Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Aslında eleştirilebilecek bir menü ama senin için gayet ilerleme var roxenim :) keşke akşam ayran içip bi meyve yeseydin..

K.t ne Rabişim..T tabakta k yi anlamadım
Hamsi kızartma mı?

Ablam temizlik yaptım pert oldum ben biraz aşırı titizim yerleri bile elimle siliyorum temizlik baya yoruyor beni
Bugünlerini arayacaksın,temizlikle geçti gençliğim diceksin...eğilip silmekten otuzunda belin ağrıyacak..viledalar ne güne duruyor ya..yapma bırak bu kadar temizliği..

Hoşgeldin kakaocum,sabah kilonu yaz yine...salı gününe kadar da dikkat et olur mu

Bugünlerini arayacaksın,temizlikle geçti gençliğim diceksin...eğilip silmekten otuzunda belin ağrıyacak..viledalar ne güne duruyor ya..yapma bırak bu kadar temizliği..
ben gençlere hep diyorum ama şuan gençlıklerinin kıymetini bilmiyolar kontesim malesef bende hiç bilmemişim bak şimdi yer silmek değil 1 tane cam silince 3 gün yatıyorum 1 poşet taşıyamıyorum.

Roxen canım meyveli sütler şekerli dikkat etmek lazım , normal kahvaltı şansın yokmu ?
Pek olmamış menün
sabah çok erken çıkıyorum akşamda 9 a doğru geliyorum cumartesi günleri malesef böyle oluyor , bende biliyorum olmadı ama bundan sonra en azından akşam için atıştırmalık birşeyler götürecdeğim

ben gençlere hep diyorum ama şuan gençlıklerinin kıymetini bilmiyolar kontesim malesef bende hiç bilmemişim bak şimdi yer silmek değil 1 tane cam silince 3 gün yatıyorum 1 poşet taşıyamıyorum.
Ben gençlik yıllarımı (şimdide gencim o ayrı konu)temizlik yapmadan geçirdim valla,,ievde anne ablalar yenge sıra gelmedi bana el Bebek Gül Bebek yani...üniversitede temizlerdik üstün körü...okul bitip eve dönünce anama iş yaptırmamak için yapmaya başladım...evimi HerGün muhakkak süpürüyorum HerGün süpürünce doğru dürüst kirlenmiyor...arada bir dip köşe...kendimi helak edemem temizlik diye valla...benim takıntım dağınık olmayacak...derli toplu seviyorum..

evet aynen ben şimdi anladımda geç oldu benimki. bende dağınık olmasın yeter tembellikte sınır tanımıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…