kontesim benimde en sevdiğim öğün kahvaltı yıllardır kahvaltı yapmadan işe dışarı çıkmam ama benimde bu diyete başlayalı oturduramadığım şey haftanın bi kaç günü senin gibi kahvaltı yapmak istiyorum ama midem bulanıyor yapamıyorum yılların alışkanlığı klasik türk kahvaltısıyasom7272 yasom kahvaltı sevmiyorum ben ama es geçmiyorum...yulaf kepeği,yoğurt,kuru üzüm üçlüsünü seviyorum en,o da sağlıklıymış yazıyo :)
Diyetle tek benzerliği portakalPortakallı Deadline e diyeti 4. Gun
Kahvaltı yarım portakal 1 yumurta 1 dilim kızarmış ekmek minik bir parça peynir
Öğle 1 kase tavuklu çorba 4 yk etli patlıcanlı türlü 1 dilim ekmek 1 bardak ayran
Aksam 2 domates 1 kase yoğurt yarım portakal tavuk ızgara 100 gr 1 dilim kızarmış ekmek
ara bir bardak sütlü nescafe bir parça bitter
su 4 bardak oldu hedef 9 bardak
Süper roksiherkese iyi akşamlar :)
bugünde dışardaydım öğlen yemeğinde , menümü yazayım
sabah : 1 yumurta , 1 etimek , 1 portakal
öğle : 2 etimek(çantamda götürdüm), 200 ml süt (peyniri yanımda götüremediğim için böyle oldu)
akşam : 3 köfte , 1 etimek , 1 domates , dopdolu bir kase yoğurt :)
su : 1,5 litre
spor bugün yok şimdilik
kahvelerimi yazmaya gerek duymuyorum artık
sağol ablamDiyetle tek benzerliği portakal
Süper roksi
Az olmuş ama gurbetçim..Iyi aksamlar hanımlar menūmū yazıyorum.sabah 1 tost bir bardak meyve çayi
Ara yarim elma ve ceviz
Akşam 4 köfte , salata, sodali ayran
Kahvaltiyi geç yaptiğim icin bugūn iki öğūn oldu. Spor olarakta yarim saat eliptik bisiklet .
biraz değiştirme olmuş ablam ama yinede iyi , kaymak tatlısını görmüyorum suyuda tamamlarsan tamamdır bugünMenüm
Sabah: portakal,etimek
Öğle:3 köfte,yoğurt,domates,etimek
16:00 elma
Akşam:turşu,yoğurt,etimek,2 kaşık T.fasulye
45 dakika yürüyüş
Su 1,5 litre...
Eşim Afyon'dan kaymak tatlısı getirmiş 1 çatal aldım..,pişmaniyede getirmiş ama yemedim...
açıkçası ben beğendim ama spor ve suyu yazmamışsın , çikolatada bitterdir umarımBu ilk yazmam olduğu icinmidir heyecanlandim biraz bende sabah 1 dilim esmer ekmek zeytin peynir yumurta sebze Yemiştim.arada küçük bi kase k flakes yedim.
Öğlen :1tabak karnibahar+yoğurt ekmek yok
Ara=kahve+2 küçük çikolata çünkü dayanamıyorum
Akşam =1kase çorba +5kofte+yoğurt ve salata ekmek yok
(ne kadar çok yemisim)
Maalesfki fıstıklı çok utanıyorum şu an suyumu 2 lt 30 dk yürüyüş var bideaçıkçası ben beğendim ama spor ve suyu yazmamışsın , çikolatada bitterdir umarım
ayyy o zaman şöyle bişey yapabilirsin bitterse 2 kare değilse 1 kare yeme hakkı ver kendineMaalesfki fıstıklı çok utanıyorum şu an suyumu 2 lt 30 dk yürüyüş var bide
Hesabım pasifti banlanmıştım. Ama burdayım. Daha akşam yemegi yiyemedik. Yedikten sonra menümle gelicem.
beterin beteri var desene :)) insan arada haline şükretmeli sanırım :))sen yine iyisin ya ben deli gibi spor yapıyorum hergün birde işte buraya yazdıklarım yediklerim ama geçen cumaya göre 100 gr artıdayım ya senden kötülerde var şimdi
Bu ilk yazmam olduğu icinmidir heyecanlandim biraz bende sabah 1 dilim esmer ekmek zeytin peynir yumurta sebze Yemiştim.arada küçük bi kase k flakes yedim.
Öğlen :1tabak karnibahar+yoğurt ekmek yok
Ara=kahve+2 küçük çikolata çünkü dayanamıyorum
Akşam =1kase çorba +5kofte+yoğurt ve salata ekmek yok
(ne kadar çok yemisim) bide 30 dk yürüyüş var
gurbetçim bugün işlerinmi vardı canım bilmiyorum ama hülyanın dediği gibi çok az olmuş daha düzenli yemek yemeni tavsiye ederim.Iyi aksamlar hanımlar menūmū yazıyorum.sabah 1 tost bir bardak meyve çayi
Ara yarim elma ve ceviz
Akşam 4 köfte , salata, sodali ayran
Kahvaltiyi geç yaptiğim icin bugūn iki öğūn oldu. Spor olarakta yarim saat eliptik bisiklet .
Öğleyle akşamın yerini değiştirdim roksim,,,...gündüz yürüyünce halsiz kaldım öğlen çok azdı akşamı yaptım bende :))) ahhh ben tatlıcılardanım pişmaniyeyi ofise götürecek yoksa dayanamam...kaymak şekerini de götürse keşkebiraz değiştirme olmuş ablam ama yinede iyi , kaymak tatlısını görmüyorum suyuda tamamlarsan tamamdır bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?