Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Allah kolaylık versin Fatma'm...
Amin ablam asıl üzüldüğüm ev mutfak falan değil bu kadın 3 sene arkadaş gibi davrandı bana kardeşime ama şimdi evlendikten sonra düşman oldu selam bile vermiyor bugün temizlik yapıyorum ben kendine tavuk hazırladı tamam dolapta yemeğim var mesele yemek degil ama bana gel birlikte yiyelim demedi. Kendi yedi ve gitti odasına

canım bak , sevmediğin hareketlerini söyle kv. dene , mesela yemeğini yerken deki, anne neden bana çağırmadın vs. madem seninle yaşıycak bence aranı sen iyi tutmaya çalış, azıcık tatlı dil göster, bak seni nasıl sevecek... bi denemeni tavsiye ederim

Saraycamın dediği çok doğru...söylemezsen birikir hiç olmayacak yerde patlarsın haksız sen olursun..ben hep söylerim öyle durumlarda...

Canım hergün tüm öğünlere servis açıp çağırıyorum gelmiyor sürekli çay kahve götürüyorum bazen içiyor. Onun durumu daha farklı o hayata kahrediyor. Ülkesinden uzak kilisi sevmişti oradan uzak diğer oğlu almanya ya gitti falan

Saraycamın dediği çok doğru...söylemezsen birikir hiç olmayacak yerde patlarsın haksız sen olursun..ben hep söylerim öyle durumlarda...
Ablam ikimizin ortak dili yok ki bunları konuşmak için ben arapça bilmiyorum o türkçe ya da ıngilizce arada aracı olsa konuşmaz zaten denedim

anladım ama sende konuş, deki böyle böyle yapıyorum gelmiyorsun içmiyorsun ve bu beni çok üzüyor vs. de bence, sen üzüleceğine o üzülsün fatmam

Ablam ikimizin ortak dili yok ki bunları konuşmak için ben arapça bilmiyorum o türkçe ya da ıngilizce arada aracı olsa konuşmaz zaten denedim
Aslında senin Kv nin durumu farklı...insanın memleketinden zorla uzaklaşması çok kötü...mektup yaz eşin çevirip annesine versin..,duygusal yaz ama onu anladığını falan belirt...depresyonda olabilir...

mesela dil bilmiyorsa, çayı götür illa eline ver ve sarıl, bak nasıl alacak :)
Yavrum götürüyorum ama içimden gelmeden sarilamam o da benim yapıma ters elimden gelmez rol yapmak o da anlar zaten. Böyle iyi şimdilik oğlu anlasın derdini yoruldum iki aydır arada kalmaktan kuzum

sporumu yaptım 30 dakika ama 1 saate bedel..15. dakikada kirpiklerimden ter aktı..ramazanda çok yaptığım bir programdı...akşam 15 dakika ab ripper yapıcam ben sorunum üst kısımda çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…