Ben bu menüyü mü örnek alayım meselamerhabalar bugün menümü biraz erken vericem çünkü birazdan kuzenimin kınasına gidicem akşam yemeğini henüz yemedim yanıma etimek portakal felan alıcam
sabah : 1 yumurta , 1 portakal , 1etimek
öğle : ton balıklı salata ,2etimek (çok fazla acıkmıştım kahvaltıyı 9 da yaptım , öğlen 2,30 da yedim)
su : 1,5 lt
spor yok
Eee kız sende diyettesin ya onlara uysana...milletin arayıp bulamadığı işyerinde diyet arkadaşlığı ,kendimi feda ettim diyosun yaniYa işyerindekiler diyette diye bişey yemiyor.Öğlen çıkıyoruz herkes su çay soda..Bende börek söyledim pasta& cafe tarzı bir yerdi..Yaş pasta yesem daha mı iyiöğlen bişey bulamıyorum evden de getirmeye üşeniyorum of...Balıkçıya giderim artık haftaya
kız ne yaptın böyle kilom yok diye böyle menümü olur sağlıklı beslen kahvaltını güzel yap öğlen karbon akşam korbon hani bunun proteini sütü yoğurdu.Sabah: 1 kızarmış ekmek 1kk peynir
ara öğün: marul salatası
Öğlen: 3 adet patatesli sigara böreği ve çay
akşam: 1tabak makarna
su tamam
spor akşama artık
HerGün 1 videosunu izle yasom ama baştan başla 2010 dan..
Ama ama ama ben öyle çayla nasıl öğün geçireyim hayatta ağzım boş durmazEee kız sende diyettesin ya onlara uysana...milletin arayıp bulamadığı işyerinde diyet arkadaşlığı ,kendimi feda ettim diyosun yani
kız ne yaptın böyle kilom yok diye böyle menümü olur sağlıklı beslen kahvaltını güzel yap öğlen karbon akşam korbon hani bunun proteini sütü yoğurdu.
ben çok seviyorum o çorbayı valla severek tüketiyorum tam uymassamda o diyete hem besleyici hem ödem atıcı ve damak tadımada uyduğundan güzel gidiyor.Yarına vicdan çorbası yapıyorum haftasonu için 500 gr hedefim..
Ne iyi ettin de yazdın yasom ...geri geldi sayende Rabiş..avatar fotosundan bile değişim görülüyor..
Ne iyi ettin de yazdın yasom ...geri geldi sayende Rabiş..avatar fotosundan bile değişim görülüyor..
hoşgeldin canım tabi ki eklerim.çoğu gitmiş azı kalmış beraber göndeririz onları da :)Daydream- :benide eklermisin listeye canım benide aranıza alırmısınız, 1.5 yıl önce 1.64 boy 68.5 kg la başlayan diyet ve Spor ağırlıklı kilo verme çalışmamda şuan 54 kiloyum hedefim 50 kilo olmak haftanın 3-4 günü 45 dk kardiyo yapıyorum akşamları çok az yiyorum ama 2 aydır kilo veremedim vucudum korumada galiba inş verebilirim hergün ne yediğimi yazcam buraya inş
İyi aksamlar bugün ki benim nazarlıkŞaka bi yana sonunda özüme döndüm insan gibi yiyorum artık
Kahvaltım:2 dilim kepek ekmeği,1 tane haşlanmış yumurta,5 adet zeytin,1 kk peynir,2 bardak limonlu çay
Ara:1 küçük elma,1 mandalina
Öğle:Hamsi k.t kadar
Salata k.t kadar
2 dilim kepek ekmeği
Ara:1 kaşık adar kuru üzüm
Akşam:brokoli
1 kase yoğurt
3 litre su
Spor
30 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?