• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

slm hayırlı akşamlar
asfarovski asfarovski fatmacım başın sağolsun yeniden kuzum geldinmi eve ?
Feraceli Feraceli kuzum bugün gene korbona yüklenmişsin bitanem bugün afettik yarın daha güzel olacak
@koza16 yılbaşı partisini nerde yapacaklar duruma göre :KK70:sana izin vereceğiz benim babam hiç biyere göndermezdi hep kızardım anne olunca anladım babamı daha dün 96 doğumlu komşunun kızı vefat etti trafik kazasında niye guya doğumgünü partisine gitmişler gelirken içki :KK62:kaza yapmışlar kız vefat etti. bu sadece bir örnek:KK12: zamanı gelince sizde bizi anlayacaksınız:KK60:
roxen2303 roxen2303 bende 170 mt kare evde tek başınayım gel beraber kalalım:KK70:
Tamam ablam

canısı birsürü yabnacı dizi var takip ettiğim zaten yoksa aynen dediğin gibi kendi kendime konuşuyorum:KK70:
Geçen sene bende yalnız kaldım evde kocaman ev duvarlar la konuşmaya başlıyor insan aynı senin gibi benim de kardeşim liseyi bitirdi uni kazanınca ayrıldık. Neler izledin şimdi ne izliyorsun de hele ;) bu arada hülya abla da yabancı dizi fanidir

slm hayırlı akşamlar
asfarovski asfarovski fatmacım başın sağolsun yeniden kuzum geldinmi eve ?
Feraceli Feraceli kuzum bugün gene korbona yüklenmişsin bitanem bugün afettik yarın daha güzel olacak
@koza16 yılbaşı partisini nerde yapacaklar duruma göre :KK70:sana izin vereceğiz benim babam hiç biyere göndermezdi hep kızardım anne olunca anladım babamı daha dün 96 doğumlu komşunun kızı vefat etti trafik kazasında niye guya doğumgünü partisine gitmişler gelirken içki :KK62:kaza yapmışlar kız vefat etti. bu sadece bir örnek:KK12: zamanı gelince sizde bizi anlayacaksınız:KK60:
roxen2303 roxen2303 bende 170 mt kare evde tek başınayım gel beraber kalalım:KK70:
ayy abla hiç sorma ya koca ev boş odam bile var yani :KK70:

Geçen sene bende yalnız kaldım evde kocaman ev duvarlar la konuşmaya başlıyor insan aynı senin gibi benim de kardeşim liseyi bitirdi uni kazanınca ayrıldık. Neler izledin şimdi ne izliyorsun de hele :KK66: bu arada hülya abla da yabancı dizi fanidir
bitenler ; dexter , prison break , HİMYM , spartacus , breaking bad
devam ettiklerim ; game of thorens , 2 broke girls , friends( bunda baya geriden geliyorum) , my mad fat diary, penny deratful
bu kadar herhalde ya, varsa öneri açığım herzaman:KK70:

devam ettiklerim ; game of thorens , 2 broke girls , friends( bunda baya geriden geliyorum) , my mad fat diary, penny deratful
Da vinci ilk sezon güzeldi ceiminal minds ve grays devam ediyorum aklima gelenler bunlar canım

Kesinlikle fargoyu öneriyorum bayıldım..,2.sezon başlamış bi seyredemedim oturup...bide House of card,kevin spacey başrol...eşimde walking dead ci..,geçen kışta true blood ü izledi.,

Kesinlikle fargoyu öneriyorum bayıldım..,2.sezon başlamış bi seyredemedim oturup...bide House of card,kevin spacey başrol...eşimde walking dead ci..,geçen kışta true blood ü izledi.,
house of card ı unutmuşum oda var , dizi film bizim işimiz abla bayılırım izlemeye:KK48: önerilerine bakıcam:KK19:

Menüm :

Sabah:
1.5 dl ekmek - 1yumurta- peynir - tere-salatalık -2 zeytin .

Öğlen:
Etli yeşil fasulye -az hamsi -1kş yoğur--turp- tere

Ara:
1 Trabzon hurması - 6 fındık .

Akşam :
Yeşil fasulye- istiridye mantarı -peynir ..

2 lt su
45 dk yürüyüş .

Back