Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

26 oldum gecen hafta yaşlandım artık evliyim 6 aylık..Ben kamudayım çok zor olmuyor isg..Ama eşimden ayrıyım işte tayin bekliyorum derdim büyük yani..Tabi bana göre büyük, Allah dermansız dert vermesin kocam aklıma geldik bak yine üzüldüm offf

Kız doverim seni 26 diye ağlıyor bi de ben 30.5 oldum naber ben de martta evlendim işte hesapla kaç aylık biz bir aradayiz da ne oluyor sanki boşver naza çek kendini sen nasıl girdin devlete sınav tuyosu versene kuzum bana da yaaa

Allah kavuştursun kuzum..

Ben ikinizi de döverim ha...41 i bitirdim susun bakem

Ya biz 6 sene bekledik evlendik yine ayrı kaldık.. Kpss ile canım tüyo: İhtiyaç yayınları

Ben de şimdi ara verdim ablam ya ömrümde ilk defa kendi kendime söylenmeden sinir olmadan dipli köşeli temizlik yapıyorum allahtan hayırlısı başıma birşey mi gelecek yoksa
Fatma'm benim mutfak halım beyaz...geçen bi güzel sildim serdim...1 saat sonra salata tabağı elimden fırladı halının üstü domates,yağ ne arasan...zerre sinirlenmedim erdim zaar

Benim favorim 41 İşyerimdeki kankilerim hep 41 yaşında
Geçen gülse birselle röp.yapmışlar..bizim kuşakta bişey var yaşlanmıyoruz,demiş..doğru valla..bakın 40 lı yaşlardaki ünlülere çevrenizdekilere yaşlanmıyorlar,bende dahil tabiiii

Geçen gülse birselle röp.yapmışlar..bizim kuşakta bişey var yaşlanmıyoruz,demiş..doğru valla..bakın 40 lı yaşlardaki ünlülere çevrenizdekilere yaşlanmıyorlar,bende dahil tabiiii
Haklı bence annemde 45 yaşında kadın benden daha hayat dolu
Her yaş ayrı güzel ya

Fatma'm benim mutfak halım beyaz...geçen bi güzel sildim serdim...1 saat sonra salata tabağı elimden fırladı halının üstü domates,yağ ne arasan...zerre sinirlenmedim erdim zaar
Benimki de krem ablam dolaplar da çok fazla ve lake kv hiç dikkat etmiyor ne hali ya ne dolaba ben de aldirmamaya çalışıyorum şükür iki gündür sakin sakin yapıyorum bakalım. Ablam su ermenin formülünü desene bize de

Ah ablam ben senin kadar genç olsam daha ne isterim hayatta

Kv kalacak mı uzun süre?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…