Allah daha iyi etsin ablamCanlarııııım özledim sizii,
Çok gelmiyorum bende bu aralar yoğunum baya...Ata da helikobakteri çıktı...antibiyotik kullanıyor...ablam iyi üç ayda bir kontrole gidecek...kızı sözleniyor bu hafta keyfi yerinde :)
günaydın canım, çok geçmiş olsun, özletme kendini, arada uğra, öpüyorumCanlarııııım özledim sizii,
Çok gelmiyorum bende bu aralar yoğunum baya...Ata da helikobakteri çıktı...antibiyotik kullanıyor...ablam iyi üç ayda bir kontrole gidecek...kızı sözleniyor bu hafta keyfi yerinde :)
günaydın canım, çok geçmiş olsun, özletme kendini, arada uğra, öpüyorum
Oooo hayırlı uğurlu olsun.
Butterflycım burası tenha ben gelemiyorum pek seni zayıflama takımları var 7. Takıma davet etsem ne dersin?Selamlar ben de aranıza katılmak istiyorum. 20 kilo fazlam varyaza kadar fit olmak istiyorum. Aslında bekarken hep zayıftım. Evlendim 10 kilo aldım üstüne de hamile kaldım. 12 kilo da ordan tabii.. Doğumdan sonra hemen gitti önceki kiloma döndüm ama sonradan aldım ve şu an 79 kiloyum ne yazık ki... Dün bismillah dedim diyete başladım soğan kürü de yapıyorum.
Sağolun kızlar :)
Butterflycım burası tenha ben gelemiyorum pek seni zayıflama takımları var 7. Takıma davet etsem ne dersin?
burdan buyur .Tamam canım olur 7. Takım hangi topicte? Bilmiyorum da mazur gör :) o da nesi
Roksim iyiyiz cok şükür...ozledim kiz seni..sömestr gecsin sık gelecegim inşallah..sen nasılsınDaydream- ablam durumlar nasıl iyisiniz inşallah
ben öyle bir kaçırdımki ablam burası dağılınca bende dağıldım 67 lerdeyim tekrar çok fazla yiyorum ve spor yok , tatili iyi değerlendiririm umarım..iyi olmanıza sevindimRoksim iyiyiz cok şükür...ozledim kiz seni..sömestr gecsin sık gelecegim inşallah..sen nasılsın
Caniiim hosgeldin takimda mi baslayacaksin?
Caniiim hosgeldin takimda mi baslayacaksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?