• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Bu arada kombin yarışması başlıyacakmış :cool: @daydream Ablam sen önceden katılıyodun sanırım görmüştüm senii :KK60: Kombin bulabileceğim bir kategori olursa ben de katılmak istiyorum :p:KK70::KK70:
Ben katılmam artık Koza'm son yarışta çok saçmalıklar oldu ne gerek varsa.,

Ahaha abla yaa :KK23::KK23::KK70: Zaten hiç türk dizisi izlemiyorum ama yabancı diziler zaten 1 bölüm 40 dk haftada 2 kere izleyince falan çok sorun olmuyo :KK48::KK70::KK70:
He heeeehhhh yemezler güzelim yemezler sen gelirken bu yolları bu ablan geri dönüyor hem de ikinci kere kuzuuuuu. Yaz tatilini bekle o diziler 40 değil 50-55 dk arası bi kerem bi de bağımlılık gibi birşey bir bölümle kalmaz kuzucuk. Takılıyorum tatlım biliyorum seni tatlı şey derslerini ihmal etmezsin sen. Ne yaptın mat açıklandı mi

Evvet ben de menü yazayım sonra ders çalışıcam arada uğrarım yine :KK66: Yorumlarınızı bekliyorum menüme :p
Sabah (07.30)
Çavdar ekmeğine peynirli ve domatesli tost
Süt
Salatalık

Öğle: (12.00)
1 kepçe çorba
Yeşil mercimek yemeği
1 dilim kıymalı börek
Vişne suyu

Akşam: (17.15)
10-12 orta boy lahana sarması
Ayran
Biraz çiğ lahana

Ara: (18.30)
1 minik kırmızı elma

Su: 1.5 - 2 litre
Spor: Yok

Öğlenki börek olmadı biliyorum ama çook güzel gözüküyodu dayanamadım :KK22: Akşamda her akşam sarma yapmıyoruz arada yapıyor annem bu akşam da yapmış mecbur yedim :oops:
Ne desem ki bunları ben yesem sabaha kesin artı olurum :( normal bir menü, diyet değil yani Koza'm...

benim menümde şu :KK62:
sabah
çok geç geldim eve 10 30 gibi 2 domates 2 biberli 1yumurtalı menemen kk peynir ve 3 zeytin 1dilim tb ekmeği
öğlen
sebze çorbası ve yoğurt küçük bir elma
ara
3 ceviz beyaz cay
akşam
4köfte salata ve ayran
2.5lt su spor yok:mad:
Menün çok güzel yasom noldu senin meşhur yürüyüşlerine?

Selam kizlar. Menum;

Sabah
1 kk beyaz peynir
5 siyah zeytin
2 tatli kasigi zeytinyagli domates sosu
1 cay bardagi sut

Ogle
1 yk lifalif + 2 yk nesfit + yarim muz + 1 su bardagi sut

Ara
Nescafe
1 haslanmis yumurta
2 cherry domates (tuzlu)

Ara
Nescafe
Yarim muz

Ara
1 kuru kayisi
1 mandalina

Aksam
Kucuk parca izgara bonfile
1 kase yogurt
3 cherry domates
2 salatalik

Ara
Nescafe

2 lt su, sabah 26 dk hafif tempo, aksam 45 dk normal tempo yuruyus.

Selam kizlar. Menum;

Sabah
1 kk beyaz peynir
5 siyah zeytin
2 tatli kasigi zeytinyagli domates sosu
1 cay bardagi sut

Ogle
1 yk lifalif + 2 yk nesfit + yarim muz + 1 su bardagi sut

Ara
Nescafe
1 haslanmis yumurta
2 cherry domates (tuzlu)

Ara
Nescafe
Yarim muz

Ara
1 kuru kayisi
1 mandalina

Aksam
Kucuk parca izgara bonfile
1 kase yogurt
3 cherry domates
2 salatalik

Ara
Nescafe

2 lt su, sabah 26 dk hafif tempo, aksam 45 dk normal tempo yuruyus.
Vanilyacım valla ben kahveleri ara öğünden saymıyorum şekersiz olunca...öğlenle akşam arası neden 3 ara yaptın çok mu acıktın?

Vanilyacım valla ben kahveleri ara öğünden saymıyorum şekersiz olunca...öğlenle akşam arası neden 3 ara yaptın çok mu acıktın?

Evet bugun nedense aciktim, lifalif normalde tok tutuyor beni ama lifalif cok az kalmisti sade nesfit ekledim ben de ama bol lifli demesine ragmen aciktirdi nesfit. Bir de reglim su an, ondan da acikmis olabilirim :) cok seker istedi canim muzla mandalina yedim ben de.

çok kötü sağlıksız bir menü olmuş:KK62: kızma bana olurmu yumiti kilon az biliyorum ama daha sağlıklı kilo vermeye hatta spora başla vaktin varsa .bukadar az yiyeyerk evet zayıflarsın ama sağlığındanda olursun bunuda tecrübelerimizden söylüyoruz buarada ne kadar su içtin ne spor yaptın onuda yaz canım.
Hiç spor yapmadım 2lt şu içtim canım

Sabah
iki dilim çavdar ekmeği arasında peynir maydanoz
Ara yoğurt 3kuru kayısı 1ceviz
Öğle
Ispanak yemeği kıymalı tarhana yoğurt

Ara şekersiz sütlü neskafe yarım muz
Akşam 1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası etli güveç ( yeşil fasulye patlıcan patates et) 2 bardak ayran patates sadece 4-5 parça idi

Sabah
iki dilim çavdar ekmeği arasında peynir maydanoz
Ara yoğurt 3kuru kayısı 1ceviz
Öğle
Ispanak yemeği kıymalı tarhana yoğurt

Ara şekersiz sütlü neskafe yarım muz
Akşam 1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası etli güveç ( yeşil fasulye patlıcan patates et) 2 bardak ayran patates sadece 4-5 parça idi
Menün güzel rollacım su ve spor Nasıl?

Back