• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Bende nobetciyim ve çok acıktım kızlar ya ne yapacağım hastanenin yemeği de hiç güzel değildi sabah 1 yumurta domates ve biber 1kk peynir 1 dilim tam tahilli ekmek üstüne bal 1lt şu öğlen mercimek çorba karnibahar yemeği 5- 6 kasık bir nescafe şekersiz 3 -4 bardak çay 2 mandalina ama su an çok acim
Akşam yemeğini yemiycek misin hastanede ?

Merhaba arkadaşlar. Hepinizden özür dilerim özelikle @daydream hülya ablam :( babam ameliyat oldu şimdi hastanedeyiz ben kaldım refakatçi olarak şükür şimdi iyi ama ben de onunla gidebilirim memlekete bir süre daha aktif olamam. Eğer beklerseniz dönüşüm muhteşem olacak inşallah

Merhaba arkadaşlar. Hepinizden özür dilerim özelikle @daydream hülya ablam :KK43: babam ameliyat oldu şimdi hastanedeyiz ben kaldım refakatçi olarak şükür şimdi iyi ama ben de onunla gidebilirim memlekete bir süre daha aktif olamam. Eğer beklerseniz dönüşüm muhteşem olacak inşallah
Geçmiş olsun Fatma'm..Allah acil şifa versin,sağlığına kavuşsun da sonra gelirsin..,

Merhaba arkadaşlar. Hepinizden özür dilerim özelikle @daydream hülya ablam :KK43: babam ameliyat oldu şimdi hastanedeyiz ben kaldım refakatçi olarak şükür şimdi iyi ama ben de onunla gidebilirim memlekete bir süre daha aktif olamam. Eğer beklerseniz dönüşüm muhteşem olacak inşallah
Çok geçmiş olsun abla..

Selamlar :KK28::KK28: Sabah önce kahvaltıya, ordan kursa gittim ordan çıkışta avmye gittim gratiste %40 indirim vardı alışveriş yaptım :KK70:Regl oldum bu ara dün spor yapamadım bu yüzden beden dersinde bile oturdum :KK51: Ama bugün yapıcam :KK49: Sabah azıcık kahvaltıda diyetim kaçtııı ama tamamen bırakmak yoook :oops:
Süslü Koza ;) bende müdavimim oralara :KK48: sende muhakkak bi öğün kaçırıyosun ama..

Geçmiş olsun Fatma'm..Allah acil şifa versin,sağlığına kavuşsun da sonra gelirsin..,
Allah razı olsun ablam güzel geçti ameliyat çok şükür. Ama psikoloji berbat adam ömründe ilk defa ameliyat oluyor dusun halimizi bir de dün ve önceki gün kendisi araba kullandı ilçeye gidip geldi merkez ile ilçenin arası 90 km o ayakla araba kullanıyor doktorlar kafayı yiyor birşeyim yok benim diyor :D:D ama birşey yok dediği topuk 26 parçaya kırılmış

Süslü Koza :KK66: bende müdavimim oralara :KK48: sende muhakkak bi öğün kaçırıyosun ama..
İndirim olunca baya uyguna geldi ablam her şey 1 saat kasa sırası bekledim zaten herkes akın etmiş :p:KK70: Haklısın abla yaa böyle söz verip tutamamak hiç bana göre değil hep söz veriyorum sonra utanıyorum :oops:o_O

Allah razı olsun ablam güzel geçti ameliyat çok şükür. Ama psikoloji berbat adam ömründe ilk defa ameliyat oluyor dusun halimizi bir de dün ve önceki gün kendisi araba kullandı ilçeye gidip geldi merkez ile ilçenin arası 90 km o ayakla araba kullanıyor doktorlar kafayı yiyor birşeyim yok benim diyor :KK70::KK70: ama birşey yok dediği topuk 26 parçaya kırılmış
Sözde dinlemezler bilirim ;) kim hasta yav iyiyim ben der geçerler :)

Selam kızlar,
Akşam yemegi 17.00da:
1kase ezogelin çorba, 2tane ayçiçeği dolma, 4tane tava ciğeri, 1kase cacık, yarım tavuk ızgara, salata
Ara ögün yapmadım bugun sadece kahve içtim az şekerli
Unutmadan sabah 30 dk kardiyo yapmıştım:)

Çok geçmiş olsun arkadaşım acil şifalar

Selam kızlar,
Akşam yemegi 17.00da:
1kase ezogelin çorba, 2tane ayçiçeği dolma, 4tane tava ciğeri, 1kase cacık, yarım tavuk ızgara, salata
Ara ögün yapmadım bugun sadece kahve içtim az şekerli
Unutmadan sabah 30 dk kardiyo yapmıştım:)

Çok geçmiş olsun arkadaşım acil şifalar
Ayçiçeği dolma ne demek?yöresel mi?

Back