ablam adanada okuyorum evde insan sesi yok lakin evim cadde üstü bütün yol sesi içerdeAyyy merak ettim nerde okuduğunu?
alıştım kuzum napim ablamla kalıyoduk o mezun oldu gitti kaldım bir başıma ev arkadaşıda sıcak bakmadı bizimkiler 3+1 koca evde at koşturuyorumNasıl korkmuyorsun tek başına
Babannemin 40 yıllık komşusu ablam. Beni de torunu gibi sevdi büyüttü allah razı olsun ablacimBaşınız sağolsun Fatmacım...kim vefat etti?
Beğenemedim bileeeeKAHVALTIM:1 paket çizi
Öğle:1 tane biskuvi yulaflı
Mercimek köftesi(bi avuç kadar)
Marul
2-3 çatal patates salatası
1 kupa neskafe
Akşam:1 tabak kuru fasülye
1 kase yoğurt,Soğan
Ara:elma
3 litre Su
Spor
3 saat yürüdüm
Sabah dışardamıydın rabişim çiziKAHVALTIM:1 paket çizi
Öğle:1 tane biskuvi yulaflı
Mercimek köftesi(bi avuç kadar)
Marul
2-3 çatal patates salatası
1 kupa neskafe
Akşam:1 tabak kuru fasülye
1 kase yoğurt,Soğan
Ara:elma
3 litre Su
Spor
3 saat yürüdüm
İnanmak başarmanın yarisidir ablam sen yarıyı da geçtin inşallahTemizlik yaparken hedefime ulaşınca size yapacağım teşekkür konuşmasını düşünürken buldum kendimi
Abla ne bilim kraker işte keyifsizim kalkıp birşey yapasım yok sabahlarıBeğenemedim bileeeeo çizi ne,karbon olmuş hep bugün,ahhh Rabişim ahhh bunu Yapcam sana az kaldı..kız roxenin ilk gün menüsüne bak bide bugüne...taş devrinden Yeniçağa atladı direk
ablacım çok sağol böyle iğnemeli övgülere bayılırımBeğenemedim bileeeeo çizi ne,karbon olmuş hep bugün,ahhh Rabişim ahhh bunu Yapcam sana az kaldı..kız roxenin ilk gün menüsüne bak bide bugüne...taş devrinden Yeniçağa atladı direk
İnşallah Fatmam..İnanmak başarmanın yarisidir ablam sen yarıyı da geçtin inşallah
Evet ablaSabah dışardamıydın rabişim çizi
Ohh ne güzelalıştım kuzum napim ablamla kalıyoduk o mezun oldu gitti kaldım bir başıma ev arkadaşıda sıcak bakmadı bizimkiler 3+1 koca evde at koşturuyorum
Toparlanamıyo Musun Rabişim,ablanın yanına gitsen bi süre iyi gelir belki.,Abla ne bilim kraker işte keyifsizim kalkıp birşey yapasım yok sabahları
Hmmm bu konuda sana gaz veremeyecegim canım maalesef bazen büyüklerin bir bildiği vardır. Sebebini sordun mu ona göre bir daha denesenİyi akşamlarNasılsınıız bakalıım ? Yaa ben çok mutsuzum Babam yılbaşı partisine gitmeme izin vermiyo ya Ay ağlıcam şimdii izin almam lazım Yarından itibaren spora başlıyorum bu arada
Yok abla olmuyo yapamıyorum..Ablama gidicektim aralıkta ama 15 tatile erteledikToparlanamıyo Musun Rabişim,ablanın yanına gitsen bi süre iyi gelir belki.,
Canım sakin kafanı dinleme bir süre sonra kendi kendine konuşmaya başlıyor insan
canısı birsürü yabnacı dizi var takip ettiğim zaten yoksa aynen dediğin gibi kendi kendime konuşuyorumCanım sakin kafanı dinleme bir süre sonra kendi kendine konuşmaya başlıyor insantecrübe konuşuyor. Dizi falan bul kendine yabancı olsun hem başka şey düşünmez hem de ıngilizcen gelişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?