• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

merhabalar bugün menümü biraz erken vericem çünkü birazdan kuzenimin kınasına gidicem akşam yemeğini henüz yemedim yanıma etimek portakal felan alıcam
sabah : 1 yumurta , 1 portakal , 1etimek
öğle : ton balıklı salata ,2etimek (çok fazla acıkmıştım kahvaltıyı 9 da yaptım , öğlen 2,30 da yedim)
su : 1,5 lt
spor yok
Ben bu menüyü mü örnek alayım mesela Daydream- Daydream-

Ya işyerindekiler diyette diye bişey yemiyor.Öğlen çıkıyoruz herkes su çay soda..Bende börek söyledim pasta& cafe tarzı bir yerdi..Yaş pasta yesem daha mı iyi:mad: öğlen bişey bulamıyorum evden de getirmeye üşeniyorum of...Balıkçıya giderim artık haftaya :oops:
Eee kız sende diyettesin ya onlara uysana...milletin arayıp bulamadığı işyerinde diyet arkadaşlığı ,kendimi feda ettim diyosun yani :KK48::KK48:

Sabah: 1 kızarmış ekmek 1kk peynir
ara öğün: marul salatası
Öğlen: 3 adet patatesli sigara böreği ve çay
akşam: 1tabak makarna
su tamam
spor akşama artık:rolleyes:
kız ne yaptın böyle kilom yok diye böyle menümü olur sağlıklı beslen kahvaltını güzel yap öğlen karbon akşam korbon hani bunun proteini sütü yoğurdu.

Eee kız sende diyettesin ya onlara uysana...milletin arayıp bulamadığı işyerinde diyet arkadaşlığı ,kendimi feda ettim diyosun yani :KK48::KK48:
Ama ama ama ben öyle çayla nasıl öğün geçireyim hayatta ağzım boş durmaz:D Ben söyledim hepsi birer tane aldı bana3 tane kaldı zaten:kk77: tamam ben o hastane diyetinden yapıcam kıskandım:KK53:

Daydream- Daydream- :benide eklermisin listeye canım benide aranıza alırmısınız, 1.5 yıl önce 1.64 boy 68.5 kg la başlayan diyet ve Spor ağırlıklı kilo verme çalışmamda şuan 54 kiloyum hedefim 50 kilo olmak haftanın 3-4 günü 45 dk kardiyo yapıyorum akşamları çok az yiyorum ama 2 aydır kilo veremedim vucudum korumada galiba inş verebilirim hergün ne yediğimi yazcam buraya inş

Selam bugün Deadline diyeti olmadı valla çünkü evde değilim haftasonu anneannemlere geldim 1.5 saat uzakta oturuyorum benden artık burda Anneanne yemeklerinden az az yerim pazartesi geri donecegim;)

Bugünün menüsü
Kahvaltı 1 bardak tarçınlı süt 1 mandalina 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle 2dilim kızarmış ekmek Yoğurtlu çorba 1 kase 5 yk kuru fasulye
Ara 1 minik Kıymalı borek:( bu olmadı ama yola cikacaktim yedim ama pişman değilim valla:-)
Aksam 1 kase Yoğurtlu çorba 1 porsiyon lahana sarması bulgurlu;)
Görüşürüz yine uğraşmaya calisirim;)

İyi aksamlar bugün ki benim nazarlık :nazar::nazar: Şaka bi yana sonunda özüme döndüm insan gibi yiyorum artık:KK48:

Kahvaltım:2 dilim kepek ekmeği,1 tane haşlanmış yumurta,5 adet zeytin,1 kk peynir,2 bardak limonlu çay

Ara:1 küçük elma,1 mandalina

Öğle:Hamsi k.t kadar
Salata k.t kadar
2 dilim kepek ekmeği

Ara:1 kaşık adar kuru üzüm

Akşam:brokoli:KK200::KK200::KK200:
1 kase yoğurt

3 litre su

:KK200::KK200:Spor:KK200::KK200:
30 dk yürüyüş

Daydream- Daydream- :benide eklermisin listeye canım benide aranıza alırmısınız, 1.5 yıl önce 1.64 boy 68.5 kg la başlayan diyet ve Spor ağırlıklı kilo verme çalışmamda şuan 54 kiloyum hedefim 50 kilo olmak haftanın 3-4 günü 45 dk kardiyo yapıyorum akşamları çok az yiyorum ama 2 aydır kilo veremedim vucudum korumada galiba inş verebilirim hergün ne yediğimi yazcam buraya inş
hoşgeldin canım tabi ki eklerim.çoğu gitmiş azı kalmış beraber göndeririz onları da :)

İyi aksamlar bugün ki benim nazarlık :nazar::nazar: Şaka bi yana sonunda özüme döndüm insan gibi yiyorum artık:KK48:

Kahvaltım:2 dilim kepek ekmeği,1 tane haşlanmış yumurta,5 adet zeytin,1 kk peynir,2 bardak limonlu çay

Ara:1 küçük elma,1 mandalina

Öğle:Hamsi k.t kadar
Salata k.t kadar
2 dilim kepek ekmeği

Ara:1 kaşık adar kuru üzüm

Akşam:brokoli:KK200::KK200::KK200:
1 kase yoğurt

3 litre su

:KK200::KK200:Spor:KK200::KK200:
30 dk yürüyüş
:KK9:Rabişim süpersin

Back