patates salatası , erişte ve sütlaç bu menünün olmayanları olmuş bence en azından birini tercih etseydin fazla karbonhidrat olmuş canısı:)Bende menümu
Sabah
1dilim çavdar ekmeği
Haşlanmış yumurta
Biraz peynir
Şekersiz çay
Ara
Yoğurt yarım muz tarçın
Öğle
Domates soslu köfte
patates salatası
Domates salatalık
Yoğurt
Ara
küçük bir kase sütlaç
Şekersiz sade neskafe
Akşam
Yogurtlu Ispanağı yemeği
Yarım tabak peynirli erişte
Salata
Ara sade şekersiz neskafe
Su ölçmedim ama baya içiyorum
Yarından itibaren ölçücem
Spor yok
Diyetle tek benzerliği portakal
Süper roksi
kaymak tatlı falan görmedim ben nerdeMenüm
Sabah: portakal,etimek
Öğle:3 köfte,yoğurt,domates,etimek
16:00 elma
Akşam:turşu,yoğurt,etimek,2 kaşık T.fasulye
45 dakika yürüyüş
Su 1,5 litre...
Eşim Afyon'dan kaymak tatlısı getirmiş 1 çatal aldım..,pişmaniyede getirmiş ama yemedim...
evet şükret bence debeterin beteri var desene :)) insan arada haline şükretmeli sanırım :))
burda çoğu kişi bir takımda yarılışıyor valla ben birsürü topikte aynı anda takılıyorum spor topikleri falan da varbaşka takımda yarışan var mı aranızda? ben iki konuya birden yetişemiyorum muhabbet açısından, buradaki muhabbet de diğer takımdaki kadar bol valla :)
Rolla menün çok geldi bana,2 haftadır kuş gibi yediğin için mi acabaBende menümu
Sabah
1dilim çavdar ekmeği
Haşlanmış yumurta
Biraz peynir
Şekersiz çay
Ara
Yoğurt yarım muz tarçın
Öğle
Domates soslu köfte
patates salatası
Domates salatalık
Yoğurt
Ara
küçük bir kase sütlaç
Şekersiz sade neskafe
Akşam
Yogurtlu Ispanağı yemeği
Yarım tabak peynirli erişte
Salata
Ara sade şekersiz neskafe
Su ölçmedim ama baya içiyorum
Yarından itibaren ölçücem
Spor yok
sizler beni tanımassınız ama sarayca aeben ve daydream beni tanırlar ben hiç kısıtlama yapmadım sadece insilin direncimden dolayı biraz düşük gı beslendim yani pilav makarna patetes muz üzümvs yemedim.ama asla vazgeçemediğim ve vazgeçmeyide düşünmediğim ekmeğim herzaman oldu menülerimde.
İyi akşamlar kızlar ...
Bugun dışardaydım gelemedim . Bugun of günü menü vermiycem .
Firuzeyle yarış işe yaradı hülyam bu haftayı 2.2 kilo vererek bitirdimtabi yarına birazı çıkar geri yarın tekrardan sıkı diyet inşallah .,,
En alta yazdım bi çatal aldım bana almış eşim Afyon'dan..evet öyle olmuş oldu ya haftaya daha çok benzeteceğime inanıyorum
kaymak tatlı falan görmedim ben nerdebenimkinden daha çok benziyor bence
evet şükret bence de
burda çoğu kişi bir takımda yarılışıyor valla ben birsürü topikte aynı anda takılıyorum spor topikleri falan da var1. takımdayım ben bir gün lazım olursa
Devam etmeyi düşünüyo Musun burda ? Menü verebilecek misin?Regl dönemime girmek üzereyim iştahıma dur diyemiorm.şehitdışına mecburi gidiş gelişlerim oluyor spora vaktim olmuyor hasta baktım diye..salı sabah tartıda 1,5 kilo gitmişti ama şuan durum ne bilmiyorum..
off ya bende çok severim biliyormusun pişmaniye tatlıEn alta yazdım bi çatal aldım bana almış eşim Afyon'dan..Yiyemicem ama...
Pişmaniyeyi hiç açmadım yarın ofise götürecek..,tatlı sevmesek keşkeoff ya bende çok severim biliyormusun pişmaniye tatlıama hep onalr yüzünden böyle değilmiyiz tatlı sevmeyen insan kilolu da değil hep farkettiğim bu bizim en büyük eksiğimiz tatlı sevmek o yüzden yememlisin canım hafta sonu liste free sanıırm belki minicik minnacık pişmaniye hakkın olabilir ama sen bilirsin tabi
yarndan itibaren aynen devam edicem..Devam etmeyi düşünüyo Musun burda ? Menü verebilecek misin?
yasom7272 glisemik indeksi yüksek besinleri tam olarak bulabileceğim bişey var mı bende son zamanlarda bunu düşünmekteyim çok zor kilo veriyorum benimle aynı menüyü yapıp mesela 1 kilo veriyorlarsa ben 100 gr veiryorum bayadır sabitim 10 kilodan fazla verdim ama nasıl verdim birde bana sor tahlillerim normal tiroid falan ama acaba diyorum bende de glikoz intoleransı mı var
evet ya tatlı yerine acı ekşi sevsek bak inceciktik bencePişmaniyeyi hiç açmadım yarın ofise götürecek..,tatlı sevmesek keşke
tamam görüşürz bende çıkcam birazdan film izlemeyeCem Yılmaz'ın filmi başlıcam ben kaçıyorum bacılar..bitince gelirim
teşekkür ederim bu arada çok sağol canımaeben in topiği var montignac diye oradan bakabilirsin..
Haklısin ama birden fazla azaltmak istemiyorum o zaman hemen bırakırım diyeti ilerleyen günlerde azaltirim inşallahpatates salatası , erişte ve sütlaç bu menünün olmayanları olmuş bence en azından birini tercih etseydin fazla karbonhidrat olmuş canısı:)
ben tatlı sevmem kuzum ama gene kiloluyumyasom7272 glisemik indeksi yüksek besinleri tam olarak bulabileceğim bişey var mı bende son zamanlarda bunu düşünmekteyim çok zor kilo veriyorum benimle aynı menüyü yapıp mesela 1 kilo veriyorlarsa ben 100 gr veiryorum bayadır sabitim 10 kilodan fazla verdim ama nasıl verdim birde bana sor tahlillerim normal tiroid falan ama acaba diyorum bende de glikoz intoleransı mı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?