- 21 Aralık 2013
- 5.029
- 8.687
- 198
umuyorum öyle olur:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umuyorum öyle olur:)
26 oldum gecen hafta yaşlandım artıkBen de endusti mühendisiyim yüksek yaptım sayılır dersleri verdim tez bekliyorsadece isg ye bulasmadim. Kız ben fabrikada isg yapamıyorum sen nasıl başa çıkıyorsun inşaatta
allah kolaylık versin bacım yaş kaç evli bekar çocuk çoluk? Ay ne sordum di mi
Ben de temizliğe ara verdim az ablam şimdi şekersiz çayımı içiyorum ama ben 20 senedir şekersiz içerim zatenÖğle yemeğimi yedim...şekersiz,sütsüz (böyle sevmem aslında) kahvemi içiyorum ...
İnşallah ablam az dinleneyim birşeyler yiyeceğim öğle yemeği olarak ama geç olduğu için az yiyeceğim.Fatma'm senden de 63,5 enaz![]()
Ben de şimdi ara verdim ablam ya ömrümde ilk defa kendi kendime söylenmeden sinir olmadan dipli köşeli temizlik yapıyorum allahtan hayırlısı başıma birşey mi gelecek yoksaBen temizliğime geri dönüyorum,gelirim ,gözüm üstünüzdeeee![]()
Kız doverim seni 26 diye ağlıyor bi de26 oldum gecen hafta yaşlandım artıkevliyim 6 aylık..Ben kamudayım çok zor olmuyor isg..Ama eşimden ayrıyım işte tayin bekliyorum derdim büyük yani..Tabi bana göre büyük, Allah dermansız dert vermesin
kocam aklıma geldik bak yine üzüldüm offf
![]()
Allah kavuştursun kuzum..26 oldum gecen hafta yaşlandım artıkevliyim 6 aylık..Ben kamudayım çok zor olmuyor isg..Ama eşimden ayrıyım işte tayin bekliyorum derdim büyük yani..Tabi bana göre büyük, Allah dermansız dert vermesin
![]()
26 oldum gecen hafta yaşlandım artıkevliyim 6 aylık..Ben kamudayım çok zor olmuyor isg..Ama eşimden ayrıyım işte tayin bekliyorum derdim büyük yani..Tabi bana göre büyük, Allah dermansız dert vermesin
![]()
Kız doverim seni 26 diye ağlıyor bi deben 30.5 oldum naber ben de martta evlendim işte hesapla kaç aylık
biz bir aradayiz da ne oluyor sanki boşver naza çek kendini
sen nasıl girdin devlete sınav tuyosu versene kuzum bana da yaaa
![]()
Kız doverim seni 26 diye ağlıyor bi deben 30.5 oldum naber ben de martta evlendim işte hesapla kaç aylık
biz bir aradayiz da ne oluyor sanki boşver naza çek kendini
sen nasıl girdin devlete sınav tuyosu versene kuzum bana da yaaa
![]()
Amin amin çok tesekkürler canımm... Kavuşayım parti vericem adağım var kurban kesicem..Beklerim kk hanımları sizide:))Allah kavuştursun kuzum..
Fatma'm benim mutfak halım beyaz...geçen bi güzel sildim serdim...1 saat sonra salata tabağı elimden fırladı halının üstü domates,yağ ne arasan...zerre sinirlenmedim erdim zaarBen de şimdi ara verdim ablam ya ömrümde ilk defa kendi kendime söylenmeden sinir olmadan dipli köşeli temizlik yapıyorum allahtan hayırlısı başıma birşey mi gelecek yoksa![]()
Benim favorim 41Ben ikinizi de döverim ha...41 i bitirdim susun bakem![]()
Geçen gülse birselle röp.yapmışlar..bizim kuşakta bişey var yaşlanmıyoruz,demiş..doğru valla..bakın 40 lı yaşlardaki ünlülere çevrenizdekilere yaşlanmıyorlar,bende dahil tabiiiiBenim favorim 41İşyerimdeki kankilerim hep 41 yaşında
![]()
Haklı bence annemde 45 yaşında kadın benden daha hayat doluGeçen gülse birselle röp.yapmışlar..bizim kuşakta bişey var yaşlanmıyoruz,demiş..doğru valla..bakın 40 lı yaşlardaki ünlülere çevrenizdekilere yaşlanmıyorlar,bende dahil tabiiii![]()
Benimki de krem ablam dolaplar da çok fazla ve lakeFatma'm benim mutfak halım beyaz...geçen bi güzel sildim serdim...1 saat sonra salata tabağı elimden fırladı halının üstü domates,yağ ne arasan...zerre sinirlenmedim erdim zaar![]()
Ah ablam ben senin kadar genç olsam daha ne isterim hayattaGeçen gülse birselle röp.yapmışlar..bizim kuşakta bişey var yaşlanmıyoruz,demiş..doğru valla..bakın 40 lı yaşlardaki ünlülere çevrenizdekilere yaşlanmıyorlar,bende dahil tabiiii![]()
Kv kalacak mı uzun süre?Benimki de krem ablam dolaplar da çok fazla ve lakekv hiç dikkat etmiyor ne hali ya ne dolaba ben de aldirmamaya çalışıyorum şükür iki gündür sakin sakin yapıyorum bakalım. Ablam su ermenin formülünü desene bize de
![]()
Temelli burada artıkKv kalacak mı uzun süre?
Allah kolaylık versin Fatma'm...Temelli burada artık![]()