Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Tamam ablam

canısı birsürü yabnacı dizi var takip ettiğim zaten yoksa aynen dediğin gibi kendi kendime konuşuyorum
Geçen sene bende yalnız kaldım evde kocaman ev duvarlar la konuşmaya başlıyor insan aynı senin gibi benim de kardeşim liseyi bitirdi uni kazanınca ayrıldık. Neler izledin şimdi ne izliyorsun de hele bu arada hülya abla da yabancı dizi fanidir

ayy abla hiç sorma ya koca ev boş odam bile var yani

bitenler ; dexter , prison break , HİMYM , spartacus , breaking bad
devam ettiklerim ; game of thorens , 2 broke girls , friends( bunda baya geriden geliyorum) , my mad fat diary, penny deratful
bu kadar herhalde ya, varsa öneri açığım herzaman

Da vinci ilk sezon güzeldi ceiminal minds ve grays devam ediyorum aklima gelenler bunlar canım

Kesinlikle fargoyu öneriyorum bayıldım..,2.sezon başlamış bi seyredemedim oturup...bide House of card,kevin spacey başrol...eşimde walking dead ci..,geçen kışta true blood ü izledi.,

Kesinlikle fargoyu öneriyorum bayıldım..,2.sezon başlamış bi seyredemedim oturup...bide House of card,kevin spacey başrol...eşimde walking dead ci..,geçen kışta true blood ü izledi.,
house of card ı unutmuşum oda var , dizi film bizim işimiz abla bayılırım izlemeye önerilerine bakıcam

Menüm :

Sabah:
1.5 dl ekmek - 1yumurta- peynir - tere-salatalık -2 zeytin .

Öğlen:
Etli yeşil fasulye -az hamsi -1kş yoğur--turp- tere

Ara:
1 Trabzon hurması - 6 fındık .

Akşam :
Yeşil fasulye- istiridye mantarı -peynir ..

2 lt su
45 dk yürüyüş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…