• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Günaydın günlüğüm,

Diyetin ilk günü kazasız belasız geçti.sabah tartıldım..76,2..ilk günden 800 gram gitmiş...bundan sonraki günler azalır ama ilk gün iyi motive etti :)

saraycam dün hülya içime su serpti arkadaşının annesinin 6ay durmuş sonra vermiş bende bunu bekliyorum benimkide nerdeyse 6ay oldu:110:
canım vereceksin elbet, ben inanıyorum, bende iştah patlaması var bu ara kendimi tutamıyorum :(
Saraycam seni gördüğüme sevindim :KK66:
canımsın:KK60:
slm kızlar bende menümü yazayım sizde benimkini yorumlayın bakem:KK70:
sabah
sebzeli omlet kapya biber maydonoz yeşil biberli 1 kaşık lor peyniri 1dilim tb ekmeği yeşil çay
öğlen
tavuklu tarhana çorbası salata
ikindi
2 incir 2 ceviz bir bardak çay
akşam
ıspanak yemeği ve yoğurt yarım dilim ekmek
birazdan yürüyüş yapacam 40 45 dakka 2 lt su içtim yarım litreyide içerim.
harikaaaa:KK9:
Günaydın günlüğüm,

Diyetin ilk günü kazasız belasız geçti.sabah tartıldım..76,2..ilk günden 800 gram gitmiş...bundan sonraki günler azalır ama ilk gün iyi motive etti :)
tebrikler

Herkese merhaba, ben de grubumuza katılmak isterim.su an kilom 53.2. Ama ideal kilom 46 benim...dün başladım diyete.kendimce diyet uyguluyorum .dün yediklerinin sabah simit iki adet üçgen peynir.öğlen hicbisey akşam yoğurt ve lorlu börek bir dilim.gün botu 1.5 lt su ve 1 fincan yeşilçay.bu sabah sadce yarım potada.yeşilçay ve iki kupa su...

Günaydın günlüğüm,

Hadi güzel başlangıcın devamıda gelsin hülyam aynı performansla devam ...

Ihım ıhın bende başlıyorum bakalım ne edecem , diyetimin adı yok gl endeksine dikkat edicem aebenmonti yani :-)

Herkese merhaba, ben de grubumuza katılmak isterim.su an kilom 53.2. Ama ideal kilom 46 benim...dün başladım diyete.kendimce diyet uyguluyorum .dün yediklerinin sabah simit iki adet üçgen peynir.öğlen hicbisey akşam yoğurt ve lorlu börek bir dilim.gün botu 1.5 lt su ve 1 fincan yeşilçay.bu sabah sadce yarım potada.yeşilçay ve iki kupa su...
merhaba nec hoşgeldin ..

Kendimce diyet demişsin doğrudur daha evvel nasıl diyet yaptıgını bilnediğim için , genel düşüncemi yazayım
Canım 1 simit 4 dl ekmektir
Öğün atlamak iyi değildir .
Börekte akşam için iyi bir şeçim değil
Unutmayın diyet yapmak aç kalmak değildir güne sağlıklı ve doyurucu bir kahvaltıyla başlamak günün geri kalanında size diyet için güç verir ;)

merhaba nec hoşgeldin ..

Kendimce diyet demişsin doğrudur daha evvel nasıl diyet yaptıgını bilnediğim için , genel düşüncemi yazayım
Canım 1 simit 4 dl ekmektir
Öğün atlamak iyi değildir .
Börekte akşam için iyi bir şeçim değil
Unutmayın diyet yapmak aç kalmak değildir güne sağlıklı ve doyurucu bir kahvaltıyla başlamak günün geri kalanında size diyet için güç verir :KK66:
Aslında haklısın.ilk günün acemigi oldu diyelim.bugün daha dikkatli davranmaliyimm..öğlen çorba+ yoğurt yemeyi düşünüyorum.

Hayatımda ilk diyetim bu açıkçası.evlendim kilo aldim,olumsuz hamilelik geçirdim o da az da olsa kilo yaptı.
Kolay verirsin meraketme ;) yaşınız küçük bünye hizli birde ilk diyet olunca kolay gider .
Fakat seni uyarmalıyım kalıcı kilo vermek istiyorsan az yeme vede çok sıkı diyet yapma .
Yani şöyle normal yemek salata yogurt bol bol ye kısıtlama , ögün atlama .

Hoşgeldin nanbabycim,ilk sayfadaki kuralları okudum dimi?hergün spor şart...bu arada aeben aeben im seni çok güzel bilgilendirmiş.kendisi diyet konusunda gurudur.....söylediklerini uygularsan gidiverir kiloların...

mhnds_ mhnds_ Canımcım akşam menünü yazmadın?diyette en önemli şey disiplindir..otur sıfır :KK53::KK23:

Hadi güzel başlangıcın devamıda gelsin hülyam aynı performansla devam ...

Ihım ıhın bende başlıyorum bakalım ne edecem , diyetimin adı yok gl endeksine dikkat edicem aebenmonti yani :-)
Hadi Aebenim sende 62 yi gör önümüzdeki ay:KK9:bu arada yasoma söyle de siniri geçene kadar burada sohbet edelim sonra takıma gider..

Günaydın canım..Kuralları okudum da şimdi bu kurallara uyarsak ohoooo incecik oluruzzz:KK68:
Amacımız o değil mi zaten..,ne güzel olur...akşam 6,5 tan sonra yemek yememe nedenimiz hava kararınca metabolizma yavaşlar ne yersen ye kilo olur...hem 1 hafta buna dikkat edersen vücut alışır zaten..

1 Saat spor
akşam yemeği:1 tabak karnıbahar 1 dilim yaş pasta(doğum günü nedeniyle dayanamadım yedim:))
1,5 litre su..

Bugün başlıyorum asıl diyete sıfırımı 100 yapıcam:mad::rolleyes:
:KK9:Akşam kaybolma biryere menünü yaz sana güveniyorum :KK68:

Back