Anladım canım geçmiş olsunben tatlı sevmem kuzum ama gene kiloluyumşöyle bişey var benimde şuan kilom durdu ama ben haşimato hastasıyım yani haşimato hipotroidi buna bağlı olarakta insülin direncim yüksekti ama çok üst sonırlarda değildi onuda şöyle farketmiştim ben tatlı sevmem akşam yemeğini yiyorum birden uykum geliyor sonrada tatlı yemek isteği oluyodu ve kaç yaşındayım hiç midem göbeğim olmadı bu yaşıma kadar ama koca popoluydum birden göbek bölgem yağlanmaya başladı ve halada oralar iğrenç durumda aktif sporda yapamıyorum hemen gittim homo değerime baktırdımki sınırın üstünde dr ilaç başmayacam kilo ver ve mutlaka yürüyüş yap dedi çok şükür 2aydır normal seviyelerde ama d vitaminim düşük çıktı tabi karadenizde olunca güneşi göremiyoruz birazda yaşlılık sanırım ondan kilom durdu diye düşünüyorum şimdi d vitaminine başladım 3tane içtim önümğzdeki ayda kontrol ettirecem eğer gene kilo veremezsem başka bişey olabilir deneme yanılma yapıyoruz işte. ha bu arada ben her hfa ortalama 400 500gr verdim çünkü metobolizmam yavaş o yüzdende hiç üzülmedim hatta sağlıklı buldum. ama şimdi 100 gr bile veremiyorum.
aynı fikirdeyim yaşam şekli haline getirdik inşallahta böyle devam eder.Anladım canım geçmiş olsunbende karadenizdeyim şimdi bende en fazla 600 gran vermisimdir şimdiye kadar bir kere 800 gr i görmüştüm görüş o gorus bende de insülin direnci olabilir ya bende söyle farkediykrum çok tatlı krizi geliyor bazen böyle ellerim buz gibi oluyor başım dönüyor tatlı yeme isteği geliyor 74 kilo falanda tahlil yaptirdigimda kan şekeri seviyemin sınırı aoldugunu söylemişti Drum kilo vermezsen şeker hastalığı olabilir dedi ilerleyen zamanlarda ki ailede var bende o günden beri kilo vermeye çalışıyorum işte ama kilo verdikçe bu tatlı krizlerim azaldı ama iki yıldır kilo vermeye çalışıyorum düşün ama kilo almadım şimdiye kadar hiç mesela 2 ay her hafta 300 yada 500 gr verdim ya 2 ay sabit kalırım ne yapsamda veremem böyle böyle verdiğinde kiloları baya uzun sürdü ama birdaha almayacaksam sabrederim dedim birde uzun sürmesi sayesinde hem korumuş oluyorum yaşam şeklin halime geldi mesela bazı şeyler şekersiz çay kahve içmek tatliyi azaltmak artık krizler öyle çok gelmiyor
Neden Yasom?kötü mü durumlar?hayırlı geceler canlar yarın cuma ama bizim takımda bir heyecan yok herkes savrulmuş durumda sitem edip geldim bende gidip yatayım bari .
iyi geceler bizim takımda öyle sessiz ve durgun nedensehayırlı geceler canlar yarın cuma ama bizim takımda bir heyecan yok herkes savrulmuş durumda sitem edip geldim bende gidip yatayım bari .
Yarın cuma ya akşam yemedilerse acıkmamak için erken yatmışlardır belki..iyi geceler bizim takımda öyle sessiz ve durgun nedenseiyi geceler
Ben.nobetciyim zatenYarın cuma ya akşam yemedilerse acıkmamak için erken yatmışlardır belki..
Deadline burayı demiyor yumitim cuma zayıflama takımları var ,üye olduğu takımı söylüyor onların yarın tartı günü...erken uyumuşlardır dedim bende...sen öğle yediğini unuttun mu gerçekten?yoksaaaa kaçamaklar mı yaptınBen.nobetciyim zaten
Ayy sonra hatırladım mercimek çorba yedim tek kaçamağım 3_5 tane kızarmış patates bugün içinDeadline burayı demiyor yumitim cuma zayıflama takımları var ,üye olduğu takımı söylüyor onların yarın tartı günü...erken uyumuşlardır dedim bende...sen öğle yediğini unuttun mu gerçekten?yoksaaaa kaçamaklar mı yaptınkolay geçsin nöbetin..
Bilmiyomki ama bu hafta bizde bir gariplik vardı ilk defahafta içi bukadar sessiz geçti anlamadım aynura yoktu belki ondandir.Neden Yasom?kötü mü durumlar?
Bir rezene ci dahaİyi geceler ay yarın is var haftanın son günü dayanmaliyimuykum var ama uyuyamiyorum ya bir rezene çayı içelim barisi
Amin cnmGünaydın günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar Rabbim ne dilekleriniz varsa ne musgulunuz varsa gidersin inş .
Kaç günde verdim bu kadar kiloyuBu arada tartıldım salı günü turşu yüzünden 66.900 geliyordum. Bugün kilom 65 300 geri eski kiloma döndüm tabi hala kilo verememisimne ilginç vakayim insan 100 gr damı vermez
Günaydın yasomGünaydın günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar Rabbim ne dilekleriniz varsa ne musgulunuz varsa gidersin inş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?