sabah çıkmadan pisiriyorum yada akşam gelince pratik şeyler yapıyorum akşam 18. 20 gibi evde oluyorum ama bugün akşam yemeğini teyzemde yedik birazda ondan fazla kacirdim

Günaydın herkese,
Sabah kahvaltı 10.30 da :1ymk kaşığı sucuklu yumurta, 3dilim etimek, 2dilim beyaz peynir, 1tatlı kşgı bal,3 bardk şekersiz çay,

Bugün yatılı misafirim var vakit bulursam Akşm yemegi mi de yazarım

Günaydıııın sana da,kolay gelsin :)

merhaba herkese dün kınadana bugün düğünden fırsat bulamadım yazmaya ,birazdanda kursa gidicem anca akşam 9 gibi gelirim mecbur orda bişeylerle geçiştiricem akşam geldiğimde menümü yazarım:)

Selamlar Sabah önce kahvaltıya, ordan kursa gittim ordan çıkışta avmye gittim gratiste %40 indirim vardı alışveriş yaptım Regl oldum bu ara dün spor yapamadım bu yüzden beden dersinde bile oturdum Ama bugün yapıcam Sabah azıcık kahvaltıda diyetim kaçtııı ama tamamen bırakmak yoook

Bende nobetciyim ve çok acıktım kızlar ya ne yapacağım hastanenin yemeği de hiç güzel değildi sabah 1 yumurta domates ve biber 1kk peynir 1 dilim tam tahilli ekmek üstüne bal 1lt şu öğlen mercimek çorba karnibahar yemeği 5- 6 kasık bir nescafe şekersiz 3 -4 bardak çay 2 mandalina ama su an çok acim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…