Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Bende yerdim senin yerinde olsam diyetteyim desen küser ananen :)

Menüm

Sabah: portakal,etimek
Öğle:160 gr ton balığı,domates,etimek
Akşam:sirkeli domatesli marul salatası,yumurta,etimek

Su yaklaşık 1,5 lt içtim..

Bugün spor yapamıcam sol dizim ağrıyor hafif zorlamayayım...

İyi akşamlar kızlar
Benim menu sabah=marullu yumurta salatası
Ara=2 hurma yarım ayva
Oglen=Yoğurtlu makarna 1 tabak
Aksam=1kasefırında patlıcan 1kase çorba salata
Su=1.5 litre içiyorum hala
Malesef spor yok vücudum kırgın biraz.sizce olmuşmu verebilirim kilo umarim

İyi akşamlar Şulecim,Yağsız olmak koşuluyla makarnayı önerenler oluyor...menün güzel...verebilirsin tabi ki...ekmek yemiyor Musun Şule?kan şekerini dengeler tahıllı ekmek yesen olur aslında..

yolla kontesim ben içerim yeşilliği azmı olmuş ne en son yaptığıma ben biraz abarttmışım ama genede lezetliydi bende koyuyorum kapya biber hatta zencefilde atıyorum
Yok anam bir demet yazıyor ya tarifte ben birer bağ koyuyorum cin biber attım bir tane çok acı olacak severim zati..

İyi akşamlar Şulecim,Yağsız olmak koşuluyla makarnayı önerenler oluyor...menün güzel...verebilirsin tabi ki...ekmek yemiyor Musun Şule?kan şekerini dengeler tahıllı ekmek yesen olur aslında..
Ekmek bazen tüketiyor um .göbek sorunum olduğundan ekmek bana tahıllar olsa göbek yapiyor o yüzden çok az yiyorum çoğu zaman yemiyorun

Çok sagol canım Daydream-

Benim menüde,
Sabah kahvaltı yapmıyorum genelde yapmam zaten 1 bdrk nescafe içerim,
Ögle Molamız(12.30) da :3 dilim pizza iki tane enginar, Az yoğurtlu salata, iki tatlı kaşığı helva,
Akşam 18.30 da 1 tane hşlnmış yumurta 1 kase Yogurt 3 tane salatalık
Birazdan 45 dk kardiyo yapacağım eşimin gelmesi bekliyorum kızıma bakması için :)

Ara ögün yazmamışım 15.30-16.00 gibi 1 avuç sarı leblebi 4 tane çubuk kraker 2 tane kuru erik ve kahve içtim az şekerli:)

Senin menüleri de roksiciğiminki gibi roxen2303 düzene sokmamız lazım...pizza hadi diyelim yemek zorunda kaldın 1 dilimi geçmemeli,kahvaltı muhakkak bişey yemelisin bi lokma bile olsa ,1öğün et 1 öğün sebze olmalı ve her öğünde yoğurt ve salata...kızlar menüyü yorumlasanıza yasom7272 aeben

Kahvaltı sadece haftasonu yapıyorum et sevmiyorum çok fazla yiyemiyorum tavuk nerdeyse hiç yemiyorum balık çok severim ama Ton balıgı dgl pizza vs nadiren yiyorum pilav ekmek kızartma kola tüketmem, sütlü tatlı özellikle sütlaca bayılırım harici şerbetli tatlı canım çekmez

Ayyy demin sütlaç reklamı vardı ağzımın suyu aktı resmen çocukluğumdan beri en sevdiğim

Mesajların altında cevapla butonu var Oraya tıklandığında o kişinin mesajının altına cevap yazmış olursun :) 10 kiloyu listeyle mi verdin yoksa kendin mi?

Iyi aksamlar herkese. Menum;

Sabah
2 kk beyaz peynir
5 siyah zeytin
1 dilim kepekli ekmek
1 tatli kasigi zeytinyagli domates sosu
1 haslanmis yumurta
1 dilim eski kasar
Sekersiz cay

Ogle
1 kase yogurt
1 salatalik, 1 acur
4-5 tane goji berry

Ara
1 mandalina

Aksam
1 kase yogurt
2 cherry domates
2 biber
1 haslanmis yumurta
2 kucuk cay bardagi yagsiz sut

Su 1.5 litre, spor henuz yapmadim, arkadasimin gelebilir bir saat icinde, gelmezse yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…