Bende yerdim senin yerinde olsam diyetteyim desen küser ananen :)Selam bugün Deadline diyeti olmadı valla çünkü evde değilim haftasonu anneannemlere geldim 1.5 saat uzakta oturuyorum benden artık burda Anneanne yemeklerinden az az yerim pazartesi geri donecegim
Bugünün menüsü
Kahvaltı 1 bardak tarçınlı süt 1 mandalina 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle 2dilim kızarmış ekmek Yoğurtlu çorba 1 kase 5 yk kuru fasulye
Ara 1 minik Kıymalı borekbu olmadı ama yola cikacaktim yedim ama pişman değilim valla
Aksam 1 kase Yoğurtlu çorba 1 porsiyon lahana sarması bulgurlu
Görüşürüz yine uğraşmaya calisirim
Ay kuseyir zaten ben bunları sana yaptım diyor kiyamiyorum ama diyetteyim demiyorumda az yiyorum çok yiyince midem ağrıyor diyorumBende yerdim senin yerinde olsam diyetteyim desen küser ananen :)
İyi akşamlar Aebenim :)İyi akşamlar yogunum biraz gelemiyorum ...
yolla kontesim ben içerim yeşilliği azmı olmuş ne en son yaptığıma ben biraz abarttmışım
İyi akşamlar Şulecim,Yağsız olmak koşuluyla makarnayı önerenler oluyor...menün güzel...verebilirsin tabi ki...ekmek yemiyor Musun Şule?kan şekerini dengeler tahıllı ekmek yesen olur aslında..İyi akşamlar kızlar
Benim menu sabah=marullu yumurta salatası
Ara=2 hurma yarım ayva
Oglen=Yoğurtlu makarna 1 tabak
Aksam=1kasefırında patlıcan 1kase çorba salata
Su=1.5 litre içiyorum hala
Malesef spor yok vücudum kırgın biraz.sizce olmuşmu verebilirim kilo umarim
Yok anam bir demet yazıyor ya tarifte ben birer bağ koyuyorumyolla kontesim ben içerim yeşilliği azmı olmuş ne en son yaptığıma ben biraz abarttmışımama genede lezetliydi bende koyuyorum kapya biber hatta zencefilde atıyorum
Ekmek bazen tüketiyor um .göbek sorunum olduğundan ekmek bana tahıllar olsa göbek yapiyorİyi akşamlar Şulecim,Yağsız olmak koşuluyla makarnayı önerenler oluyor...menün güzel...verebilirsin tabi ki...ekmek yemiyor Musun Şule?kan şekerini dengeler tahıllı ekmek yesen olur aslında..
Senin menüleri de roksiciğiminki gibiÇok sagol canımDaydream-
Benim menüde,
Sabah kahvaltı yapmıyorum genelde yapmam zaten 1 bdrk nescafe içerim,
Ögle Molamız(12.30) da :3 dilim pizza iki tane enginar, Az yoğurtlu salata, iki tatlı kaşığı helva,
Akşam 18.30 da 1 tane hşlnmış yumurta 1 kase Yogurt 3 tane salatalık
Birazdan 45 dk kardiyo yapacağım eşimin gelmesi bekliyorum kızıma bakması için :)
Hiç olmazsa sadece kahvaltıda 1 ince dilim yesen..Ekmek bazen tüketiyor um .göbek sorunum olduğundan ekmek bana tahıllar olsa göbek yapiyoro yüzden çok az yiyorum çoğu zaman yemiyorun
Ayyy demin sütlaç reklamı vardı ağzımın suyu aktı resmen çocukluğumdan beri en sevdiğimKahvaltı sadece haftasonu yapıyorum et sevmiyorum çok fazla yiyemiyorum tavuk nerdeyse hiç yemiyorum balık çok severim ama Ton balıgı dgl pizza vs nadiren yiyorum pilav ekmek kızartma kola tüketmem, sütlü tatlı özellikle sütlaca bayılırım harici şerbetli tatlı canım çekmez
Mesajların altında cevapla butonu var Oraya tıklandığında o kişinin mesajının altına cevap yazmış olursun :) 10 kiloyu listeyle mi verdin yoksa kendin mi?Kahvaltı sadece haftasonu yapıyorum et sevmiyorum çok fazla yiyemiyorum tavuk nerdeyse hiç yemiyorum balık çok severim ama Ton balıgı dgl pizza vs nadiren yiyorum pilav ekmek kızartma kola tüketmem, sütlü tatlı özellikle sütlaca bayılırım harici şerbetli tatlı canım çekmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?