Hülyam arkadaşın menüsü pek olmamış kahvaltı yok zaten öğlen desen diyet menüsü değil . Bi akşamı olmuşSenin menüleri de roksiciğiminki gibi @roxen2303 düzene sokmamız lazım...pizza hadi diyelim yemek zorunda kaldın 1 dilimi geçmemeli,kahvaltı muhakkak bişey yemelisin bi lokma bile olsa ,1öğün et 1 öğün sebze olmalı ve her öğünde yoğurt ve salata...kızlar menüyü yorumlasanızayasom7272 aeben
Öğlenle akşam az olmuş sanki...naptın takımda kilon gitmiş mi?Iyi aksamlar herkese. Menum;
Sabah
2 kk beyaz peynir
5 siyah zeytin
1 dilim kepekli ekmek
1 tatli kasigi zeytinyagli domates sosu
1 haslanmis yumurta
1 dilim eski kasar
Sekersiz cay
Ogle
1 kase yogurt
1 salatalik, 1 acur
4-5 tane goji berry
Ara
1 mandalina
Aksam
1 kase yogurt
2 cherry domates
2 biber
1 haslanmis yumurta
2 kucuk cay bardagi yagsiz sut
Su 1.5 litre, spor henuz yapmadim, arkadasimin gelebilir bir saat icinde, gelmezse yapicam
Bugüne has olmuş güzel kilolar vermiş son 4 kiloda A Ayazpoyraz-2018Hülyam arkadaşın menüsü pek olmamış kahvaltı yok zaten öğlen desen diyet menüsü değil . Bi akşamı olmuş.
kakao merhaba canım . Neden yemek yok menünde ?Iyi aksamlar herkese. Menum;
Sabah
2 kk beyaz peynir
5 siyah zeytin
1 dilim kepekli ekmek
1 tatli kasigi zeytinyagli domates sosu
1 haslanmis yumurta
1 dilim eski kasar
Sekersiz cay
Ogle
1 kase yogurt
1 salatalik, 1 acur
4-5 tane goji berry
Ara
1 mandalina
Aksam
1 kase yogurt
2 cherry domates
2 biber
1 haslanmis yumurta
2 kucuk cay bardagi yagsiz sut
Su 1.5 litre, spor henuz yapmadim, arkadasimin gelebilir bir saat icinde, gelmezse yapicam
Tabi bir günlük değil sürekli menüsüne bakmak lazımBugüne has olmuş güzel kilolar vermiş son 4 kiloda A Ayazpoyraz-2018
Bugun canim istemedi bir sey nedense, ozellikle az yemedim. 69.9 ciktim, hos geldin 6lar :)Öğlenle akşam az olmuş sanki...naptın takımda kilon gitmiş mi?
Yemek yapanim yokkakao merhaba canım . Neden yemek yok menünde ?
Mesajların altında cevapla butonu var Oraya tıklandığında o kişinin mesajının altına cevap yazmış olursun :) 10 kiloyu listeyle mi verdin yoksa kendin mi?
Bugüne has olmuş güzel kilolar vermiş son 4 kiloda A Ayazpoyraz-2018
Canim dün vermiştim bugün ku sabah pırasalı omlet öğlen hsg çekimim vardı o yüzden birsey yiyemedim aksam 1 çipura bir de az somon az künefe 1/2 dilim uzulmü kek arada çay 2 lt su
Akşam hem künefe hem kekCanim dün vermiştim bugün ku sabah pırasalı omlet öğlen hsg çekimim vardı o yüzden birsey yiyemedim aksam 1 çipura bir de az somon az künefe 1/2 dilim uzulmü kek arada çay 2 lt su
Yasom yarım yufkadan bişey olmaz 2 dilimekmek yemiş say..slm kızlar bugün menü vermesem olurmu akşam cıs yedimde
sabah
1yumurta kapya biber kk peynir 4zeytin 1dilim tb ekmeği birazda taze soğanyılların acısını çıkarıyorum yıllardır taze soğan yiyemediğimden
öğlen
semizotu yemeği yoğurt 1 salkım tabi küçük bir salkım üzüm
ara
3 ceviz ve yeşilçay
akşam
...........perynirli gözleme ve ayran ve domates yedim tabi yarım yufkayla
2.5 lt su sabah 1 yürüyüş
rolla ne yaptın bacım akşam içinden bir canavarmı çıktıKızlar iyi akşamlar bugün baya yoğun bir gündü
Bugünki menüm
Sabah
1 yumurta tavada
Bir dilim çavdar ekmeği
Şekersiz çay
Arada
Yarım armut
Öğle
Tarhana çorbası
Yarım tabak barbunya
Yoğurt
Öğleden sonraki ara yok vaktim hiç olmadı
Ve akşam saldırı
Akşam
Taze fasulye
köfte patates biber kızartması
1bardak Fanta
Ekmek beyaz hem de baya
Yenmekten sonra şekersiz çay
bir küçük hobi çikolata
evet bugün evde bişey yoktu dışarı çıkıp bişey alasımda gelmedi misafirlerden kalan yufkam vardı bende onu yaptım tembelikten yaniYasom yarım yufkadan bişey olmaz 2 dilimekmek yemiş say..
Evetttttrolla ne yaptın bacım akşam içinden bir canavarmı çıktı
Rahim filmi canım ayy dayanamadım ya şekerim düşmüş demek ki pişmanım ama yedim vallahiAkşam hem künefe hem kekhsg ne yumiti?
sen o canavarı yolla bana ben döverim onuEvettttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?