Öyle yapıcam artık ablam istiyodur inşallahSen annene bırak o halleder tabi gitmeni istiyorsa
Aslında kesin bir sebebi yok boşver gitme diyo ama henüz ısrarlarım bitmediHmmm bu konuda sana gaz veremeyecegim canım maalesef bazen büyüklerin bir bildiği vardır. Sebebini sordun mu ona göre bir daha denesen
Ay Allah rahmet eylesin abla.. Yok abla bir otelin bu parti yapılan yerini kapattılar sadece bizim okul var zaten. İçki vs. zaten yok. Kii gidersem dönüştede gidiştede babam bırakıcak beniii ama bir izin alabilsemslm hayırlı akşamlar
asfarovski fatmacım başın sağolsun yeniden kuzum geldinmi eve ?
@Feraceli kuzum bugün gene korbona yüklenmişsin bitanem bugün afettik yarın daha güzel olacak
koza16 yılbaşı partisini nerde yapacaklar duruma göre sana izin vereceğiz benim babam hiç biyere göndermezdi hep kızardım anne olunca anladım babamı daha dün 96 doğumlu komşunun kızı vefat etti trafik kazasında niye guya doğumgünü partisine gitmişler gelirken içki kaza yapmışlar kız vefat etti. bu sadece bir örnek zamanı gelince sizde bizi anlayacaksınız
roxen2303 bende 170 mt kare evde tek başınayım gel beraber kalalım
başla tatlişko başla çok iyiAyy ben de yabancı dizileri çok severimŞimdi breaking bad ve fargoya başlamak istiyorum
Başlıcam artık sınavlarım bittibaşla tatlişko başla çok iyi
Ben izin verdim gelinim git , baban bırakıp alacaksa bide yanınızda öğretmenlerinizden kimse olacaksaÖyle yapıcam artık ablam istiyodur inşallah
Aslında kesin bir sebebi yok boşver gitme diyo ama henüz ısrarlarım bitmedi
Ay Allah rahmet eylesin abla.. Yok abla bir otelin bu parti yapılan yerini kapattılar sadece bizim okul var zaten. İçki vs. zaten yok. Kii gidersem dönüştede gidiştede babam bırakıcak beniii ama bir izin alabilsemBiliyorum ablam da arkahepsi gidiyo ben de istiyorum haliyle
Ayy ablam inşallah babam da verirBen izin verdim gelinim git , baban bırakıp alacaksa bide yanınızda öğretmenlerinizden kimse olacaksad
Annen isterse izin alırannene yanaş
kozacım öğlen yemeğin tamemn korbon olmuş onun dışındaEvvet ben de menü yazayım sonra ders çalışıcam arada uğrarım yineYorumlarınızı bekliyorum menüme
Sabah (07.30)
Çavdar ekmeğine peynirli ve domatesli tost
Süt
Salatalık
Öğle: (12.00)
1 kepçe çorba
Yeşil mercimek yemeği
1 dilim kıymalı börek
Vişne suyu
Akşam: (17.15)
10-12 orta boy lahana sarması
Ayran
Biraz çiğ lahana
Ara: (18.30)
1 minik kırmızı elma
Su: 1.5 - 2 litre
Spor: Yok
Öğlenki börek olmadı biliyorum ama çook güzel gözüküyodu dayanamadımAkşamda her akşam sarma yapmıyoruz arada yapıyor annem bu akşam da yapmış mecbur yedim
Bir daha baktım şimdii cidden karbon yemişim tamamenkozacım öğlen yemeğin tamemn korbon olmuş onun dışındabide okulda yedin biliyorum ama o pis meyve sularını içme ayran alabiliyorsan ayran börek yeseydin süper olacakmış.
onu bende izlemiyorum vallahi korktuğumdan ama penny deratfulu öneririm hafif korku güzel kurgulanmış değişik bişey 2. sezonu bitti 3ü bekliyoruzBaşlıcam artık sınavlarım bittiAslında american horror story yi de izlemek istiyorum ama korkuyorum arada cesaret edemiyorum
Sana dizi mizi yok yaz tatiline kadar cadı. Benim okul biteli çok oldu roxen de uni de sen daha lise bir de akıllı akıllı fen lisesiAyy ben de yabancı dizileri çok severimŞimdi breaking bad ve fargoya başlamak istiyorum
Menüm :
Sabah:
1.5 dl ekmek - 1yumurta- peynir - tere-salatalık -2 zeytin .
Öğlen:
Etli yeşil fasulye -az hamsi -1kş yoğur--turp- tere
Ara:
1 Trabzon hurması - 6 fındık .
Akşam :
Yeşil fasulye- istiridye mantarı -peynir ..
2 lt su
45 dk yürüyüş .
Öğün atlama yumitim..öğlen yediğini akşam yatmadan önce yemeyi öneriyorlar..Bugün ku acınacak halim s
Sabah
domates maydonoz yeşil soğan salata kibrit kutusu kadar peynir
Öğlen
Yoğurt içine pul biber ve limon
Aksam
Mercimek çorba beyaz ve kırmızı lahana domates ve turptan salata
çok kötü sağlıksız bir menü olmuşBugün ku acınacak halim s
Sabah
domates maydonoz yeşil soğan salata kibrit kutusu kadar peynir
Öğlen
Yoğurt içine pul biber ve limon
Aksam
Mercimek çorba beyaz ve kırmızı lahana domates ve turptan salata
Ahaha abla yaaSana dizi mizi yok yaz tatiline kadar cadı. Benim okul biteli çok oldu roxen de uni de sen daha lise bir de akıllı akıllı fen lisesisen kazana düştün
Fargoya ben bayıldım..bi daha izleyebilirim yani..Ayy ben de yabancı dizileri çok severimŞimdi breaking bad ve fargoya başlamak istiyorum
Onu hiç bilmiyodum bakarım bi ara nasıl birşeymişonu bende izlemiyorum vallahi korktuğumdan ama penny deratfulu öneririm hafif korku güzel kurgulanmış değişik bişey 2. sezonu bitti 3ü bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?