Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

İyi akşamlaaaar ya bana masalah diyin nazar değmesinmenüm gene mikemmel

Kahvaltım:1 haşlanmış yumurta,5 adet zeytin,1 kk peynir,domates,dereotu,ıhlamur çayı 1 fincan,2 dilim kızarmış kepek ekmeği

Ara:Sütlü kahve 1 kupa

Öğle:1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt

Ara:1 mandalina,yarım armut

Akşam:1 k.t hamsi
1 tabak salata
Biraz köy ekmeği

3 litre su

Spor
Yarım saat yürüyüş

Süpersin rabiiş Kıız k.t ne yalnız onu anlamadım

Süpeeeer Rabiş :)

Süpeeeer Rabiş :)
Abla ya yasom7272 allah ablamdan razı olsun allah g9nlüne göre versin bana çok iyi geldi nesem yerine geldi görsen annecim babacım nasıl mutlular evde gülüyorum,neseliyim hayat boş ailemle şu günlerimi güzel geçirmeye bakıyorum artık onları allah başımdan eksik etmesin dünyada anneden babadan kıymetli hiç birşey yok

Kızlar iyi akşamlar
Bugün menüm baya karmaşık sabah 9gibi kahvaltı öğle anneannemin mezarını ziyarete gittik annem Ablam Teyzem ben oradan abimlere gittik tâbi öğle yemeği gecikti baya yedim bugün luk beni affedin menü paylaşmayım

Ah Rabisim ah canım benim ben hepinizin iyi olmanızı isterim yaşınız okadar küçükku şimdiden hayatı zehir etmeyin kendinize tabiki üzücü olaylar yaşayacağız ama bunu itikatimizla geri kazanmalıyız benide keşke biri elimi tutup kaldırsaydi şimdi 43 yasindayim bazen kendimi 70 saniyorum lütfen kendini bırakma ve hayatı sev kendini sev en önemlisi insan kendini severse hayat güzel ve yaşanır bunu unutma hergün aynanın karşısına geç ve şükret ne kadar güzelim diye iyi gelecektir emin ol bu neşen özgüvenin hiç kaybolmasın Rabis im ins

Menüm

09:00 yulaf ezmeli yoğurt
13:00 vicdan çorbası,etimek,2 çatal patatesli yumurta
18:00 4 kaşık yeşil fasulye,yoğurt
su 2 lt
spor 30 dakika tempolu yürüyüş,50 dakika calori burn inferno

kız takımı toparlıcam diye buraya uğramaz oldun

Başınız sağolsun rolla cim .içindeki canavarı gene öldüremezsiniz he

ne güzel yasom sana sebep oldu rabişim..

Kontesim Oraya da çok uğrayamadım aslında ama aklımda orda kaldı aynura da yok bugün piyangodan nöbet çıkınca sadece selam verebildim size ozur

Bu arada bir bitkisel ürün araştırması yapıyordum kontesim kv biliyorsun onun konuşmaları vs derken akşamı ettim Allahtan nöbet sakin

Biliyorum abkam ben sana hiç bir zaman kızmadım öfkelenmedim sende bunu bil ben her dedigini kulağıma küpe bilirim ablam allah sanada çok hayırlı gelin nasip etsin...inşallah inşallah ablam

İndirim olunca baya uyguna geldi ablam her şey 1 saat kasa sırası bekledim zaten herkes akın etmiş Haklısın abla yaa böyle söz verip tutamamak hiç bana göre değil hep söz veriyorum sonra utanıyorum
Ne aldiysankozam güle güle kullan üstünde paralansin
Sağol tatlım anneannem vefat edeli epey oldu ama onun mezarı ziyaret etmek içime huzur veriyor ve çok özlüyorum
Evet cnm o canavarı öldürsem sorun çözülecek cnm
O canavarlara sinek ilacı aldım sıkacam
Ben
Biliyorum abkam ben sana hiç bir zaman kızmadım öfkelenmedim sende bunu bil ben her dedigini kulağıma küpe bilirim ablam
Canim benim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…