Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Hoşgeldin nanbabycim,ilk sayfadaki kuralları okudum dimi?hergün spor şart...bu arada aeben im seni çok güzel bilgilendirmiş.kendisi diyet konusunda gurudur.....söylediklerini uygularsan gidiverir kiloların...
Estağrirullah hülyam ...
Şunuda ekleyeydin " kendine hayrı yok "

kilo vermek isteyenlere yardımcı olabilirim bana munteha_balci@hotmail den ulaşabilirsiniz. ben 20 günde 8 kilo verdim

Öğle yemegim tavuksote ezogelin ve cacık olsa fazla mi olur acaba? Gözüme fazla geldi tabuldot olucak ama bilemedim

Evet inşaat mühendisi hemde yüksek hemde isg uzmanı..Tam bir baş belası yani meslek olarak nedir bu fatmaların cektiği
Ben de endusti mühendisiyim yüksek yaptım sayılır dersleri verdim tez bekliyor sadece isg ye bulasmadim. Kız ben fabrikada isg yapamıyorum sen nasıl başa çıkıyorsun inşaatta allah kolaylık versin bacım yaş kaç evli bekar çocuk çoluk? Ay ne sordum di mi

Ablam beni de ekler misin gruba bu sabah 64.5 haftaya salı veririm bu seferlik çarşamba olsun. Benim diyetin adı yasom diyeti. Belki biraz daha canlanırv veririm son 7-8 kiloyu

Öğle yemeğimi yedim...şekersiz,sütsüz (böyle sevmem aslında) kahvemi içiyorum ...

merhabalar:)
menüyü akşam yazdığımız için şimdilik yazmıyorum ama iyi gidiyor:)
Çok iyi Roxen ,karbonhidrat almamaya çalış dün çoktu...proteine ağırlık ver...ay bide Roxen yazdıkça Cyrone de bergerac filmi geliyo aklıma hep...aşık olduğu kuzeninin adı Roxen di...

Ablam beni de ekler misin gruba bu sabah 64.5 haftaya salı veririm bu seferlik çarşamba olsun. Benim diyetin adı yasom diyeti. Belki biraz daha canlanırv veririm son 7-8 kiloyu
Fatma'm senden de 63,5 enaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…