• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Öğleyle akşamın yerini değiştirdim roksim,,,...gündüz yürüyünce halsiz kaldım öğlen çok azdı akşamı yaptım bende :))) ahhh ben tatlıcılardanım pişmaniyeyi ofise götürecek yoksa dayanamam...kaymak şekerini de götürse keşke :KK43: kızz fazladan sadece 2 kaşık fasulye yedim onun dışı aynı...2 domatesi 1 e indirdim yerine yoğurt yedim metabolizmayı hızlandırıyor diye..
olmamış menün otur sıfır:KK30::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bu ilk yazmam olduğu icinmidir heyecanlandim biraz bende sabah 1 dilim esmer ekmek zeytin peynir yumurta sebze Yemiştim.arada küçük bi kase k flakes yedim.
Öğlen :1tabak karnibahar+yoğurt ekmek yok
Ara=kahve+2 küçük çikolata çünkü dayanamıyorum
Akşam =1kase çorba +5kofte+yoğurt ve salata ekmek yok
(ne kadar çok yemisim) bide 30 dk yürüyüş var
K flakes öğün olarak öneriliyor Şulecim ara için çok olmuş...öğle ve akşam güzel :KK9:

Öğleyle akşamın yerini değiştirdim roksim,,,...gündüz yürüyünce halsiz kaldım öğlen çok azdı akşamı yaptım bende :))) ahhh ben tatlıcılardanım pişmaniyeyi ofise götürecek yoksa dayanamam...kaymak şekerini de götürse keşke :KK43: kızz fazladan sadece 2 kaşık fasulye yedim onun dışı aynı...2 domatesi 1 e indirdim yerine yoğurt yedim metabolizmayı hızlandırıyor diye..
bende o günün listeseninde yazanları değiştirip yiyorum vallahi abla bugün üniversitede koca kız elimde sütle geziyodum peynir bulamayınca:KK70::KK70: abla sen haftayada yapıcanmı bu diyeti

:KK9::KK9::KK9::KK9: şulecim ilk ün olmasına karşılık ve heyacanını anlayarak seni kocaman alkışlıyorum çukulataya :cool:gözümü kapadım ama onun yerine yiyebileceğin bir alternatif söyleyebilirim illa tatlı bişey yemek istiyorsan 2 kuru kaysı 2ceviz bademyada 2incir yada hurma yiyeybilirsin tatlı krizleriniz hafif atlatman açısından. yada ara öğününü tarçınlı sütle yapabilirsin.
abla çikolataya bişe demeyelim ya biz bunu hayat boyu yapıcaz herşeyden ödün vermeyelim arada yesek:KK17::KK17::KK70:

bende o günün listeseninde yazanları değiştirip yiyorum vallahi abla bugün üniversitede koca kız elimde sütle geziyodum peynir bulamayınca:KK70::KK70: abla sen haftayada yapıcanmı bu diyeti
Yaparım roksi kolayıma geldi benim haftasonu vicdan çorbası Yapcam malzememi aldım sabah yumurta yicem 3 saat arayla çorba içicem...pazartesi start...sen düşünüyo musun?

abla çikolataya bişe demeyelim ya biz bunu hayat boyu yapıcaz herşeyden ödün vermeyelim arada yesek:KK17::KK17::KK70:
tamam roxsicim tabiki yiyebilirsiniz ama 1kare damağınıza yapıştırın yavaş yavaş emerek tüketin ozaman çok yememiş olursunuz . hemmde bitter olursa tabi ya aslında ben hiçbirşeyi kısma taraftarı değilim börek çörekte yiyin ama bunu nasıl telafi edeceğinizi bilin yada doğru öğünda abartmadan yiyin .

Yaparım roksi kolayıma geldi benim haftasonu vicdan çorbası Yapcam malzememi aldım sabah yumurta yicem 3 saat arayla çorba içicem...pazartesi start...sen düşünüyo musun?
düşünüyorum bende ablacım , cumartesi ara veririm zaten kuzenimin düğünü var adanada ailem yanıma gelecek onlarla takılırım birde cumartesi çok yoğunum zaten sabahtan kursum var , pazar tekrar başlayayım diyorum

iyi akşamlar kızlar. menüm;

sabah
1,5 kk beyaz peynir
5 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta

ara
3-4 bardak şekersiz çay, bir tanesini sütlü içtim

öğle
2 orta boy salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt

ara
çok ufak bir parça bonfile (köpeğe haşlarken pişti mi diye baktım)

ara
1 elma
1 avuç beyaz leblebi

akşam
3 ızgara köfte
2 cherry domates
1 orta boy salatalık
1 kase yoğurt

su 1.5 litre, 45 dk yürüyüş + 20 mekik + squat + şınav.
Vanilyaaaa çay şekersiz 0 kalori onları yazma..senin menülerini sporunu çok beğeniyorum :KK9::KK9::KK68:

düşünüyorum bende ablacım , cumartesi ara veririm zaten kuzenimin düğünü var adanada ailem yanıma gelecek onlarla takılırım birde cumartesi çok yoğunum zaten sabahtan kursum var , pazar tekrar başlayayım diyorum
Pazartesi beraber başlarız pazar lapa yada ayran aşı yapsan..yada normal menü..

tamam roxsicim tabiki yiyebilirsiniz ama 1kare damağınıza yapıştırın yavaş yavaş emerek tüketin ozaman çok yememiş olursunuz . hemmde bitter olursa tabi ya aslında ben hiçbirşeyi kısma taraftarı değilim börek çörekte yiyin ama bunu nasıl telafi edeceğinizi bilin yada doğru öğünda abartmadan yiyin .
abla bak okuduysan bende bitter olsaydı dedim acıcık bişeyler öğreniyorum:KK70: bende öyle düşünüyorum ablam çünkü herşeyi kısıp kiloyu verirsin sonra tekrar yemeye başlıyolar geri alıyolar mühim olan yiye yiye vermek:KK70:

başka takımda yarışan var mı aranızda? ben iki konuya birden yetişemiyorum muhabbet açısından, buradaki muhabbet de diğer takımdaki kadar bol valla :)

abla bak okuduysan bende bitter olsaydı dedim acıcık bişeyler öğreniyorum:KK70: bende öyle düşünüyorum ablam çünkü herşeyi kısıp kiloyu verirsin sonra tekrar yemeye başlıyolar geri alıyolar mühim olan yiye yiye vermek:KK70:
sizler beni tanımassınız ama sarayca aeben ve daydream beni tanırlar ben hiç kısıtlama yapmadım sadece insilin direncimden dolayı biraz düşük gı beslendim yani pilav makarna patetes muz üzümvs yemedim.ama asla vazgeçemediğim ve vazgeçmeyide düşünmediğim ekmeğim herzaman oldu menülerimde.:KK70:

İyi akşamlar kızlar ...

Bugun dışardaydım gelemedim . Bugun of günü menü vermiycem .
Firuzeyle yarış işe yaradı hülyam bu haftayı 2.2 kilo vererek bitirdim ;) tabi yarına birazı çıkar geri :-) yarın tekrardan sıkı diyet inşallah .,,

sizler beni tanımassınız ama sarayca aeben ve daydream beni tanırlar ben hiç kısıtlama yapmadım sadece insilin direncimden dolayı biraz düşük gı beslendim yani pilav makarna patetes muz üzümvs yemedim.ama asla vazgeçemediğim ve vazgeçmeyide düşünmediğim ekmeğim herzaman oldu menülerimde.:KK70:
abla senin için demedim zaten , en iyisini yapmışsın kolay kolayda almazsın sen o kiloları çünkü hala istediğin herşeyi yiyorsun benimde tarzım bu onu kastetmek istedim:KK19:

Selam kızlar menüm.
Kahvaltı 1 dilim ekmek
Yarım kibrit kutusu peynir
Yeşillik
Ara müsliden 2 kaşık sütsüz çerez gibi yedim

Ögle 2 yumurtalı omlet 1 dilim ekmek

Ara Bir avuç kuru elma, 1 ceviz, 5- 6 kayısı çekirdeği

Akşam 1 kase dolu yoğurtlu karnıbahar
1.5 kase kereviz çorbası

2 litre su daha içerim
50 + 20 dak aerobik
20 dak pilates