• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Sen annene bırak o halleder tabi gitmeni istiyorsa :KK48:
Öyle yapıcam artık ablam istiyodur inşallah :p:KK70:
Hmmm bu konuda sana gaz veremeyecegim canım maalesef bazen büyüklerin bir bildiği vardır. Sebebini sordun mu ona göre bir daha denesen
Aslında kesin bir sebebi yok boşver gitme diyo ama henüz ısrarlarım bitmedi :oops::KK48:
slm hayırlı akşamlar
asfarovski asfarovski fatmacım başın sağolsun yeniden kuzum geldinmi eve ?
@Feraceli kuzum bugün gene korbona yüklenmişsin bitanem bugün afettik yarın daha güzel olacak
koza16 koza16 yılbaşı partisini nerde yapacaklar duruma göre :KK70:sana izin vereceğiz benim babam hiç biyere göndermezdi hep kızardım anne olunca anladım babamı daha dün 96 doğumlu komşunun kızı vefat etti trafik kazasında niye guya doğumgünü partisine gitmişler gelirken içki :KK62:kaza yapmışlar kız vefat etti. bu sadece bir örnek:KK12: zamanı gelince sizde bizi anlayacaksınız:KK60:
roxen2303 roxen2303 bende 170 mt kare evde tek başınayım gel beraber kalalım:KK70:
Ay Allah rahmet eylesin abla.. Yok abla bir otelin bu parti yapılan yerini kapattılar sadece bizim okul var zaten. İçki vs. zaten yok. Kii gidersem dönüştede gidiştede babam bırakıcak beniii ama bir izin alabilsem o_OBiliyorum ablam da arkadaşlarımın hepsi gidiyo ben de istiyorum haliyle :KK60:

Öyle yapıcam artık ablam istiyodur inşallah :p:KK70:

Aslında kesin bir sebebi yok boşver gitme diyo ama henüz ısrarlarım bitmedi :oops::KK48:

Ay Allah rahmet eylesin abla.. Yok abla bir otelin bu parti yapılan yerini kapattılar sadece bizim okul var zaten. İçki vs. zaten yok. Kii gidersem dönüştede gidiştede babam bırakıcak beniii ama bir izin alabilsem o_OBiliyorum ablam da arkahepsi gidiyo ben de istiyorum haliyle :KK60:
Ben izin verdim gelinim git , baban bırakıp alacaksa bide yanınızda öğretmenlerinizden kimse olacaksa ;)d:-)
Annen isterse izin alır ;) annene yanaş ;)

Evvet ben de menü yazayım sonra ders çalışıcam arada uğrarım yine :KK66: Yorumlarınızı bekliyorum menüme :p
Sabah (07.30)
Çavdar ekmeğine peynirli ve domatesli tost
Süt
Salatalık

Öğle: (12.00)
1 kepçe çorba
Yeşil mercimek yemeği
1 dilim kıymalı börek
Vişne suyu

Akşam: (17.15)
10-12 orta boy lahana sarması
Ayran
Biraz çiğ lahana

Ara: (18.30)
1 minik kırmızı elma

Su: 1.5 - 2 litre
Spor: Yok

Öğlenki börek olmadı biliyorum ama çook güzel gözüküyodu dayanamadım :KK22: Akşamda her akşam sarma yapmıyoruz arada yapıyor annem bu akşam da yapmış mecbur yedim :oops:

benim menümde şu :KK62:
sabah
çok geç geldim eve 10 30 gibi 2 domates 2 biberli 1yumurtalı menemen kk peynir ve 3 zeytin 1dilim tb ekmeği
öğlen
sebze çorbası ve yoğurt küçük bir elma
ara
3 ceviz beyaz cay
akşam
4köfte salata ve ayran
2.5lt su spor yok:mad:

Evvet ben de menü yazayım sonra ders çalışıcam arada uğrarım yine :KK66: Yorumlarınızı bekliyorum menüme :p
Sabah (07.30)
Çavdar ekmeğine peynirli ve domatesli tost
Süt
Salatalık

Öğle: (12.00)
1 kepçe çorba
Yeşil mercimek yemeği
1 dilim kıymalı börek
Vişne suyu

Akşam: (17.15)
10-12 orta boy lahana sarması
Ayran
Biraz çiğ lahana

Ara: (18.30)
1 minik kırmızı elma

Su: 1.5 - 2 litre
Spor: Yok

Öğlenki börek olmadı biliyorum ama çook güzel gözüküyodu dayanamadım :KK22: Akşamda her akşam sarma yapmıyoruz arada yapıyor annem bu akşam da yapmış mecbur yedim :oops:
kozacım öğlen yemeğin tamemn korbon olmuş onun dışında :KK9: bide okulda yedin biliyorum ama o pis meyve sularını içme ayran alabiliyorsan ayran börek yeseydin süper olacakmış.

Bu arada kombin yarışması başlıyacakmış :cool: @daydream Ablam sen önceden katılıyodun sanırım görmüştüm senii :KK60: Kombin bulabileceğim bir kategori olursa ben de katılmak istiyorum :p:KK70::KK70:

kozacım öğlen yemeğin tamemn korbon olmuş onun dışında :KK9: bide okulda yedin biliyorum ama o pis meyve sularını içme ayran alabiliyorsan ayran börek yeseydin süper olacakmış.
Bir daha baktım şimdii cidden karbon yemişim tamamen :KK43: Yemekhanede çıkıyo abla başka şansım yoktu ama bir daha meyve suyu olursam almıycam söz :KK15:

Bugün ku acınacak halim s
Sabah
domates maydonoz yeşil soğan salata kibrit kutusu kadar peynir

Öğlen
Yoğurt içine pul biber ve limon
Aksam
Mercimek çorba beyaz ve kırmızı lahana domates ve turptan salata

Menüm :

Sabah:
1.5 dl ekmek - 1yumurta- peynir - tere-salatalık -2 zeytin .

Öğlen:
Etli yeşil fasulye -az hamsi -1kş yoğur--turp- tere

Ara:
1 Trabzon hurması - 6 fındık .

Akşam :
Yeşil fasulye- istiridye mantarı -peynir ..

2 lt su
45 dk yürüyüş .
:KK60: Süper

Sabah

Öğlen
Aksam
Öğün atlama yumitim..öğlen yediğini akşam yatmadan önce yemeyi öneriyorlar..

Sabah

Öğlen
Aksam
çok kötü sağlıksız bir menü olmuş:KK62: kızma bana olurmu yumiti kilon az biliyorum ama daha sağlıklı kilo vermeye hatta spora başla vaktin varsa .bukadar az yiyeyerk evet zayıflarsın ama sağlığındanda olursun bunuda tecrübelerimizden söylüyoruz buarada ne kadar su içtin ne spor yaptın onuda yaz canım.

Sana dizi mizi yok yaz tatiline kadar cadı. Benim okul biteli çok oldu roxen de uni de sen daha lise bir de akıllı akıllı fen lisesi :KK70::KK70: sen kazana düştün :p
Ahaha abla yaa :KK23::KK23::KK70: Zaten hiç türk dizisi izlemiyorum ama yabancı diziler zaten 1 bölüm 40 dk haftada 2 kere izleyince falan çok sorun olmuyo :KK48::KK70::KK70:

Back