Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Yeni üyeyim nasil kullanacagimi tam bilmiyorum yakinda ögrenirim insallah.birde benim bebis hep biryerlere basiyor minik parmaklariyla telfonu karistiriyo
Kaç aylık?allah bağışlasın,kaç yaşında senin çocuklar..

Emine'm gel buraya da,Aebenle yarışın burda .:)
Geldim geldim ayyy sırf aebenle yaristayim diye gece yarısı step yaptım.dun tüm gün gezince spor kalmıştı ama ben zaten ezberledim hocanın yaptirdiklarini. Bi de arkasından plates topuyla bi kaç etkili hareket iyi geldi.

Bu hafta inşallah vericem kaç haftadır 70 te kaldım

Pazardan hamsi aldım evdekilere kızartma bana buğulama yapıcam...diyetin 2 günlük boşluğu var ama ben 1 gün yapıp yarın 2.haftaya başlıcam.. deadline narları ayıkladın mı?
Tam da gelmistim nar da var ama portakal buldum geçen gün bakmasın yoktu markette bugün gelmiş çokta guzellerdi yarına hazirim pazartesi tam uyamasamda evde misafir var ama salıdan sonra tam uyacagim

Tam da gelmistim nar da var ama portakal buldum geçen gün bakmasın yoktu markette bugün gelmiş çokta guzellerdi yarına hazirim pazartesi tam uyamasamda evde misafir var ama salıdan sonra tam uyacagim
Elinden geldiğince az ye pazartesi o Zaman.,aslında pazartesi misafirin yanında da yapılabilir..akşam salata yoğurt yersen olur..

Yürüyüş bitsin cevap yazacağım

iyi akşamlar herkese:)
sabah : 3 poğaça (ufacık olanlardan)
ara: 1 sade nescafe
öğle : 2 ceviz , 2 kayısı ( canım istemedi)
akşam : yulaflı , peynirli 2 yumurtadan omlet
ara : 1 türk kahvesi
su : 2 lt su
spor : 30 dk yürüyüş bugün bide baya temizlik yaptım
bende durumlar böyle , yarından itibaren şu portakal diyetinimi yapsam , sayfalarda yazdınmı bilmiyorum 5 günde kaç kilo verdin ablacım Daydream-

canım sabah kahvaltısını keşke daha güzel ve sağlıklı yapabilseydin bak sağlıklı bir diyette gün içinde yoğurt süt ve salata olmalı vaktin varsa bunlara dikkat ederek beslen güzelim.nacizane fikrim bu

Sevgili rakiben kurufasulyeyle ekmek ye olurmu hatta yanına bide turşu

İyi akşamlar
Kahvaltım:2 dilim kepek ekmeği,5 adet zeytin
1 k.t peynirli yumurta
Yeşil çay limonlu,domates

roxen2303 bak baak feyz al kahvaltı böyle olur şaka şaka

Ara öğün:1 tane havuç

Öğle:1 bardak kayısılı meyve suyu,hamsili mısır ekmeği

Akşam:1 tane elma,2 tane mandalina

3 litre su

annem dün aksam yaptı mısır ekmeğini kendimi tuttum yemedim aç yattım ama öğle

vallahi doğru ama :) haftasonları kursum 8 de başlıyor çok zor oluyo kahvaltı uykuyu tercih ediyorum vallahi

İlahi rabiş roxe kahvaltıyı görmüş örnek almıştır emme ögleni görüp örnek almasın , cadıııııı

Fıstıgım öylen karbon yedinse akşam2- 3 porsiyon meyve yenmez ,pro yiyip günü kurtarırsın daha dikkatli ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…