evet hoşgeldin rabiş bak sözlerim canını acıtmış bana cevap vermek için geldin sana herzaman diyorumki gitme sıkıntın olabilir maddi manevi hepimiz yaşıyoruz evet sanal ortam herşeyi anlatamayabilirsin ama burda ablalrın var arkadaşların var sanal dahi olsa gitme biyere dertlerini paylaş sana kim yakın geliyosa yada ortaya yaz herkes bir fikir verir sana burayıda bir terapi olarak gör yanlız kalma bunun için canını acıttım rabiş
rabişim diyet yapma kendini iyi hissetmiyorsan baskı yaratma üzerinde muhabbete gel,dertleş
Ahh ablam ya ben sana hiç öflenemdim ki kızmam da evet sana cevap vermek için geldimevet hoşgeldin rabiş bak sözlerim canını acıtmış bana cevap vermek için geldin sana herzaman diyorumki gitme sıkıntın olabilir maddi manevi hepimiz yaşıyoruz evet sanal ortam herşeyi anlatamayabilirsin ama burda ablalrın var arkadaşların var sanal dahi olsa gitme biyere dertlerini paylaş sana kim yakın geliyosa yada ortaya yaz herkes bir fikir verir sana burayıda bir terapi olarak gör yanlız kalma bunun için canını acıttım rabişbana kızgın olabilirsin öfke duyabilirsin ama bunu samimi duygularla yaptığımıda bil yeterli yoksa diyet kilo umrumda dahi değil. çünkü insanın morali kötüyse hiçbirşey yapmak istemez ve sürekli yemeğe verir yada aç kalır. yani anlayacağın rabiş ben senin bizlerden kopma tarftarı değilim.
Yok yok yapıcam yapmam gerek kilom az buz değilrabişim diyet yapma kendini iyi hissetmiyorsan baskı yaratma üzerinde muhabbete gel,dertleş
Tamam canım biliyorsun herzaman yanındayız..Yok yok yapıcam yapmam gerek kilom az buz değil
ayneeen
Biliyorum iyiki varsınızTamam canım biliyorsun herzaman yanındayız..
rabiş kızsanda kırılmam çünkü bilerek yazdım o sözleri bana kızsında gelsin diyeAhh ablam ya ben sana hiç öflenemdim ki kızmam da evet sana cevap vermek için geldimhakl8sın abla ama iyi geldi 1 gün boyunca çok düşündüm kedimi donledim ve karara vardım hayat boş eğlen çoş
Evet abla haklısınrabiş kızsanda kırılmam çünkü bilerek yazdım o sözleri bana kızsında gelsin diyerabiş bak eğer bu durumdan kurtulmak istiyorsan dertlerini paylaşman gerekir gerekirse kız sinirlen bağır tepkini gösterki dejarz ol yoksa içine kapanarak hiç bişey elde edemessin.
Sen şimdi bu menüyle doydun mu.?ya ben bugün menü vermedim demi unuttum gene yazayım
sabah
1yumurta kk peynir 4 zeytin domates kapya biber 1dilim tb ekmeği
ara 2ceviz
öğlen
yoğurt bir kaşık yulaf 3 4 tane badem 1 kayısı 1incir karışımı
ikindi
karalahana yemeği bir çatal tulum peyniri
akşam yok
ama açıktım 4.5ta yiyince 8gibi bir elma yedim ve kahve içtim
2.5 lt su ve 40 dakka yürüyüş
tıka basa yiyorum emine akşam tabağımı görsen derdin bukadarmı çok yiyeyecen ben sebze yemeklerine limit koymam doyana kadar yerim gerkirse 2tabak yerim.Sen şimdi bu menüyle doydun mu.?
Hiç çok yiyom deme bence
Benim bir öğünüm senin yediklerinin toplamı
Kuzum kınada portakal etimek mi yiceksiiin..hey maşallah="roxen2303, post: 43658605, member: 541766"]merhabalar bugün menümü biraz erken vericem çünkü birazdan kuzenimin kınasına gidicem akşam yemeğini henüz yemedim yanıma etimek portakal felan alıcam
sabah : 1 yumurta , 1 portakal , 1etimek
öğle : ton balıklı salata ,2etimek (çok fazla acıkmıştım kahvaltıyı 9 da yaptım , öğlen 2,30 da yedim)
su : 1,5 lt
spor yok
Mühendisim bu neee?makarnayı yağlamadan yoğurtlayarak yesen keşke..sigara böreğiyle öğün mü olur?bu menü bi tuhafSabah: 1 kızarmış ekmek 1kk peynir
ara öğün: marul salatası
Öğlen: 3 adet patatesli sigara böreği ve çay
akşam: 1tabak makarna
su tamam
spor akşama artık
rabiş kızsanda kırılmam çünkü bilerek yazdım o sözleri bana kızsında gelsin diyerabiş bak eğer bu durumdan kurtulmak istiyorsan dertlerini paylaşman gerekir gerekirse kız sinirlen bağır tepkini gösterki dejarz ol yoksa içine kapanarak hiç bişey elde edemessin.
Ne iyi ettin de yazdın yasom ...geri geldi sayende Rabiş..avatar fotosundan bile değişim görülüyor..Evet abla haklısın
Ya işyerindekiler diyette diye bişey yemiyor.Öğlen çıkıyoruz herkes su çay soda..Bende börek söyledim pasta& cafe tarzı bir yerdi..Yaş pasta yesem daha mı iyiMühendisim bu neee?makarnayı yağlamadan yoğurtlayarak yesen keşke..sigara böreğiyle öğün mü olur?bu menü bi tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?