• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Ben de endusti mühendisiyim yüksek yaptım sayılır dersleri verdim tez bekliyor :KK70::KK70: sadece isg ye bulasmadim. Kız ben fabrikada isg yapamıyorum sen nasıl başa çıkıyorsun inşaatta :KK70::KK70: allah kolaylık versin bacım yaş kaç evli bekar çocuk çoluk? Ay ne sordum di mi
26 oldum gecen hafta yaşlandım artık:mad: evliyim 6 aylık..Ben kamudayım çok zor olmuyor isg..Ama eşimden ayrıyım işte tayin bekliyorum derdim büyük yani..Tabi bana göre büyük, Allah dermansız dert vermesin :( kocam aklıma geldik bak yine üzüldüm offf:mad::KK61:

26 oldum gecen hafta yaşlandım artık:mad: evliyim 6 aylık..Ben kamudayım çok zor olmuyor isg..Ama eşimden ayrıyım işte tayin bekliyorum derdim büyük yani..Tabi bana göre büyük, Allah dermansız dert vermesin :( kocam aklıma geldik bak yine üzüldüm offf:mad::KK61:
Kız doverim seni 26 diye ağlıyor bi de :D:D ben 30.5 oldum naber ben de martta evlendim işte hesapla kaç aylık :D:D biz bir aradayiz da ne oluyor sanki boşver naza çek kendini ;) sen nasıl girdin devlete sınav tuyosu versene kuzum bana da yaaa :(

26 oldum gecen hafta yaşlandım artık:mad: evliyim 6 aylık..Ben kamudayım çok zor olmuyor isg..Ama eşimden ayrıyım işte tayin bekliyorum derdim büyük yani..Tabi bana göre büyük, Allah dermansız dert vermesin :KK43: kocam aklıma geldik bak yine üzüldüm offf:mad::KK61:
Allah kavuştursun kuzum..

26 oldum gecen hafta yaşlandım artık:mad: evliyim 6 aylık..Ben kamudayım çok zor olmuyor isg..Ama eşimden ayrıyım işte tayin bekliyorum derdim büyük yani..Tabi bana göre büyük, Allah dermansız dert vermesin :KK43: kocam aklıma geldik bak yine üzüldüm offf:mad::KK61:

Kız doverim seni 26 diye ağlıyor bi de :KK70::KK70: ben 30.5 oldum naber ben de martta evlendim işte hesapla kaç aylık :KK70::KK70: biz bir aradayiz da ne oluyor sanki boşver naza çek kendini :KK66: sen nasıl girdin devlete sınav tuyosu versene kuzum bana da yaaa :KK43:

Ben ikinizi de döverim ha...41 i bitirdim susun bakem :KK11:

Kız doverim seni 26 diye ağlıyor bi de :KK70::KK70: ben 30.5 oldum naber ben de martta evlendim işte hesapla kaç aylık :KK70::KK70: biz bir aradayiz da ne oluyor sanki boşver naza çek kendini :KK66: sen nasıl girdin devlete sınav tuyosu versene kuzum bana da yaaa :KK43:

Ya biz 6 sene bekledik evlendik yine ayrı kaldık.. Kpss ile canım tüyo: İhtiyaç yayınları:rolleyes:

Ben de şimdi ara verdim ablam ya ömrümde ilk defa kendi kendime söylenmeden sinir olmadan dipli köşeli temizlik yapıyorum allahtan hayırlısı başıma birşey mi gelecek yoksa :KK70::KK70:
Fatma'm benim mutfak halım beyaz...geçen bi güzel sildim serdim...1 saat sonra salata tabağı elimden fırladı halının üstü domates,yağ ne arasan...zerre sinirlenmedim erdim zaar :nazar:

Benim favorim 41 :21: İşyerimdeki kankilerim hep 41 yaşında:KK55::KK36:
Geçen gülse birselle röp.yapmışlar..bizim kuşakta bişey var yaşlanmıyoruz,demiş..doğru valla..bakın 40 lı yaşlardaki ünlülere çevrenizdekilere yaşlanmıyorlar,bende dahil tabiiii :KK30:

Geçen gülse birselle röp.yapmışlar..bizim kuşakta bişey var yaşlanmıyoruz,demiş..doğru valla..bakın 40 lı yaşlardaki ünlülere çevrenizdekilere yaşlanmıyorlar,bende dahil tabiiii :KK30:
Haklı bence annemde 45 yaşında kadın benden daha hayat dolu:mad:
Her yaş ayrı güzel ya:KK200:

Fatma'm benim mutfak halım beyaz...geçen bi güzel sildim serdim...1 saat sonra salata tabağı elimden fırladı halının üstü domates,yağ ne arasan...zerre sinirlenmedim erdim zaar :nazar:
Benimki de krem ablam dolaplar da çok fazla ve lake :( kv hiç dikkat etmiyor ne hali ya ne dolaba ben de aldirmamaya çalışıyorum şükür iki gündür sakin sakin yapıyorum bakalım. Ablam su ermenin formülünü desene bize de ;)

Ah ablam ben senin kadar genç olsam daha ne isterim hayatta ;)

Benimki de krem ablam dolaplar da çok fazla ve lake :KK43: kv hiç dikkat etmiyor ne hali ya ne dolaba ben de aldirmamaya çalışıyorum şükür iki gündür sakin sakin yapıyorum bakalım. Ablam su ermenin formülünü desene bize de :KK66:
Kv kalacak mı uzun süre?

Back