Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

En Tarz Üye Yarışması Cuma Günü Başlıyor! - Konsept Cuma Günü Açıklanacaktır !
Yarışmada dereceye giren üyelere ödül verilecektir.Konsept önerilerinde bulunabilirsiniz.
Ayrıntılar Cuma Günü ! Sorularınız için bana ulaşabilirsiniz :)

Beğenemedim bileeee o çizi ne,karbon olmuş hep bugün,ahhh Rabişim ahhh bunu Yapcam sana az kaldı..kız roxenin ilk gün menüsüne bak bide bugüne...taş devrinden Yeniçağa atladı direk

Beğenemedim bileeee o çizi ne,karbon olmuş hep bugün,ahhh Rabişim ahhh bunu Yapcam sana az kaldı..kız roxenin ilk gün menüsüne bak bide bugüne...taş devrinden Yeniçağa atladı direk
ablacım çok sağol böyle iğnemeli övgülere bayılırım ben yaptım sıra sende @faraceli

İyi akşamlar Nasılsınıız bakalıım ? Yaa ben çok mutsuzum Babam yılbaşı partisine gitmeme izin vermiyo ya Ay ağlıcam şimdii izin almam lazım Yarından itibaren spora başlıyorum bu arada
Hmmm bu konuda sana gaz veremeyecegim canım maalesef bazen büyüklerin bir bildiği vardır. Sebebini sordun mu ona göre bir daha denesen

Canım sakin kafanı dinleme bir süre sonra kendi kendine konuşmaya başlıyor insan tecrübe konuşuyor. Dizi falan bul kendine yabancı olsun hem başka şey düşünmez hem de ıngilizcen gelişir
canısı birsürü yabnacı dizi var takip ettiğim zaten yoksa aynen dediğin gibi kendi kendime konuşuyorum

slm hayırlı akşamlar
asfarovski fatmacım başın sağolsun yeniden kuzum geldinmi eve ?
Feraceli kuzum bugün gene korbona yüklenmişsin bitanem bugün afettik yarın daha güzel olacak
koza16 yılbaşı partisini nerde yapacaklar duruma göre sana izin vereceğiz benim babam hiç biyere göndermezdi hep kızardım anne olunca anladım babamı daha dün 96 doğumlu komşunun kızı vefat etti trafik kazasında niye guya doğumgünü partisine gitmişler gelirken içki kaza yapmışlar kız vefat etti. bu sadece bir örnek zamanı gelince sizde bizi anlayacaksınız
roxen2303 bende 170 mt kare evde tek başınayım gel beraber kalalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…