Kabak çiçeği Ege Akdeniz mutfağında olur buralarda mı oturuyorsun?Yanlış yazmışım bacım kabak çiçegiymiş ilk kez yedim bende ama çok lezzetliydi
Süpersin rabiişİyi akşamlaaaarya bana masalah diyin nazar değmesin menüm gene mikemmel
Kahvaltım:1 haşlanmış yumurta,5 adet zeytin,1 kk peynir,domates,dereotu,ıhlamur çayı 1 fincan,2 dilim kızarmış kepek ekmeği
Ara:Sütlü kahve 1 kupa
Öğle:1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
Ara:1 mandalina,yarım armut
Akşam:1 k.t hamsi
1 tabak salata
Biraz köy ekmeği
3 litre su
Spor
Yarım saat yürüyüş
Kahvaltı tabağı kuzucukSüpersin rabiişKıız k.t ne yalnız onu anlamadım
Süpeeeer Rabiş :)İyi akşamlaaaarya bana masalah diyin nazar değmesin menüm gene mikemmel
Kahvaltım:1 haşlanmış yumurta,5 adet zeytin,1 kk peynir,domates,dereotu,ıhlamur çayı 1 fincan,2 dilim kızarmış kepek ekmeği
Ara:Sütlü kahve 1 kupa
Öğle:1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
Ara:1 mandalina,yarım armut
Akşam:1 k.t hamsi
1 tabak salata
Biraz köy ekmeği
3 litre su
Spor
Yarım saat yürüyüş
Abla yaSüpeeeer Rabiş :)
Ah Rabisim ah canım benim ben hepinizin iyi olmanızı isterim yaşınız okadar küçükku şimdiden hayatı zehir etmeyin kendinize tabiki üzücü olaylar yaşayacağız ama bunu itikatimizla geri kazanmalıyız benide keşke biri elimi tutup kaldırsaydi şimdi 43 yasindayim bazen kendimi 70 saniyorum lütfen kendini bırakma ve hayatı sev kendini sev en önemlisi insan kendini severse hayat güzel ve yaşanır bunu unutma hergün aynanın karşısına geç ve şükret ne kadar güzelim diye iyi gelecektir emin ol bu neşen özgüvenin hiç kaybolmasın Rabis im insAbla yayasom7272 allah ablamdan razı olsun allah g9nlüne göre versin bana çok iyi geldi nesem yerine geldi görsen annecim babacım nasıl mutlular evde gülüyorum,neseliyim hayat boş ailemle şu günlerimi güzel geçirmeye bakıyorum artık onları allah başımdan eksik etmesin dünyada anneden babadan kıymetli hiç birşey yok
Ah Rabisim ah canım benim ben hepinizin iyi olmanızı isterim yaşınız okadar küçükku şimdiden hayatı zehir etmeyin kendinize tabiki üzücü olaylar yaşayacağız ama bunu itikatimizla geri kazanmalıyız benide keşke biri elimi tutup kaldırsaydi şimdi 43 yasindayim bazen kendimi 70 saniyorum lütfen kendini bırakma ve hayatı sev kendini sev en önemlisi insan kendini severse hayat güzel ve yaşanır bunu unutma hergün aynanın karşısına geç ve şükret ne kadar güzelim diye iyi gelecektir emin ol bu neşen özgüvenin hiç kaybolmasın Rabis im ins
Başınız sağolsun rolla cim .içindeki canavarı gene öldüremezsiniz heKızlar iyi akşamlar
Bugün menüm baya karmaşık sabah 9gibi kahvaltı öğle anneannemin mezarını ziyarete gittik annem Ablam Teyzem ben oradan abimlere gittik tâbi öğle yemeği gecikti baya yedim bugün luk beni affedin menü paylaşmayım
ne güzel yasom sana sebep oldu rabişim..Abla yayasom7272 allah ablamdan razı olsun allah g9nlüne göre versin bana çok iyi geldi nesem yerine geldi görsen annecim babacım nasıl mutlular evde gülüyorum,neseliyim hayat boş ailemle şu günlerimi güzel geçirmeye bakıyorum artık onları allah başımdan eksik etmesin dünyada anneden babadan kıymetli hiç birşey yok
Sağol tatlım anneannem vefat edeli epey oldu ama onun mezarı ziyaret etmek içime huzur veriyor ve çok özlüyorumBaşınız sağolsun rolla cim .içindeki canavarı gene öldüremezsiniz he
Biliyorum abkam ben sana hiç bir zaman kızmadım öfkelenmedim sende bunu bil ben her dedigini kulağıma küpe bilirim ablamAh Rabisim ah canım benim ben hepinizin iyi olmanızı isterim yaşınız okadar küçükku şimdiden hayatı zehir etmeyin kendinize tabiki üzücü olaylar yaşayacağız ama bunu itikatimizla geri kazanmalıyız benide keşke biri elimi tutup kaldırsaydi şimdi 43 yasindayim bazen kendimi 70 saniyorum lütfen kendini bırakma ve hayatı sev kendini sev en önemlisi insan kendini severse hayat güzel ve yaşanır bunu unutma hergün aynanın karşısına geç ve şükret ne kadar güzelim diye iyi gelecektir emin ol bu neşen özgüvenin hiç kaybolmasın Rabis im ins
Çok dua ediyorum ablamane güzel yasom sana sebep oldu rabişim..
İyi nöbetler yasomKontesim Oraya da çok uğrayamadım aslında ama aklımda orda kaldı aynura da yok bugün piyangodan nöbet çıkınca sadece selam verebildim size ozur
Ne aldiysankozam güle güle kullan üstünde paralansinİndirim olunca baya uyguna geldi ablam her şey 1 saat kasa sırası bekledim zaten herkes akın etmişHaklısın abla yaa böyle söz verip tutamamak hiç bana göre değil hep söz veriyorum sonra utanıyorum
O canavarlara sinek ilacı aldım sıkacamSağol tatlım anneannem vefat edeli epey oldu ama onun mezarı ziyaret etmek içime huzur veriyor ve çok özlüyorum
Evet cnm o canavarı öldürsem sorun çözülecek cnm
Canim benim teşekkür ederimBen
Biliyorum abkam ben sana hiç bir zaman kızmadım öfkelenmedim sende bunu bil ben her dedigini kulağıma küpe bilirim ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?