Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

yasom7272 yasom kahvaltı sevmiyorum ben ama es geçmiyorum...yulaf kepeği,yoğurt,kuru üzüm üçlüsünü seviyorum en,o da sağlıklıymış yazıyo :)
kontesim benimde en sevdiğim öğün kahvaltı yıllardır kahvaltı yapmadan işe dışarı çıkmam ama benimde bu diyete başlayalı oturduramadığım şey haftanın bi kaç günü senin gibi kahvaltı yapmak istiyorum ama midem bulanıyor yapamıyorum yılların alışkanlığı klasik türk kahvaltısı ama bu öğünle ara öğün yapabiliyorum yada öğlen akşam yapabiliyorum yoğurtla mesela bugün öğlen kv geçecem diye öğle yemeğim aynen seninki gibiydi ama orda lahana yemeği vardı tabi dayanamadım yedim saat 4.5 gibi benim ara öğünüm gibi oldu ama allahtan açlık patlaması yaşayıp akşam bişey yemem.inşallah.

Diyetle tek benzerliği portakal

Süper roksi

Menüm

Sabah: portakal,etimek
Öğle:3 köfte,yoğurt,domates,etimek
16:00 elma
Akşam:turşu,yoğurt,etimek,2 kaşık T.fasulye

45 dakika yürüyüş

Su 1,5 litre...

Eşim Afyon'dan kaymak tatlısı getirmiş 1 çatal aldım..,pişmaniyede getirmiş ama yemedim...

Az olmuş ama gurbetçim..

Bu ilk yazmam olduğu icinmidir heyecanlandim biraz bende sabah 1 dilim esmer ekmek zeytin peynir yumurta sebze Yemiştim.arada küçük bi kase k flakes yedim.
Öğlen :1tabak karnibahar+yoğurt ekmek yok
Ara=kahve+2 küçük çikolata çünkü dayanamıyorum
Akşam =1kase çorba +5kofte+yoğurt ve salata ekmek yok
(ne kadar çok yemisim) bide 30 dk yürüyüş var

biraz değiştirme olmuş ablam ama yinede iyi , kaymak tatlısını görmüyorum suyuda tamamlarsan tamamdır bugün

açıkçası ben beğendim ama spor ve suyu yazmamışsın , çikolatada bitterdir umarım

iyi akşamlar kızlar. menüm;

sabah
1,5 kk beyaz peynir
5 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta

ara
3-4 bardak şekersiz çay, bir tanesini sütlü içtim

öğle
2 orta boy salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt

ara
çok ufak bir parça bonfile (köpeğe haşlarken pişti mi diye baktım)

ara
1 elma
1 avuç beyaz leblebi

akşam
3 ızgara köfte
2 cherry domates
1 orta boy salatalık
1 kase yoğurt

su 1.5 litre, 45 dk yürüyüş + 20 mekik + squat + şınav.

şulecim ilk ün olmasına karşılık ve heyacanını anlayarak seni kocaman alkışlıyorum çukulataya gözümü kapadım ama onun yerine yiyebileceğin bir alternatif söyleyebilirim illa tatlı bişey yemek istiyorsan 2 kuru kaysı 2ceviz bademyada 2incir yada hurma yiyeybilirsin tatlı krizleriniz hafif atlatman açısından. yada ara öğününü tarçınlı sütle yapabilirsin.

gurbetçim bugün işlerinmi vardı canım bilmiyorum ama hülyanın dediği gibi çok az olmuş daha düzenli yemek yemeni tavsiye ederim.

biraz değiştirme olmuş ablam ama yinede iyi , kaymak tatlısını görmüyorum suyuda tamamlarsan tamamdır bugün
Öğleyle akşamın yerini değiştirdim roksim,,,...gündüz yürüyünce halsiz kaldım öğlen çok azdı akşamı yaptım bende :))) ahhh ben tatlıcılardanım pişmaniyeyi ofise götürecek yoksa dayanamam...kaymak şekerini de götürse keşke kızz fazladan sadece 2 kaşık fasulye yedim onun dışı aynı...2 domatesi 1 e indirdim yerine yoğurt yedim metabolizmayı hızlandırıyor diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…