Akşam yemeğini yemiycek misin hastanede ?Bende nobetciyim ve çok acıktım kızlar ya ne yapacağım hastanenin yemeği de hiç güzel değildi sabah 1 yumurta domates ve biber 1kk peynir 1 dilim tam tahilli ekmek üstüne bal 1lt şu öğlen mercimek çorba karnibahar yemeği 5- 6 kasık bir nescafe şekersiz 3 -4 bardak çay 2 mandalina ama su an çok acim
Geçmiş olsun Fatma'm..Allah acil şifa versin,sağlığına kavuşsun da sonra gelirsin..,Merhaba arkadaşlar. Hepinizden özür dilerim özelikle @daydream hülya ablambabam ameliyat oldu şimdi hastanedeyiz ben kaldım refakatçi olarak şükür şimdi iyi ama ben de onunla gidebilirim memlekete bir süre daha aktif olamam. Eğer beklerseniz dönüşüm muhteşem olacak inşallah
Çok geçmiş olsun abla..Merhaba arkadaşlar. Hepinizden özür dilerim özelikle @daydream hülya ablambabam ameliyat oldu şimdi hastanedeyiz ben kaldım refakatçi olarak şükür şimdi iyi ama ben de onunla gidebilirim memlekete bir süre daha aktif olamam. Eğer beklerseniz dönüşüm muhteşem olacak inşallah
Süslü KozaSelamlarSabah önce kahvaltıya, ordan kursa gittim ordan çıkışta avmye gittim gratiste %40 indirim vardı alışveriş yaptım Regl oldum bu ara dün spor yapamadım bu yüzden beden dersinde bile oturdum Ama bugün yapıcam Sabah azıcık kahvaltıda diyetim kaçtııı ama tamamen bırakmak yoook
Allah razı olsun ablam güzel geçti ameliyat çok şükür. Ama psikoloji berbat adam ömründe ilk defa ameliyat oluyor dusun halimizi bir de dün ve önceki gün kendisi araba kullandı ilçeye gidip geldi merkez ile ilçenin arası 90 km o ayakla araba kullanıyor doktorlar kafayı yiyor birşeyim yok benim diyorGeçmiş olsun Fatma'm..Allah acil şifa versin,sağlığına kavuşsun da sonra gelirsin..,
İndirim olunca baya uyguna geldi ablam her şey 1 saat kasa sırası bekledim zaten herkes akın etmişSüslü Kozabende müdavimim oralara sende muhakkak bi öğün kaçırıyosun ama..
Sağol fındıgimÇok geçmiş olsun abla..
Sözde dinlemezler bilirimAllah razı olsun ablam güzel geçti ameliyat çok şükür. Ama psikoloji berbat adam ömründe ilk defa ameliyat oluyor dusun halimizi bir de dün ve önceki gün kendisi araba kullandı ilçeye gidip geldi merkez ile ilçenin arası 90 km o ayakla araba kullanıyor doktorlar kafayı yiyor birşeyim yok benim diyorama birşey yok dediği topuk 26 parçaya kırılmış
Ah ablam ah açma derdimi adam bugün ameliyat oldu refakatçi istemiyor dusun gerisiniSözde dinlemezler bilirimkim hasta yav iyiyim ben der geçerler :)
Ayçiçeği dolma ne demek?yöresel mi?Selam kızlar,
Akşam yemegi 17.00da:
1kase ezogelin çorba, 2tane ayçiçeği dolma, 4tane tava ciğeri, 1kase cacık, yarım tavuk ızgara, salata
Ara ögün yapmadım bugun sadece kahve içtim az şekerli
Unutmadan sabah 30 dk kardiyo yapmıştım:)
Çok geçmiş olsun arkadaşım acil şifalar
Ayçiçeği dolma ne demek?yöresel mi?
Geliyorum ablam babama yemeğini veripFeraceli nerdesin kız?
Yiyeceğim de öğlen ve akşam aynı yemek çıkıyor bizde yani kötüAkşam yemeğini yemiycek misin hastanede ?
Kantinde tost güzel olmuyor dışardan birseyler yiyebilirimyumiti kantinden ayran çeyrek peynirli tost alsan.,,
41 yaşındayım Hülya diyebilirsinDaydream kaç yaşındasın canım ben 32 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?