Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

slm kızlar bende menümü yazayım sizde benimkini yorumlayın bakem
sabah
sebzeli omlet kapya biber maydonoz yeşil biberli 1 kaşık lor peyniri 1dilim tb ekmeği yeşil çay
öğlen
tavuklu tarhana çorbası salata
ikindi
2 incir 2 ceviz bir bardak çay
akşam
ıspanak yemeği ve yoğurt yarım dilim ekmek
birazdan yürüyüş yapacam 40 45 dakka 2 lt su içtim yarım litreyide içerim.

Sen portakallı diyetine başlamışsın
5 gün yapacağım Aebenim baktım kilo veriyorum devam ederim veremezsem değiştiririm...biliyorsun şok diyetleri severim bulurum bi tane...o değilde buzdolabı aşure dolu 1 kaşık bile yemedim bugün

Bu menü sadece alkışlanır

Ne güzel işte yasom beslenme şeklin değişmiş...bundan sonra hep böyle gider...

Sağolasın :) 1 Ayda 7 kiloyu ancak böyle verebilirim Emine'm..linkini atayım sana diyetin pc den..

Sağol Fatmam her akşam yazacağım menümü, önceden yaptığım bi diyet vardı 1 hafta onu yapıcam,her hafta vücudu şaşırtayım bakalım ne olacak :)
Benim de şaşırtmam lazım ablam ya sırf şaşırsin diye hacamat yaptım ama şaşırmak yerine simarma anladı benim bünye

Roxen kız çok yemişsin ksrbonhidrat ağırlıklı olmuş...diyetisyen menüsü mü bu yoksa sen mi hazırladın menüyü?okurken doydum
ay ben yedim bugün ya şimdi sınav haftası güçsüz düşmek istemedim ama cumadan sonra bi detoks programı uygulamak var aklımda:)

hacamat ne bacım...aaa diyet konusunda bilmediğim bişey varmış
Ablam diyetle ilgili değil. Vücuttaki bazı belirli noktalara minik çizikler atılıp vakumla kan alınıyor sünnet bir uygulama. Ama vücudu harekete geçiriyor benim böbrek bağırsak ve kadın hastalıklari kısımları sorunlu çıktı bir ay sonra bir daha yaptıracağım migren ağrı herşeye faydalı olduğuna dair hadisler var sahih hadis. Ama işin ehli önemli

ama sende çok az yemişin bu özel bi diyet sanırım portakal portakal

ama sende çok az yemişin bu özel bi diyet sanırım portakal portakal
Evet roxencim Avrupa'da ameliyat olacak kilolu hastalara uygulanan bir diyet...5 gün yapıyosun 2 gün ara 5 gün 2 ara 5 gün şeklinde yapılıyor ama ben ilk 5 i yapıp giden kiloya bakıp karar vereceğim devamına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…