Kaç aylık?allah bağışlasın,kaç yaşında senin çocuklar..Yeni üyeyim nasil kullanacagimi tam bilmiyorum yakinda ögrenirim insallah.birde benim bebis hep biryerlere basiyor minik parmaklariyla telfonu karistiriyo
Geldim geldim ayyy sırf aebenle yaristayim diye gece yarısı step yaptım.dun tüm gün gezince spor kalmıştı ama ben zaten ezberledim hocanın yaptirdiklarini. Bi de arkasından plates topuyla bi kaç etkili hareket iyi geldi.Emine'm gel buraya da,Aebenle yarışın burda .:)
Büyükler 11 ve 9 yasinda kücügü7aylikKaç aylık?allah bağışlasın,kaç yaşında senin çocuklar..
Maşallah kuzulara :)Büyükler 11 ve 9 yasinda kücügü7aylik
Tam da gelmistimPazardan hamsi aldım evdekilere kızartma bana buğulama yapıcam...diyetin 2 günlük boşluğu var ama ben 1 gün yapıp yarın 2.haftaya başlıcam..deadline narları ayıkladın mı?
Elinden geldiğince az ye pazartesi o Zaman.,aslında pazartesi misafirin yanında da yapılabilir..akşam salata yoğurt yersen olur..Tam da gelmistimnar da var ama portakal buldum geçen gün bakmasın yoktu markette bugün gelmiş çokta guzellerdi yarına hazirim pazartesi tam uyamasamda evde misafir var ama salıdan sonra tam uyacagim
Evet oyle yapmaya çalışacağım bakalımElinden geldiğince az ye pazartesi o Zaman.,aslında pazartesi misafirin yanında da yapılabilir..akşam salata yoğurt yersen olur..
Yürüyüş bitsin cevap yazacağımfatma içinde bir filmi var kız 3 karnıyarıkyağsız olmasıda işe yaramadı ceza 1 tüm camları silecen bugün hele tatlı artık miktarınıda yazmamışsın köftehor allah bilir ne kadar yedin ceza 2 bütün gün kv ye geyşa gibi hizmet edecen
Abla sakin deme öyle bir bilsen bizim apartmanda ne kadar cam var valla 10 apartmana bedel
Salı sabah alıyorum ilk trene bileti ablam konum gönder ulustan senin eveBenimkileri silebilir efenim
Çarşamba sabah uçak bileti alıyorum o zaman ablam sana dabu arada fatma senin benim kontesimin camlarını silmekle cezalandırsak ancak o kalorileri yakar ceza olarak sildirelim.
canım sabah kahvaltısını keşke daha güzel ve sağlıklı yapabilseydin bak sağlıklı bir diyette gün içinde yoğurt süt ve salata olmalı vaktin varsa bunlara dikkat ederek beslen güzelim.nacizane fikrim buiyi akşamlar herkese:)
sabah : 3 poğaça (ufacık olanlardan)
ara: 1 sade nescafe
öğle : 2 ceviz , 2 kayısı ( canım istemedi)
akşam : yulaflı , peynirli 2 yumurtadan omlet
ara : 1 türk kahvesi
su : 2 lt su
spor : 30 dk yürüyüş bugün bide baya temizlik yaptım
bende durumlar böyle , yarından itibaren şu portakal diyetinimi yapsam , sayfalarda yazdınmı bilmiyorum 5 günde kaç kilo verdin ablacımDaydream-
Sevgili rakiben kurufasulyeyle ekmek ye olurmu hatta yanına bide turşuGeldim geldim ayyy sırf aebenle yaristayim diye gece yarısı step yaptım.dun tüm gün gezince spor kalmıştı ama ben zaten ezberledim hocanın yaptirdiklarini. Bi de arkasından plates topuyla bi kaç etkili hareket iyi geldi.
Bu hafta inşallah vericem kaç haftadır 70 te kaldım
canım sabah kahvaltısını keşke daha güzel ve sağlıklı yapabilseydin bak sağlıklı bir diyette gün içinde yoğurt süt ve salata olmalı vaktin varsa bunlara dikkat ederek beslen güzelim.nacizane fikrim bu
vallahi doğru ama :) haftasonları kursum 8 de başlıyor çok zor oluyo kahvaltı uykuyu tercih ediyorum vallahiİyi akşamlar
Kahvaltım:2 dilim kepek ekmeği,5 adet zeytin
1 k.t peynirli yumurta
Yeşil çay limonlu,domates
roxen2303 bak baak feyz al kahvaltı böyle olur şaka şaka
Ara öğün:1 tane havuç
Öğle:1 bardak kayısılı meyve suyu,hamsili mısır ekmeği
Akşam:1 tane elma,2 tane mandalina
3 litre su
annem dün aksam yaptı mısır ekmeğini kendimi tuttum yemedim aç yattım ama öğle
İlahi rabiş roxe kahvaltıyı görmüş örnek almıştır emme ögleni görüp örnek almasın , cadııııııİyi akşamlar
Kahvaltım:2 dilim kepek ekmeği,5 adet zeytin
1 k.t peynirli yumurta
Yeşil çay limonlu,domates
roxen2303 bak baak feyz al kahvaltı böyle olur şaka şaka
Ara öğün:1 tane havuç
Öğle:1 bardak kayısılı meyve suyu,hamsili mısır ekmeği
Akşam:1 tane elma,2 tane mandalina
3 litre su
annem dün aksam yaptı mısır ekmeğini kendimi tuttum yemedim aç yattım ama öğle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?