ben tatlı sevmem kuzum ama gene kiloluyum

şöyle bişey var benimde şuan kilom durdu ama ben haşimato hastasıyım yani haşimato hipotroidi buna bağlı olarakta insülin direncim yüksekti ama çok üst sonırlarda değildi onuda şöyle farketmiştim ben tatlı sevmem akşam yemeğini yiyorum birden uykum geliyor sonrada tatlı yemek isteği oluyodu ve kaç yaşındayım hiç midem göbeğim olmadı bu yaşıma kadar ama koca popoluydum

birden göbek bölgem yağlanmaya başladı ve halada oralar iğrenç durumda aktif sporda yapamıyorum hemen gittim homo değerime baktırdımki sınırın üstünde dr ilaç başmayacam kilo ver ve mutlaka yürüyüş yap dedi çok şükür 2aydır normal seviyelerde ama d vitaminim düşük çıktı tabi karadenizde olunca güneşi göremiyoruz birazda yaşlılık sanırım ondan kilom durdu diye düşünüyorum şimdi d vitaminine başladım 3tane içtim önümğzdeki ayda kontrol ettirecem eğer gene kilo veremezsem başka bişey olabilir deneme yanılma yapıyoruz işte.

ha bu arada ben her hfa ortalama 400 500gr verdim çünkü metobolizmam yavaş o yüzdende hiç üzülmedim hatta sağlıklı buldum. ama şimdi 100 gr bile veremiyorum.