Estağrirullah hülyam ...Hoşgeldin nanbabycim,ilk sayfadaki kuralları okudum dimi?hergün spor şart...bu aradaaeben im seni çok güzel bilgilendirmiş.kendisi diyet konusunda gurudur.....söylediklerini uygularsan gidiverir kiloların...
Evet Okudum uygulayacgim sporu da inşallah.Hoşgeldin nanbabycim,ilk sayfadaki kuralları okudum dimi?hergün spor şart...bu aradaaeben im seni çok güzel bilgilendirmiş.kendisi diyet konusunda gurudur.....söylediklerini uygularsan gidiverir kiloların...
Yazmasada okuyordurHadi Aebenim sende 62 yi gör önümüzdeki aybu arada yasoma söyle de siniri geçene kadar burada sohbet edelim sonra takıma gider..
Anam bir mühendis fatma dahaAyyy çok teşekkürler beni başıboş bırakma sürekli dürt
Teşekkürler ilginiz için ,ancak bizler ürünle değil besinlerle zayıflamayı uygun buluyoruz,,,kilo vermek isteyenlere yardımcı olabilirim bana munteha_balci@hotmail den ulaşabilirsiniz. ben 20 günde 8 kilo verdim
Merhaba çok memnun oldum:)Anam bir mühendis fatma dahaben de fatma canım merhaba
bence güzel,ekmek yeme ama...Öğle yemegim tavuksote ezogelin ve cacık olsa fazla mi olur acaba? Gözüme fazla geldi tabuldot olucak ama bilemedim
Ben de canım.Merhaba çok memnun oldum:)
Vuu hem de inşaat mühendisi zoru seviyoruz yaniMerhaba çok memnun oldum:)
Evet inşaat mühendisi hemde yüksek hemde isg uzmanı..Tam bir baş belası yani meslek olarakVuu hem de inşaat mühendisi zoru seviyoruz yanine de olsa adı fatma değil mi canım
Ben de endusti mühendisiyim yüksek yaptım sayılır dersleri verdim tez bekliyorEvet inşaat mühendisi hemde yüksek hemde isg uzmanı..Tam bir baş belası yani meslek olaraknedir bu fatmaların cektiği
Tamam Fatma'm yazıyorum ajandama :)Ablam beni de ekler misin gruba bu sabah 64.5 haftaya salı veririm bu seferlik çarşamba olsun. Benim diyetin adı yasom diyeti. Belki biraz daha canlanırv veririm son 7-8 kiloyu
Çok iyi Roxen ,karbonhidrat almamaya çalış dün çoktu...proteine ağırlık ver...ay bide Roxen yazdıkça Cyrone de bergerac filmi geliyo aklıma hep...aşık olduğu kuzeninin adı Roxen di...merhabalar:)
menüyü akşam yazdığımız için şimdilik yazmıyorum ama iyi gidiyor:)
Fatma'm senden de 63,5 enazAblam beni de ekler misin gruba bu sabah 64.5 haftaya salı veririm bu seferlik çarşamba olsun. Benim diyetin adı yasom diyeti. Belki biraz daha canlanırv veririm son 7-8 kiloyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?