Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

[QUOtesekkürlerDaydream15, post: 43547002, member: 476139"]@Smc elma_sekerim01 marlin18 kızlar hoşgeldinizzz beraberce zayıflayacağız burada inşallah... aeben im ve yasom7272 cum diyette uzmandırlar herzaman çekinmeden onlara sorun hiç yorulmadan cevaplarlar...[/QUOTE]
Cok tese
Günaydın kakaooo :) yazdım kilonu...
Benide ekleyin ne olur kilom 69.5.ama dün cokabarttim bugünde yigenimin dogum günü var.kesin yerim yine tutamam kendimi

marlin18 günaydın canım dün abartmış olabilirsin ama herzaman benim bir tavrım vardır bunu denemeni tavsiye ederim dün dünde kaldı bugün yeni bir gün kendini salma bozuldu diyet diye bugünde gittiğin yerde az hasarsız nasıl atlatırım diye bak ve hergün cıslıda olsa menünü yaz dün ne yedin mesela dünden başla yazmaya sonuçta kimse kimseyi asıp kesmeyecek.

günaydın bacım sizin adınıza düollo tertip ettim okumuşsun nediyon?
Baktın göreredim . Kocakarılarla gençlerimi yarıştırıyon
Olur zaten firuzeew le yarışımız var perşembe sabahı kim daha azıkacak ye . Rehlim baskül fazla çıkıyo desede perşembeye iner bende boş durmamalıyım 2 gündür sabitim spor yapmam lazım ...

kim yaşlı bizmi onları geçeriz bizz havlu atarlar bizim karşınızda peri burayı okumuyordur atayım azcık arkasından

Ayrıca swetimin takımıyla yarıştaymışız ama takımlar arası yarış böyle olmazki yav hiç taciz atışı yok . Hadiiii swettimin takımına ikram götürün bendende

Kahvalti 1.5yumurta 10zeytin

Kahvalti 1.5yumurta 10zeytin
1kk peynir domates salatalik 2dilim ekmek iki catal tahin pekmez sekersiz cay! Aksam bir kase mercimek corbasi yarim tabak manti iki köfte yarim tabak bulgur (cok sevrrim) salata ve burkac kasik asure.yazmasi bile bitmedi ne cok yemisim. Kaynanamlar cat kapi gelince yemegede kaldilar onlarin yaninda yemek zorunda ksldim.diyetteyim desem herkesein yaninda anlatir sinirimi bozar.

Günaydın kızlar.....

Burası da süper ilerliyor
Hülyam senin portakal diyeti güzel aslında darda kalırsam yapıcam

şimdilik yasomun tavsiyeleriyle ilerliyorum.
Çok sukur 70 lere geri döndüm ama benim bu hafta 69 olmam gerek sevgili rakibem aeben beni gecmesin

Benim de 69u gormem lazim bu hafta, 900 gr kaldi 69.9'a

Emine'm gel buraya da,Aebenle yarışın burda .:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…